Σχετικά με το
"insTech-Academy"

Το insTech-Academy είναι αφιερωμένο στη μάθηση και την ανάπτυξη του επιχειρηματικού & ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχουμε συγκεντρώσει τις ιδιαιτερότητες των ΜμΕ με τον ταχύτατο ρυθμό της τεχνολογίας για να δημιουργήσουμε μια σειρά δυναμικών, διαδραστικών, εικονικών και επιχειρηματικών προσανατολισμένων προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση του μετασχηματισμού της βιομηχανίας και στην επιτάχυνση της σταδιοδρομίας για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η Γνωριμία με το insTech-Ecosystem

Ξεκινήστε την επιχείρηση των ονείρων σας σε 7 ημέρες, με ΔΩΡΕΑΝ καθημερινή διδασκαλία από το insTech.
Έχετε ένα όνειρο ή ιδέα για μια νέα ή την υπάρχουσα επιχείρηση σας,
αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή τι πραγματικά χρειάζεται
για να χτίσετε μια επιτυχημένη ή Digital επιχείρηση;
Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και λάβετε 7 εκπαιδευτικά βίντεο με λεπτομερείς προτάσεις υλοποίησης,
που σας βοηθούν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας,
κάνοντας λήψη του ΔΩΡΕΑΝ instech-Box

EDUCATION_0021
OFFICE-0019

Πώς βοηθάει το insΤech-Academy

Το insTech-Academy αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση Μικρο μεσαίων Επιχειρήσεων ( ΜμΕ) που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις.

Εκπαιδευτικές Ενότητες insTech-Academy

 

Είμαστε ένα Εκκολαπτήριο για ΜμΕ  & εστιάζουμε σε εσένα που έχεις δημιουργήσει ή θέλεις να δημιουργήσεις μια ΜμΕ, έχοντας σαν στόχο να σου προσφέρουμε καθοδήγηση και δεξιότητες για την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου, κάνοντας την επιχειρηματικότητα ευκολότερη.

 

Σε βοηθάμε ν' αναβαθμίσεις την λειτουργία της ΜμΕ επιχείρησης σου, με στόχο να εμπλουτίσεις την στρατηγική  σου, με γνώση και εργαλεία για την εξεύρεση και εφαρμογή διαρθρωτικών και αναπτυξιακών λύσεων που θα αποκαταστήσουν την βιωσιμότητά της και και να βελτιώσουν την θέση ρευστότητάς της.

Εστιάζουμε στην δικιά σου ΜμΕ για να σου προσφέρουμε γνώσεις και εργαλεία που απαιτούνται για την βέλτιστη λειτουργία της, δίνοντας έμφαση στην αναδιάρθρωση,  την συνεργατικότητα και την υλοποίηση προτάσεων χρηματοδότησης.

Στο insTech συμπράττουμε σε ευρωπαϊκές και διεθνείς κοινοπραξίες, σε διεπιστημονικές ερευνητικές μελέτες και σε καινοτόμες εφαρμογές. Εστιάζουμε στην προώθηση της συνεργασίας ΜμΕ με την δημιουργία επιχειρηματικών Clusters, μέσω των αρχών της κυκλικότητας, της περιβαλλοντικής και κοινωνικής υπευθυνότητας, της βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων κι ενέργειας και της διαχείρισης επιχειρήσεων και των επιδοτούμενων πόρων με διαφάνεια και λογοδοσία .

EDUCATION_0026

Το ΔΩΡΕΑΝ
πρόγραμμα Starter

«Αν υπήρχε ένα manual που να σε προετοιμάζει για όλες τι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, καθ’ όλη την διάρκεια της επιχειρηματικής σου καριέρας και θα σου είχε εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση και το κέρδος θα βρισκόταν σε όλες τις βιβλιοθήκες του πλανήτη θα ήταν ιδανικό.
Αυτό όμως δεν είναι εφικτό γιατί κάθε ηγέτης και κάθε επιχείρηση είναι διαφορετικοί.

Κλιμάκωση με το
πρόγραμμα Growth

Η ανάπτυξη είναι το κλειδί, αλλά εκεί βρίσκεται και η πραγματική δυσκολία. Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο είναι οτι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι ηγέτες νομίζουν ότι οι κανόνες και οι εξαιρέσεις έχουν ένα μέγεθος το οποίο ταιριάζει σε όλους.

Παρόλο που αυτές οι συμβουλές υποτίθεται ότι είναι για έμπνευση, οι περισσότεροι τις λαμβάνουν ως συνταγή και τις εφαρμόζουν ανεξάρτητα από το πλαίσιο του προϊόντος και των πελατών τους.

PC_0049
MEETING-0011

Χρηματοδοτηθείτε ακολουθώντας το
πρόγραμμα Finance & Restructuring

Το insTech παρέχει γνώση, καθοδήγηση στους σύγχρονους ηγέτες και αργότερα την εξεύρεση χρηματοδότησης  για νέες και υφιστάμενες Startups ή ΜμΕ επιχειρήσεις.

Ορισμένες από τις ΜμΕ μπορεί να μην χρειάζονται καν τη χρηματοδότηση αλλά να χρειάζονται μόνο πελάτες και να προχωρήσουν γρηγορότερα. Άλλοι θα περάσουν από αρκετά προγράμματα. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο ερώτημα "πόση χρηματοδότηση χρειάζεται η επιχείρηση μου"? Πάντα εξαρτάται από το είδος της εταιρείας που ξεκινάτε.

Ιστορίες στο insTech-Academy

Ο μετασχηματισμός της παροχής της εκπαίδευσης, στην ηλεκτρονική μάθηση παρουσιάζει, από τη μια, προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά από την άλλη έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, καινοτόμες προσεγγίσεις και επιτυχημένες δράσεις στη εκπαίδευση!

PERSON_0005

Δημοφιλή Μαθήματα

PERSON_0061

Επαναπροσδιορισμός Οράματος

"Αξίζει να παρακολουθήσετε, το μάθημα "πως να επαναπροσδιορίσετε τ' όραμα σας". Ας το κάνουμε μέσω της δοκιμασμένης διαδικασίας μας για να λάβετε πληροφορίες από ειδικούς, άλλους ηγέτες και θα καταλάβετε την αξία του.".

PERSON-0003

Δημιουργήστε μια επιχείρηση

"Από τον συμπλήρωση της ομάδας σας έως την ενσωμάτωση της στην  επιχείρησης, υπάρχει ένα πλήθος ενεργειών έως τη δημιουργία ή τον μετασχηματισμό μιας επιχείρησης. Θα σας δείξουμε σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με το δυναμικά.".

christopher-gower-v4rLEeIaoBo-unsplash

Επιχειρηματικός προγραμματισμός

"Κάθε μεγάλη επιχείρηση ξεκινά με ένα καλοφτιαγμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Ωστόσο, η δημιουργία ενός roadmap για την εκκίνηση ή τον μετασχηματισμό της επιχείρησης σας δεν πρέπει να είναι πολλές σελίδες. Αναλύουμε κάθε στοιχείο στο Business Model Canvas για να σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε.".

Our Virtual Workshops

Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, οι πελάτες μας ανησυχούν για το μέλλον, για τα προβλήματα που προκύπτουν και τις συνέπειές τους. Ο ρόλος του πωλητή δεν είναι άλλος ...

Σε εποχές αβεβαιότητας, το αποτέλεσμα μιας δια- πραγμάτευσης μπορεί να είναι καταλυτικό ακόμα και για την επιβίωση ενός οργανισμού. Πολλές φορές ...

Στην εποχή της «κοινωνικής απόστασης» είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους Managers να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να καθοδηγούν τα μέλη των ομάδων ....

Το πρόγραμμα βοηθά τους ηγέτες ενός οργανισμού να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και ...

What we do?

Το insTech - Academy βοηθά τις ΜμΕ να εξοπλίσουν τους ανθρώπους τους με τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν και να διατηρήσουν τον μετασχηματισμό.

Τι είναι τα Virtual workshops;

Η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη των συγκεκριμένων δεξιοτήτων καθίστανται ζωτικής σημασίας για την γρήγορη προσαρμογή των στελεχών και των οργανισμών. Η insTech-Academy προσφέρει μια σειρά από Virtual Workshops, βάσει επιστημονικών προσεγγίσεων, με στόχο να σας βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή.

PC_0034
PC_0029

Διαδικτυακά Σεμινάρια

Τα διαδραστικά διαδικτυακά σεμινάρια, μιας ώρα σας προσφέρουν έναν αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Ένας έμπειρος διαμεσολαβητής θα σας καθοδηγήσει στα βασικά στοιχεία, σας οπλίζει με δεξιότητες και γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως.

Αφήστε μας να σας δείξουμε
πώς το insTech-Digital Incubator
μπορεί να βοηθήσει την ΜμΕ

Το insTech είναι μια ισχυρή πλατφόρμα μάθησης που μεταφέρει γνώσεις τόσο στους ηγέτες ΜμΕ, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό με σκοπό να δημιουργήσει μια κουλτούρα μάθησης στον οργανισμό σας

PERSON_0026

Υποτροφίες

Το πρόγραμμα υποτροφιών του instech δίνει στους υποσχόμενους επιχειρηματίες, την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τις ικανότητές τους για να γίνουν ηγέτες στο μέλλον

insTech Digital Incubator

Δείτε όλες τις εκπαιδεύσεις του προγράμματος insTech for All

MEETING-0040

Το insTech Digital Incubator είναι κατάλληλο για εσάς;

Εάν είσαι φιλόδοξος ηγέτης, ιδιοκτήτης επιχείρησης, ή στέλεχος που επιθυμείς να προωθήσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις τον αντίκτυπό σου στο εξελισσόμενο επιχειρηματικό τοπίο του σήμερα, αυτά είναι βασικά μάθημα για εσένα.

Τι θα μάθετε στο πρόγραμμα insTech Digital Incubator ;

Ρίξε μια εις βάθος ματιά στις ευθύνες και τις προσδοκίες που φέρνει το επόμενο κανονικό. Εξερεύνησε τα θέματα και τις τάσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις και εμβαθύνετε την κατανόησή σου για το πώς φαίνεται η  αποτελεσματική διακυβέρνηση στην πράξη.
.

Πώς θα ωφεληθείτε με το insTech Digital Incubator;

Πάρε τον έλεγχο του μέλλοντός σου, μάθε από τους ειδικούς, υποστήριξε το ταξίδι σου και ξεκίνα να εξελίσσεσαι στο επιχειρηματικό τοπίο. Το Πρόγραμμα insTech Digital Incubator
έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την απόδοσή σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.
.

Αξιολόγηση και αναγνώριση μετά το insTech Digital Incubator

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης του μαθήματος, οι απόφοιτοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις για το βραβείο μαθήματος επιχειρηματικότητας και ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι να χρησιμοποιήσουν το insTech post nominal (μόνο για μέλη).

Εγχειρίδιο επαγγελματικής ανάπτυξης

Η ΟΜΑΔΑ ACADEMY-insTech

Ποια είναι η μαθησιακή σου πορεία; 

 

Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε σε κάθε πτυχή του επαγγελματικού σου ταξιδιού.

Εγχειρίδιο επαγγελματικής ανάπτυξης

Αναγνωρίζουμε ότι η καριέρα του ηγέτη επεκτείνεται πέρα ​​από οποιοδήποτε μάθημα και χαιρόμαστε που μπορούμε να σε υποστηρίζουμε και να σε καθοδηγούμε στο σύνολο της μαθησιακής σου πορείας.

Το Εγχειρίδιο Επαγγελματικής Ανάπτυξης  είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσεις πώς μπορούν να σε υποστηρίξουν μαθήματα, εκδηλώσεις, υπηρεσίες, δημοσιεύσεις και εργαλεία παγκόσμιας κλάσης.

Το εγχειρίδιο θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις μια μαθησιακή πορεία που ταιριάζει στις τρέχουσες και μελλοντικές σου ανάγκες ανάπτυξης, γιατί ακόμη και οι πιο έμπειροι ηγέτες δεν σταματούν ποτέ να μαθαίνουν.

Προσαρμοσμένα μαθήματα για την επιχείρηση σου.

Σκέψου σαν Επιχειρηματίας. Βελτίωσε την ικανότητά σου να οδηγείς τους ανθρώπους σου σε βιώσιμη αξία. Έχε εμπιστοσύνη στο μέλλον σου.

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και οι οργανισμοί κοιτάζουν τους ηγέτες τους για να περιηγηθούν με αυτοπεποίθηση και με ασφάλεια στην επιχείρησή τους μέσα στο σημερινό ασταθές περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα Ηγετών Self-Paced σου προσφέρει έναν βολικό και ευέλικτο τρόπο για να αναβαθμίσεις και να προετοιμαστείς για το επόμενο κανονικό στο επιχειρείν.

Επένδυσε στην επαγγελματική σου ανάπτυξη σήμερα και γίνετε μέρος μιας αποκλειστικής κοινότητας ηγετών.

Εγγραφείτε στο νέο τρόπο σκέψης

Σκεφτείτε σαν ηγέτης και βελτιώστε την ικανότητά σας να οδηγείτε την επιχείρηση σε βιώσιμη αξία. Έχετε εμπιστοσύνη στο μέλλον σας και γίνετε μέλλος στο Academy insTech

insTech One to One

Το πρόγραμμα insTech One to One μπορεί να συνεργαστεί μαζί σου για τη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων ανάπτυξης που ικανοποιούν τις μοναδικές ανάγκες του οργανισμού σου.

MEETING-0040
PERSON_0046

Οδηγός προγράμματος Erasmus+

Ο οδηγός του προγράμματος Erasmus+ (3η έκδοση της 25/8/2020), που ενσωματώνει το διορθωτικό της 25/8/2020, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων Erasmus+ 2020 και του διορθωτικού της, η οποία δημοσιεύτηκε στις 26/2/2020.

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Κάνουμε την επιχειρηματικότητα ευκολότερη !!!

Phone: +30 210 8547220

Όραμα είναι ο πιο δυνατός σκοπός που κινητοποιεί τους ανθρώπους προς την επιτυχία.

Άν η μετριότητα δεν είναι για εσένα σπρώξε τον εαυτό σου λίγο περισσότερο από τους άλλους.

Γνωρίστε το insTech-Digital Incubator

Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που οι ηγέτες ΜμΕ και τα στελέχη θα χρησιμοποιήσουν, θα αγαπήσουν και θα εφαρμόσουν.