Μήπως ήρθε η ώρα
ν' απαντήσετε στην πρόκληση
της μετάβασης στην
"Νέα Κανονικότητα;"

Η "Νέα Κανονικότητα" σας προκαλεί να περάσετε στο επόμενο επίπεδο ...

Αυτό που έφερε την επιχείρηση σας εδώ που βρίσκεται σήμερα, δεν θα έχει απαραίτητα τη δύναμη να σας οδηγήσει εκεί που οραματίζεστε να είστε αύριο.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια Συνάντηση Γνωριμίας...

https://instech.gr/wp-content/uploads/2020/06/cropped-instech_regular.jpg
 • Αυτή είναι μια δωρεάν εξερευνητική συνάντηση γνωριμίας με έναν Μέντορα του insTech, σχετικά με την Νέα Κανονικότητα των ΜμΕ για να σας δώσει σαφήνεια τί μπορείτε να πάρετε από εμάς!
 • Είναι ιδανικό για εσάς εάν έχετε κατανοήσει την θέση σας στο "Επόμενο Κανονικό" και θέλετε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την πορεία σας!
 • Θα σας βοηθήσουμε να δείτε τι εμποδίζει την ανάπτυξη σας και τι είναι μπορείτε να κάνετε, με τη σωστή βοήθεια
Co-FOUNDER

Κωνσταντίνος Πατεράκης

Το σημαντικότερο για τους πιο παθιασμένους ηγέτες και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ειναι όταν με την σωστή οργανωτική κουλτούρα και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η επιχείρηση τους οδηγεί την αγορά της.

Σας ακούγεται γνώριμο αυτό;

Είστε πιεσμένοι και δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα καθαρά; Αυτό είναι φυσιολογικό. Έρχεται μια στιγμή για τους περισσότερους ηγέτες επιχειρήσεων όπου το να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα φαίνεται σαν ένα βήμα προς το Έβερεστ.

Αυτό το συναίσθημα δεν είναι απαραίτητα κακό. Στην πραγματικότητα είναι το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα.

Συνήθως σημαίνει ότι λαμβάνετε το μήνυμα ότι είναι ώρα να περάσετε στο επόμενο βήμα και να αυξήσετε το % των κερδών σας στο πολλαπλάσιο.

Εάν έχετε καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό ότι χρειάζεται μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας σας, τότε το επόμενο καλύτερο βήμα που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να εγγραφείτε σε μια συνεδρία διερευνητικής στρατηγικής του insTech. Είναι 100% δωρεάν, ιδιωτικό, one-to-one και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε με σαφήνεια σχετικά με το πού πρέπει να εστιάσετε, ώστε να κάνετε το επόμενο μεγάλο σας άλμα.

 • Η συνεδρία σας θα είναι με έναν επιτυχημένο business coach  ανάπτυξης επιχειρήσεων του insTech.
 • Το μοντέλο καθοδήγησης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος insTech έχει διδαχθεί σε πολλούς ηγέτες και έχει λειτουργήσει.
 • Η προσέγγιση του insTech έχει αποδειχθεί ότι καθοδηγεί τους ηγέτες και τις επιχειρήσεις τους στο να θέσουν υψηλούς στόχους.

Στο instech έχουμε το θάρρος να δράσουμε ομαδικά και ξεκλειδώνοντας την διορατικότητα, προωθούμε την καινοτομία.

Φαντάζεστε πόσο μακρυά μπορείτε να φτάσετε συνεργαζόμενοι μ' ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα;

photo-1

insTech Talk

Το να είσαι επιχειρηματίας είναι μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες. H ανταμοιβή μπορεί να είναι σημαντική όταν όλα συνδυάζονται με τον τρόπο που ονειρευόμαστε και ελπίζουμε - και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δυναμικοί ηγέτες, σαν εσάς κάνουν το ταξίδι.

Υπάρχει ένα μάθημα το οποίο οι περισσότεροι ηγέτες δεν ανακαλύπτουν ποτέ στο επιχειρηματικό τους ταξίδι ή το αναζητούν όταν είναι ήδη πολύ αργά. Είναι η κατανόηση ότι ο αγώνας στον επαγγελματικό στίβο μειώνεται πολύ όταν μαθαίνουμε να πορευόμαστε δίπλα στους κατάλληλους ανθρώπους.

Αυτό είναι το θέμα της προσφοράς γνωριμίας του insTech Talk.

Με μία μόνο διερευνητική συνάντηση, είμαστε σε θέση να εξετάσουμε την επιχείρησή σας μαζί σας, να τραβήξουμε τις κουρτίνες που μπορεί να κρατήσατε κλειστές μέχρι τώρα και να ρίξουμε το φως στα πράγματα που πρόκειται να εκτοξεύσουν την κερδοφορία σας, καθώς εσείς οραματίζεστε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα σας

Starter

Ελάτε να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε νέα ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα για την εταιρεία σας.

 

Το instech βοηθά επαγγελματίες, ηγέτες ΜμΕ και Startupers να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ΕΕ.

Είναι ένα οικοσύστημα Κοινωνικού Σκοπού, για όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες των ΜμΕ.

Παρέχει άφθονη γνώση & υποστήριξη σχετικά με την πρόσβαση σε πληροφορίες της αγοράς, την υπέρβαση νομικών εμποδίων, πρόσβαση σε χρηματοδότηση και εντοπισμό επιχειρηματικών συνεργατών.

 

Το Πρόγραμμα εκκίνησης Starter, του insTech – Academy, είναι ο εξελιγμένος επιχειρηματικός επιταχυντής, ενός πρωτοποριακού οικοσυστήματος...

Δημιουργήστε μεγαλύτερες ευκαιρίες

Πάρτε καλύτερες αποφάσεις

Αποκτήστε περισσότερη σαφήνεια

Αξιοποιήστε τους Ανθρώπους μας!

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί ηγέτες επιχειρήσεων δεν κάνουν βήματα για ν' ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, είναι επειδή έχουν την πεποίθηση ότι η πραγματική επιτυχία δεν είναι για αυτούς..

 

Ένα μήνυμα για εσένα!

Έχεις αναρωτηθεί πώς θα έμοιαζε πραγματικά η επιχείρηση σου αν είχες δίπλα σου κάποιον με τον οποίο θα μπορούσες να μοιραστείς τις επιχειρηματικές σου ανησυχίες.  όπως το μεγάλο σου όραμα, τα στρατηγικά επόμενα βήματά σου ή τις μεγάλες επιχειρηματικές προκλήσεις που συνεχίζουν να σ' αναστατώνουν; Κάποιον που δεν θα σ' έκρινε επειδή αυτός έχει κάνει αυτή την διαδρομή, έχει δώσει τις μάχες και έχει καταλάβει τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο προς την επιτυχία;

Αν δεν έχεις, τώρα είναι η ώρα, φίλε μου. Δεν είσαι μόνος, παρόλο που ξέρω ότι μερικές φορές νιώθεις σαν να είσαι.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει περάσει πολύς καιρός, όπου στην δική μου επιχείρηση δούλευα με την καρδιά μου, δίνοντας τα πάντα... και να μην καταφέρνω να πετύχω την αύξηση του μηνιαίου εισοδήματος που ήθελα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ν' απογοητεύομαι, να είμαι μπερδεμένος στο τί κάνω λάθος, συνεχώς εξαντλημένος και πολλές φορές ένιωθα μόνος. Αναρωτήθηκα αν ήμουν αρκετά καλός γι' αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Αποφάσισα να αλλάξω τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Αναζήτησα βοήθεια. Αλλά όχι οποιαδήποτε βοήθεια, πήρα τη σωστή, με τους κατάλληλους μέντορες, οι οποίοι μου έδωσαν το σωστό σχέδιο για το πού βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή, επανασχεδιάσαμε το όραμα μου. Μετά από αυτό, μου έδειξαν τα βήματα για να ενώσω το όραμα με την παρούσα κατάσταση κατορθώνοντας ν' αλλάξω ολόκληρη την επιχείρησή μου. Το καλύτερο από όλα ήταν ότι μπόρεσα να αλλάξω τη ζωή της οικογένειάς μου. Η λήψη της σωστής βοήθειας άλλαξε τα πάντα.

Σήμερα, ξοδεύω τον χρόνο μου δουλεύοντας με ηγέτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο που είναι δυνητικά ακριβώς όπως εσείς: φιλόδοξοι, υψηλά καταρτισμένοι, αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των άλλων, αλλά δεν θερίζουν απαραιτήτως τους καρπούς όλης αυτής της σκληρής δουλειάς.

Ακόμα καλύτερα, τώρα έχω μια μικρή, εξειδικευμένη ομάδα την οποία έχω εκπαιδεύσει και αναπτύξει προσωπικά, η οποία επικεντρώνεται σε ένα πράγμα: να αναλαμβάνουν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς και να βαδίζουν δίπλα τους στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας τους, δίνοντάς τους τη στρατηγική, τη δομή και την συνεργασία με άλλους  επιχειρηματίες μέσα στην κοινότητα που θέλουν να πετύχουν.

Η πρόσκλησή μου προς εσάς είναι να έλθετε να συζητήσουμε τις ανησυχίες σας με έναν από τους εξειδικευμένους μέντορές μας κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Ίσως να είναι η καλύτερη συζήτηση που είχατε εδώ και πολύ καιρό.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε
όσο πιο γρήγορα γίνεται στο επόμενο βήμα!

Το "οράμα" σας, είναι ένα ξεχωριστό μέρος, που είναι μοναδικό για εσάς και ένα επίπεδο επιτυχίας που
αναμφίβολα ονειρευόσασταν εδώ και αρκετό καιρό.

Προγραμματίστε
μια συνάντηση γνωριμίας

Το να αποφασίσετε να αξιοποιήσετε το σωστό είδος υποστήριξης είναι η καλύτερη απόφαση που μπορεί να πάρει κάθε γυναίκα επιχειρηματίας. Συχνά είναι το κομμάτι που λείπει για να ανέβεις το επόμενο σκαλί πιο πάνω στη σκάλα της επιχειρηματικής επιτυχίας. Αυτή η προσφορά είναι ιδανική για εσάς αν...

 

 • Έχετε βαρεθεί την υπερβολή

 

 • Θέλετε να το κάνετε πιο γρήγορα

 

 • Έχετε βαρεθεί να το κάνετε με τον δύσκολο τρόπο

 

 • Είστε έτοιμοι να δεχτείτε την Νέα Κανονικότητα

 

 • Σταματήσατε να προσπαθείτε να το καταλάβετε μόνος σας

 

CITY_0018

Θέλετε πραγματικά να αναπτυχθείτε;

Οι περισσότεροι ηγέτες που ξεκινούν ή διαθέτουν ήδη μια επιχείρηση το κάνουν επειδή θέλουν να αναπτυχθούν και ν' αυξήσουν την κερδοφορία τους. Ωστόσο δεν κατανοούν πως να το υλοποιήσουν με ποιόν να συνεργαστούν για να προχωρήσουν στον ψηφιακό και επιχειρηματικό μετασχηματισμό τους...
accounting-alone-application-938965

Ας κουβεντιάσουμε

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε.

Πολύ λίγοι ηγέτες που έχουν επιτύχει στις επιχειρήσεις το έχουν κάνει μόνοι τους, επανδρώνοντας οι ίδιοι τα χαρακώματα. Το "Self-made" είναι ο ακριβής τίτλος, ο οποίος, όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ακούγεται πολύ. Η πραγματική επιτυχία στις επιχειρήσεις οφείλεται αναμφισβήτητα στην ικανότητα ενός επιχειρηματία να συνδέεται με τις κατάλληλες κοινότητες, μέντορες και προπονητές που μπορούν να τον βοηθήσουν να καλύψει τα κενά που οι ίδιοι συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν.

Εγγραφείτε παρακάτω για να κλείσετε τη δωρεάν συνεδρία στρατηγικής σας με έναν Μέντορα του insTech. "Tο αξίζετε".

Αν αναζητάτε το "Επόμενο επίπεδο εισοδήματος, και κλιμάκωσης της επιχείρησης σας" και δεν είστε σίγουροι που ν΄ απευθυνθείτε. Εδώ μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε!!!

 

 

Η χαλαρή κουβέντα μιας συνάντησης σχετικά με την στρατηγική στο insTech με έναν από τους έμπειρους Μέντορες μας, είναι απλή, ανταποδοτική και διασκεδαστική και πιθανώς σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε βιώσει στο παρελθόν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι είναι απολύτως χωρίς καμία υποχρέωση για όλους μας. Θέλουμε απλώς να ακούσουμε για την κατάστασή σας, να δούμε τι δεν λειτουργεί και να σχεδιάσουμε μαζί σας, ένα σχέδιο για τα επόμενα βήματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα. Στη συνέχεια, θα κάνουμε μερικές επιπλέον γρήγορες ερωτήσεις, ώστε να μάθουμε περισσότερα για εσάς και εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα ορίσουμε από κοινού μια ημερομηνία και ώρα για μια συνάντηση.