Οι γνώσεις μας για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Αυξήστε την αξία σας θέτοντας στόχους παραγωγικότητας που βελτιώνουν τη διαχείριση χρόνου, την αποτελεσματικότητα και...
Πώς να κυριαρχήσετε στο insurTech παιχνίδι ανάπτυξης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Για τους καταξιωμένους επαγγελματίες και...
IVA & Chatbots παρέχουν βελτιώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της ασφάλισης Η χρήση αυτοματοποιημένων...
“Χρησιμοποιώντας το AI στις πωλήσεις & το Μάρκετινγκ κερδίζεται τους αυριανούς πελάτες ασφαλειών.”  Η τεχνολογία...
Η ανάπτυξη δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.  Η ανάπτυξη δεν γίνεται από τη μια...
Στον κόσμο των startups, ο καθένας μπορεί να έχει την επόμενη δυνητικά υπέροχη ιδέα.  Στον...
Οι insurTech Startups χρησιμοποιούν στρατηγικές που τους επιτρέπουν να κλιμακώνονται με εκθετικούς ρυθμούς.. Η ιδέα...
το MVP είναι η πιο οικονομική διαδικασία και σας επιτρέπει να το επικοινωνήσετε στο πελατολόγιο...

Solutions

Βοηθάμε τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις insurance Brokers να επιτύχουν τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς τους στόχους.

Βοηθάμε τους επενδυτικούς τραπεζικούς πελάτες να ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών, οργανωτικών και λειτουργικών απαιτήσεων.

Συμβουλεύουμε ιδρύματα επαγγελματικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων δικηγορικών γραφείων, λογιστικών εταιρειών, εταιρικών νομικών τμημάτων και άλλων οργανώσεων εργαζομένων γνώσης, για ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών, οργανωτικών και επιχειρησιακών θεμάτων.

Συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες λιανικής και τις εταιρείες χρηματοδότησης καταναλωτών για να πλοηγηθούμε σε ένα δυναμικό περιβάλλον εξελισσόμενων κανονισμών, συμπεριφοράς καταναλωτή και ψηφιακής καινοτομίας.

Βοηθάμε τους παίκτες πληρωμών να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Συνεργαζόμαστε με διαχειριστές πλούτου, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και παίκτες συνταξιοδότησης για να δημιουργήσουμε αξία σε μια αγορά που αλλάζει γρήγορα.

Συνεργαζόμαστε με πελάτες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Βοηθάμε τις εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών να πλοηγούνται σε λειτουργίες και IT προκλήσεις από το back office έως την πρώτη γραμμή.

Βοηθάμε τους ηγέτες να δημιουργήσουν μια νοοτροπία με επίκεντρο τον αντίκτυπο στον οργανισμό τους.

Βοηθάμε τους πελάτες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών να επιτύχουν εξαιρετική απόδοση προσαρμοσμένη στον κίνδυνο.

Βοηθάμε τις εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως να καθορίσουν, να χτίσουν και να διατηρήσουν στρατηγικές νίκης.

Το insTech Accelerate βοηθά τους πελάτες να επιτύχουν και να διατηρήσουν τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο με την πάροδο του χρόνου και, μετά το COVID-19, να προετοιμαστούν για το επόμενο φυσιολογικό.

Full List ...

Insurance
Financial Services
Healthcare Systems & Services
Travel, Logistics & Transport Infrastructure
Real Estate
Private Equity & Principal Investors
Public & Social Sector

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Financial Services

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Financial Services to achieve sustainable advantage.

Η νοσοκομειακή περίθαλψη αλλάζει τόσο γρήγορα όσο και ριζικά. Λόγω καινοτομιών στην παροχή περίθαλψης και στις οργανωτικές δομές, τα μελλοντικά νοσοκομεία είναι πιθανό να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του σήμερα.

Η καινοτομία που βασίζεται στην τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την κατανόησή μας για τους ασθενείς, να επιτρέψει την παροχή πιο βολικής, εξατομικευμένης περίθαλψης

Οι κοινωνικοί καθοριστικοί παράγοντες της υγείας (SDoH) συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στις μεταβολές στην κατάσταση της υγείας. Η αντιμετώπιση του SDoH μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση πρόσβασης σε φροντίδα υψηλής ποιότητας, στη βελτίωση των αποτελεσμάτων και στη διαχείριση του κόστους.

Οι γνώσεις μας για Healthcare Systems & Services

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Healthcare Systems & Services to achieve sustainable advantage.

Υποστηρίζουμε τους χειριστές και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τις εταιρείες τροφίμων και ποτών, τα θέρετρα και τις κρουαζιέρες, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες και ταξιδιωτικούς πράκτορες

Bοηθάμε τους πελάτες μας να παραμένουν ευέλικτοι χρησιμοποιώντας στρατηγικές που μπορούν να προσαρμοστούν σε μια εξελισσόμενη αγορά.

Βασιζόμενοι στις βαθιές γνώσεις μας και εφαρμόζοντας εργαλεία και μεθοδολογίες βέλτιστων πρακτικών, φέρνουμε μια νέα προοπτική σε σύνθετα προβλήματα στον κλάδο των υποδομών μεταφορών.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Travel, Logistics & Transport Infrastructure

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Travel, Logistics & Transport Infrastructure to achieve sustainable advantage.

Η πρωτοποριακή τεχνογνωσία και το παγκόσμιο δίκτυό μας επιτρέπουν στους πελάτες μας Ένδυμα, Μόδα & Πολυτέλεια να οδηγούν τις αλλαγές και να ευδοκιμούν σε μια ταχέως κινούμενη και απρόβλεπτη βιομηχανία.

Βοηθάμε τους πελάτες να απελευθερώσουν προηγμένα αναλυτικά στοιχεία σε πλούσια δεδομένα για να μετατρέψουν τις πληροφορίες των πελατών σε αριστεία λιανικής.

Βοηθάμε τους λιανοπωλητές να μετατρέψουν τις επιχειρήσεις τους σε κορυφαίες πολυκαναλικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας προηγμένες αναλύσεις για την ενημέρωση των προϊόντων, την τιμολόγηση και την τοποθέτηση.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Retail

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Retail to achieve sustainable advantage.

Investment

Λάβετε καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις χρησιμοποιώντας προηγμένα analytics και λεπτομερείς γνώσεις των ενοικιαστών. Η μοναδική μας κατανόηση των μεταβολών στις ανάγκες των ενοικιαστών, της εξοικείωσης με τις τάσεις των μακροοικονομικών και των μικρομάρκετ και η χρήση της πλήρους ισχύος των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών δεδομένων μας επιτρέπουν να παρέχουμε προσεκτική επιμέλεια σε κρίσιμες αποφάσεις (για παράδειγμα, εξαγορές και διαθέσεις).

Development & Construction

Μεγιστοποιήστε τις αποδόσεις για εξελίξεις μεγάλης κλίμακας εφαρμόζοντας πληροφορίες σχετικά με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινότητας και των μισθωτών, βελτιστοποιώντας το κόστος κεφαλαίου, εκβιομηχάνιση και επιτάχυνση της παράδοσης έργων, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο και διασφαλίζοντας ότι υπάρχουν σταθερά θεμέλια για μακροπρόθεσμες, βιώσιμες ροές εσόδων.ς.

Operations

Αυξήστε την απόδοση των μισθωτών και των ιδιοκτητών με το σχεδιασμό νέων επιχειρηματικών μοντέλων, την επανάσταση της εμπειρίας των πελατών, τη δημιουργία δυνατοτήτων ανάλυσης για τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων και την υποστήριξη της βελτιστοποίησης προμηθειών.

Performance Improvement

Μεταμορφώστε τους οργανισμούς ακινήτων μέσω των καλύτερων στην κατηγορία προσεγγίσεων σε στρατηγική, οργανωτικό σχεδιασμό, μάρκετινγκ, πωλήσεις, διαχείριση κινδύνων, βελτιστοποίηση κεφαλαίων-δαπανών, προμήθειες και εμπειρία πελατών. Βοηθάμε τις εταιρείες να αλλάζουν και να διαφοροποιούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, να χτίζουν νέες δυνατότητες και να επεκτείνονται γεωγραφικά.

.

.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Real Estate

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Real Estate to achieve sustainable advantage.

Βοηθάμε τις ιδιωτικές εταιρείες μετοχών να λαμβάνουν καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της συμφωνίας και να δημιουργούν μεγαλύτερες αποδόσεις μέσω της ενεργού διαχείρισης εταιρειών χαρτοφυλακίου. Σας συμβουλεύουμε επίσης για τη στρατηγική και την ανάπτυξη της εταιρείας επενδύσεων, δημιουργώντας αξία μέσω βελτιωμένης απόδοσης.

Εξυπηρετούμε θεσμικούς επενδυτές σε όλο τον κόσμο σε πολλά μέτωπα, όπως εταιρική στρατηγική και διακυβέρνηση, επενδυτική στρατηγική και δημιουργία αξίας, δέουσα επιμέλεια και εργασία χαρτοφυλακίου, βελτίωση και καθιέρωση λειτουργιών υποστήριξης και διαχείριση οργανωτικών αλλαγών.

.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Private Equity & Principal Investors

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Private Equity & Principal Investors to achieve sustainable advantage.

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη πόλεων που υποστηρίζουν την ανάπτυξη, χωρίς να διακυβεύεται η περιβαλλοντική ή κοινωνική βιωσιμότητα. Στόχος μας είναι η επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζονται κατά τον σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη λειτουργία έργων υποδομής για τη μείωση του κόστους και την επιτάχυνση και τη βελτιστοποίηση των έργων.

Εξυπηρετούμε εκπαιδευτικά ιδρύματα και συστήματα, κυβερνήσεις, παρόχους επαγγελματικής κατάρτισης, παρόχους υπηρεσιών και φιλάνθρωπους και κερδοσκοπικούς επενδυτές. Οι ομάδες μας περιλαμβάνουν πρώην δασκάλους, ηγέτες θεσμικών οργάνων, ερευνητές και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής αφιερωμένοι στο να βοηθήσουν την επόμενη γενιά να ευδοκιμήσουν όχι μόνο ως εργαζόμενοι, αλλά και ως πολίτες.

Βοηθάμε ιδρύματα, κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες υγείας να αντιμετωπίζουν επείγουσες προκλήσεις και κρίσεις υγειονομικής περίθαλψης, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόσβαση σε δίκαιη, βιώσιμη και υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη για τους φτωχότερους και πιο ευάλωτους πληθυσμούς.

Αξιοποιούμε τα ψηφιακά και τα αναλυτικά στοιχεία για να βοηθήσουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και να υποστηρίξουμε τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές.

Βοηθάμε ιδιωτικά και εταιρικά ιδρύματα, καθώς και μεμονωμένους φιλάνθρωπους, να αναπτύξουν στρατηγικές για την επίτευξη κοινωνικού αντίκτυπου σε επίπεδο συστήματος.

Βασιζόμαστε σε βαθιά εμπειρογνωμοσύνη από ολόκληρη την παγκόσμια εταιρεία μας - στη γεωργία, την οικονομική ανάπτυξη, την παγκόσμια δημόσια υγεία, τη χρηματοοικονομική ένταξη, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τις υποδομές και την αστική ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την ισότητα - για να βοηθήσουμε τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της κοινωνίας.

Βοηθάμε τους οργανισμούς να προσφέρουν θέσεις εργασίας με πέντε φορές ταχύτερους ρυθμούς, διασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα και μια δίκαιη κατανομή, να σχεδιάσουν αυτήν τη μετάβαση και πρωτοφανή ρυθμό αλλαγής, ξεκινώντας προσαρμοσμένα προγράμματα για την επιτάχυνση της καινοτομίας και την προώθηση της δημιουργίας θέσεων εργασίας, της ανάπτυξης και της ανθεκτικότητας, αυξάνοντας την οικονομική και κοινωνική ευημερία των πολιτών και δημιουργώντας ευκαιρίες απασχόλησης για την επόμενη γενιά ατόμων που αναζητούν εργασία.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Public & Social Sector

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Public & Social Sector to achieve sustainable advantage.

Βοηθώντας τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν την εμπορική αξία βοηθώντας στην κυκλοφορία προϊόντων, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την πρόσβαση στην αγορά.

Βοηθώντας τις εταιρείες να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας για τα γενόσημα, τα επώνυμα γενόσημα, τα καθιερωμένα προϊόντα και τα βιολογικά επίπεδα και να δημιουργήσουν συνδέσεις μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών του κλάδου.

Βοηθώντας τους πελάτες να μετατρέψουν τη λειτουργία των ιατρικών υποθέσεων τους στον τρίτο στρατηγικό πυλώνα της εταιρείας παράλληλα με την Ε & Α και την εμπορική.

Χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη λειτουργία μας για να αυξήσουμε την απόδοση, να αυξήσουμε τα έσοδα και να βελτιώσουμε την κατώτατη γραμμή.

Βοηθώντας τις εταιρείες να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας για τα γενόσημα, τα επώνυμα γενόσημα, τα καθιερωμένα προϊόντα και τα βιολογικά επίπεδα και να δημιουργήσουν συνδέσεις μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών του κλάδου.

Βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν τις δυνατότητες Ε & Α που απαιτούνται για την προώθηση της καινοτομίας, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της απόδοσης και την ανάπτυξη επιτυχημένων στρατηγικών χαρτοφυλακίου και περιουσιακών στοιχείων.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Pharmaceuticals & Medical Products

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

We work with our members to build the capabilities that enable Pharmaceuticals & Medical Products to achieve sustainable advantage.

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Αυξήστε την αξία σας θέτοντας στόχους παραγωγικότητας που βελτιώνουν τη διαχείριση χρόνου, την αποτελεσματικότητα και...
Πώς να κυριαρχήσετε στο insurTech παιχνίδι ανάπτυξης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Για τους καταξιωμένους επαγγελματίες και...
IVA & Chatbots παρέχουν βελτιώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της ασφάλισης Η χρήση αυτοματοποιημένων...
“Χρησιμοποιώντας το AI στις πωλήσεις & το Μάρκετινγκ κερδίζεται τους αυριανούς πελάτες ασφαλειών.”  Η τεχνολογία...
Η ανάπτυξη δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.  Η ανάπτυξη δεν γίνεται από τη μια...
Στον κόσμο των startups, ο καθένας μπορεί να έχει την επόμενη δυνητικά υπέροχη ιδέα.  Στον...
Οι insurTech Startups χρησιμοποιούν στρατηγικές που τους επιτρέπουν να κλιμακώνονται με εκθετικούς ρυθμούς.. Η ιδέα...
το MVP είναι η πιο οικονομική διαδικασία και σας επιτρέπει να το επικοινωνήσετε στο πελατολόγιο...