CITY_0003

...

Ένας Πρακτικός οδηγός για να κτίσετε την Στρατηγική σας

"Για να κατανοήσετε πως το insTech μπορεί να σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην δημιουργία μιάς επιτυχημένης επιχείρησης, μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιεχόμενο και πληροφορίες που βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και οι πως οι πελάτες θα εξακολουθούν να πληρώνουν χρήματα για ό, τι πουλάτε".

...

Η Πρόκληση

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα κενά στην οικονομική ανάπτυξη, τη σταθερότητα και την ευημερία. Ωστόσο, η μετάβαση από την επιχειρηματικότητα που βασίζεται στο βραχυπρόθεσμο κέρδος και στην δημιουργία εταιρειών βάσει πρόσκαιρων ευκαιριών στην INDUSTRY 4 όπου κυριαρχεί η καινοτομία, η AI και η κοινωνική ευθύνη στην ανάπτυξη βάσει Στρατηγικής μακροχρόνιας επένδυσης μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά στις οικονομίες των αναδυόμενων αγορών. 

Οι Ελληνικές μικρές και μεσαίες  αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις συνήθως είναι εμπορικά βιώσιμες επιχειρήσεις με 5 έως 250 υπαλλήλους. 

Σε αντίθεση με τις μικροεπιχειρήσεις, οι οποίες συνήθως ξεκινούν μικρές και παραμένουν έτσι, οι ΜμΕ του insTech έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύσσονται. 

Μπορούν να ξεκινήσουν με μικρούς τζίρους και λίγους πελάτες, αλλά με τη σωστή υποστήριξη μπορούν να αναπτυχθούν και να απασχολούν πολλαπλάσιους υπαλλήλους και να μεγαλώσουν την επιχειρηματική τους αξία.

Αυτό που κάνουμε

Κάθε προσπάθεια για την δημιουργία μίας παραγωγικής επιχείρησης, μίας startup κλπ έχει προστιθέμενη αξία για μια οικονομία. Η αξία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη εάν αυτές οι εταιρείες θα εξελιχθούν σε εταιρείες με υψηλή ανάπτυξη.

Ένα Επιχειρηματικό οικοσύστημα παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτής της επιτυχίας.

Η σωστή προετοιμασία και η σύνδεση των επιχειρηματικών και προσωπικών στόχων του επιχειρηματία με το όραμα και τις ικανότητές του και η προσήλωση του στην Στρατηγική αυξάνουν τις πιθανότητες.

Το insTech παρέχει Δωρεάν γνώση και μια σειρά από Business insTech Boxes τα οποία περιέχουν προγράμματα Στρατηγικής, Διαχείρισης κινδύνου και πόρων, εκπαίδευσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων κλπ.

Επιπλέον, παρέχει στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής την ευκαιρία να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας ευρείας και διαφορετικής ομάδας στόχου, προσφέροντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες.

ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Supports

Human Capital

Markets

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Subscribe Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Κωνσταντίνο Πατεράκη Κανένας μετασχηματισμός των επιχειρήσεων δεν είναι...
Subscribe Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Κωνσταντίνο Πατεράκη Ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων (Business transformation)...
Η παγκοσμιοποίηση έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε αλλά πολύ περισσότερο τις ΜμΕ και...
Αν σκέφτεστε οτι η μετά την κρίση του COVID-19 θα επιστρέψετε σε αυτό που είχατε...
Η ταχύτητα, η ευελιξία και η νέα κατανόηση των τιμών των πελατών είναι τα κλειδιά...
6. Σκοπός: Διατήρηση εμπορικών σημάτων σε υψηλότερα πρότυπα Οι κοινωνικά συνειδητές αξίες έχουν αναπτυχθεί τα...
5. Εμπιστοσύνη: Δημιουργία χώρων με αυξημένη προστασία υγείας και προσιτές τιμές Δεν αποτελεί έκπληξη το...