"MORE THAN
Small & Medium Business"

"Η Κοινότητα μας είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στην ανάπτυξη και διάδοση ιδεών, με την μορφή εξειδικευμένης αρθρογραφίας, πλούσιων Events με ανταλλαγή γνώσης απ' όλους τους Τομείς μεταξύ των μελών μας και προώθησης εταιρικού & ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω των insTech-Boxes για να κάνουμε την επιχειρηματικότητα ευκολότερη."

Εμπνέουμε την ανάπτυξη φιλόδοξων ηγετών για να φτάσουν στην επόμενη κανονικότητα.

 

 

Το Όραμα

Δημιουργήσαμε ένα Επιχειρηματικό Οικοσύστημα, για να καταξιωθεί σαν ένα από τα κορυφαία Δίκτυα για ηγέτες Μικρο-μεσαίων Επιχειρήσεων με αντισυμβατική σκέψη και να συνεργαστούμε με τους πιο κατάλληλους και παθιασμένους ανθρώπους.

Πιστεύουμε με πάθος οτι η δύναμη των ιδεών είναι σε θέση ν' αλλάξει την στάση μας, τις ζωές μας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο.

Επιδιώκουμε ν' αναπτυχθούμε μέσα από τα μέλη, τους συνεργάτες και τους εταίρους μας, προσφέροντας τους τις πιο καινοτόμες και κερδοφόρες εμπειρίες μας, για να διαφοροποιούμε το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας, κάνοντας την γνώση προσβάσιμη σε όσους την αναζητούν

Ο Στόχος

"Πώς μπορούμε να διαδώσουμε καλύτερα υπέροχες ιδέες, προσβάσιμες σε όλους πυροδοτώντας τον διάλογο "

To instech εξελίσσεται σ' ένα εργαστήριο, με Στόχο να κάνουμε την επιχειρηματικότητα ευκολότερη για εσάς. Εστιάζουμε στην δημιουργία και την διαμόρφωση μοντέλων που χτίζουν μακροπρόθεσμη αξία και θεμέλια για προοδευτική μετεξέλιξη και διεθνοποίηση. Η δέσμευση μας για αειφόρο ανάπτυξη είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας. 

Το insTech είναι ένας κόμβος ιδεών, παρακίνησης και δράσης όπου “Υπέροχοι άνθρωποι” μοιράζονται “Υπέροχες” ιδέες. H γνώση διανέμεται δωρεάν σε αφθονία, ενώ η πράξη παραμένει σε όλους εσάς.

Η Αποστολή μας

Είμαστε μια κοινότητα όπου καλωσορίζουμε διορατικούς ηγέτες με πειθαρχία και πολιτισμό και αναζητούν μια βαθύτερη κατανόηση του σύγχρονου κόσμου μας.   Έχουμε αποστολή να εξασφαλίσουμε ότι κανένας νέος επιχειρηματίας δεν θα αισθάνεται μόνος του ή θα αγωνίζεται χωρίς τους κατάλληλους πόρους και  μεταφέρουμε τη διαχείριση της επιχειρηματικής κοινότητας στο επόμενο επίπεδο.

Χτίζουμε ένα κέντρο εκμάθησης, δωρεάν γνώσεων, από τους πιο εμπνευσμένους Μέντορες - και μια κοινότητα με ανήσυχα μυαλά για να αλληλεπιδράσουν με ιδέες και μεταξύ τους, τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε insTech Events σε όλο τον κόσμο, κατά την διάρκεια του έτους .

Όλα όσα κάνουμε, από τα insTech-Events έως τις one-to-one συναντήσεις μας, την insTech-Academy με τα εξειδικευμένα μαθήματα, τα Digital Incubator, Accelerator και τα Podcast καθοδηγούνται προς τον στόχο:

 

"Στο insTech, πιστεύουμε ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος προσέγγισης της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης. Μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, και σχετικής προσέγγισης, εμπνέουμε τους ηγέτες να σκέφτονται διαφορετικά για την επιχείρηση τους. Αυτό είναι το πάθος μας και η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε. ."

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Οι επιτυχίες άλλων ανθρώπων είναι συναρπαστικές  για αυτούς αλλά και για εσάς γιατί σας δείχνουν έναν δρόμο για το δικό σας όνειρο, την δικιά σας καινοτομία.

Εμείς Καινοτομούμε

Το instech® παρέχει στους επίδοξους και καθιερωμένους επιχειρηματίες, άφθονη ΔΩΡΕΑΝ ΓΝΩΣΗ, μέσα από τα instech-boxes και τους Μέντορες μας

Λαμβάνετε τις κατάλληλες πληροφορίες, για να σχεδιάσετε την Στρατηγική και τα πλαίσια και ν' αναζητήσετε τους πόρους και τα peer to peer networks που χρειάζονται για να ξεκινήσετε με επιτυχία και να αναπτύξετε εταιρείες μέσω ενός επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Σε αντίθεση με τις Μικροεπιχειρήσεις, οι οποίες συνήθως ξεκινούν μικρές και παραμένουν έτσι, οι ΜμΕ του Instech έχουν σχεδιαστεί για ν' αναπτύσσονται με την σωστή υποστήριξη.

Μεταφέρουμε την διαχείριση της επιχειρηματικής κοινότητας στο επόμενο επίπεδο. 

Τί θέλουμε να πετύχουμε

Βασικός μας σκοπός και κορυφαία πρόκληση είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης και η ενεργοποίηση της  ευρηματικότητας και της δημιουργικής φύσης των Ελλήνων επιχειρηματιών, μέσα από ερεθίσματα και εργαλεία, που θα προσανατολίσουν αυτές τις δεξιότητες προς την ορθή κατεύθυνση.

Μία κατεύθυνση που θα επιτρέψει στους ηγέτες μέλη του Instech και το ανθρώπινο δυναμικό, με την βοήθεια της άφθονης παρεχόμενης ΔΩΡΕΑΝ ΓΝΩΣΗΣ, να ξεπεράσουν την σημερινή κουλτούρα και τους πολιτισμικούς φραγμούς που τους οδηγούν στην επιχειρηματικότητα της ευκαιρίας και σε βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά πλάνα.

Ποιός μπορεί να συμμετάσχει...

Τα μέλη του insTech αποτελούνται από ηγέτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς από την Ελλάδα και την Κύπρο που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων. Τα μέλη προέρχονται επί του παρόντος από ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, όπως:

 • Μικρές επιχειρήσεις, ηγέτες και στελέχη που θέλουν να μοιραστούν γνώση και ν' ανταλλάξουν ιδέες,  ή αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες.
 • Επιχειρηματικές κοινότητες.
 • Πάροχοι υπηρεσιών.
 • Πανεπιστήμια.
 • Business Enterprise Centers.
 • Ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 • Κυβερνητικοί οργανισμοί & υπηρεσίες

Γίνετε Μέλη...

Η συμμετοχή στο insTech σήμερα είναι ΔΩΡΕΑΝ .

Τα μέλη του insTech αποτελούνται από ηγέτες και οργανισμούς από την Ελλάδα & την Κύπρο που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ανταλλαγή ιδεών που θ' μας φέρουν πιό κοντά στην νέα κανονικότητα

Η ιδιότητα μέλους είναι ανοιχτή σε όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα και περιλαμβάνει εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές, επαγγελματίες συμβούλους επιχειρήσεων, προσωπικό οργανισμών οικονομικής ανάπτυξης, ιδιοκτήτες και ανώτερους διευθυντές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

PERSON_0006

Στρατηγική που βασίζεται στο οικοσύστημα του insTech

Ο Επιχειρηματικός μετασχηματισμός προσφέρει μια ευκαιρία, η οποία είναι και επιτακτική ανάγκη, για ανάπτυξη. Αλλά λίγες ΜμΕ μπορούν ή είναι διατεθειμένες να καινοτομήσουν σε νέες λύσεις με το ρυθμό και το εύρος που είναι απαραίτητο για να συμβαδίσουν με τις εξελίξεις του κλάδου τους στον δρόμο προς την 4η Βιομηχανική επανάσταση. Ως αποτέλεσμα, οι ηγέτες της αγοράς να βασίζονται όλο και περισσότερο στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα για να αναπτύξουν ένα πλήρες σύνολο λύσεων.

Η οικοδόμηση κοινοτήτων είναι η εστίαση στους κοινούς στόχους κάθε μέλους.

Η φιλοσοφία της κοινότητας του instech βασίζεται στο νόμο της αμοιβαιότητας.  Στο πλαίσιο των ομάδων δικτύωσης, οι ηγέτες μας υιοθετούν αυτήν τη φιλοσοφία και αφιερώνουν τον εαυτό τους στην συνεργασία και στην διασπορά της γνώσης, αντί να κινούνται μέσα στο στενό περιβάλλον της επιχείρησης τους. Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη μας είναι πρόθυμα σε αντάλλαγμα να επιστρέψουν πάλι στην κοινότητα τους πόρους που απέκτησαν.

EDUCATION_0005
csaba-balazs-da_FRDgfoMg-unsplash

Οι άνθρωποι μας

Το σημαντικότερο για τους πιο παθιασμένους ηγέτες και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ειναι όταν με την σωστή οργανωτική κουλτούρα και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η επιχείρηση τους οδηγεί την αγορά της.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Δέσμευσή μας να κάνουμε τη διαφορά στην κοινωνία, έχοντας στο επίκεντρο τους 17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ, οι οποίοι αποτελούν επείγουσα έκκληση για δράση από όλες τις χώρες - αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες - σε μια παγκόσμια εταιρική σχέση.  Είναι  ενσωματωμένοι σε ό, τι κάνουμε και το αποδεικνύουμε

E_SDG_~2
MEETING-0033

Συνεργασία & καριέρα στο instech

Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε απόφοιτος, η συνεργασία με τo insTech θα μπορούσε να είναι ένα προκλητικό και επιβραβευτικό επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

Η Δομή

Στο instech οραματιζόμαστε μια ταχέως κινούμενη, ευκίνητη εταιρεία που έχει στραμμένο το βλέμμα της σε μελλοντικές οργανικές δομές που μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες,

Επιλέξαμε την οργανωτική δομή με βάση την ομάδα, η οποία περιγράφεται επίσης μερικές φορές ως επίπεδη δομή. Αυτό που διαφοροποιεί αυτόν τον τύπο δομής από τις πιο παραδοσιακές, μηχανιστικές δομές είναι ότι είναι αποκεντρωμένη.

Το σημείο εκκίνησης για την μεταμόρφωση της επιχείρησης δεν είναι τεχνολογία αλλά άνθρωποι και διαδικασίες. 

EDUCATION_0002
banner-2

Διαδικασία ένταξης

Έγγραφα

 • Καταστατικό
 • Κώδικας Δεοντολογίας
 • Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπών
 • Κανονισμός Αξιολόγησης Μελών
 • Εσωτερικός κανονισμός Δ.Σ.
 • Αίτηση Εγγραφής
 • Κανονισμός Εκπροσώπων
photo-4

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Η Ανάγκη

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να χτίσετε μια επιχείρηση. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν το κάνετε μόνος και αμφισβητείτε τον εαυτό σας σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.

Η Λύση

Το Πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κατανοήσετε είναι οτι, τίποτα δεν πάει στραβά μαζί σας. Έχουμε καθοδηγήσει και υποστηρίξει πολλούς επιχειρηματίες και αυτό είναι φυσιολογικό..

Πόσο προετοιμασμένη είναι η επιχείρησή σας για το μέλλον

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε μια ΔΩΡΕΑΝ διερευνητική συνάντηση και να δείτε αν θα μπορούσαμε να ταιριάξουμε.