Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα
instech®
στην Νέα κανονικότητα

 

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Η κυρίαρχη τάση για την προώθηση της ως στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης είναι τα οικοσύστηματα επιχειρηματικότητας".

instech_regular

Οδηγός βήμα προς βήμα για τη δημιουργία επιτυχημένης επιχείρησης!!!

1ον - Αναπτύξτε τη στρατηγική σας

Θα μάθετε έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για την επιχείρηση, τις πωλήσεις, τα συστήματα και τους πελάτες σας. Θα μάθετε τις θεμελιώδεις έννοιες που κάνουν μια μεγάλη επιχείρηση, ανεξάρτητα από το πόσο Μικρή ή Μεγάλη είναι. 

2ον - Επιχειρηματικοί οδηγοί

Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να σκεφτεί άψογα πώς να διαχειριστεί την ανάπτυξη της επιχείρησης. Θα μάθετε τους 8 επιχειρηματικούς οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε στρατηγικά περισσότερα χρήματα. Αυτή η εκπαίδευση είναι η ΑΛΛΑΓΗ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

3ον - Δημιουργία της ομάδας σας

Μάθετε τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης για την πρόσληψη ατόμων, και πως θα ενδυναμώσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ταχύτερη ανάπτυξη και περισσότερη υποστήριξη για εσάς! Επιπλέον, λάβετε τη λίστα με υποστηρικτικούς πόρους για HR, μισθοδοσία, διαχείριση ομαδικών έργων και άλλα ...

4ον - Περιεχόμενο / Στρατηγική κοινωνικών μέσων

Κάθε επιχείρηση πρέπει να δημιουργήσει και να διανείμει περιεχόμενο που ευαισθητοποιεί. Θα μάθετε τους ευκολότερους τρόπους προσέλκυσης νέων πελατών και το πιο ισχυρό εργαλείο στο μάρκετινγκ που πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι!

5ον - Προσεγγίστε τους πελάτες σας

Ποιος είναι ο πελάτης σας, πώς τους εξυπηρετείτε καλύτερα, και το πιο σημαντικό, πώς προωθείτε. Θα παρακολουθήσετε επίσης το διάσημο webinar «πώς να προωθήσετε οτιδήποτε» του insTech.

7ον - Παραγωγικότητα

Πολλοί άνθρωποι έχουν ιδέες. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν εταιρείες. Χρειάζεται όμως ένα άτομο με υψηλές επιδόσεις για να πάρει το STUFF DONE στα χέρια του. Μάθετε τις 8 στρατηγικές του insTech που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε παραγωγικοί και πάντα μέσα στους στόχους σας!

6ον - Προστατέψτε την επιχείρησή σας!

Μάθετε πώς να προστατεύετε τον εαυτό σας, την επιχείρησή σας, τις ιδέες σας, τα προϊόντα σας, τις ομάδες σας και τη ζωή σας καθώς χτίζετε την επιχείρησή σας. Οι ιδέες, τα περιουσιακά στοιχεία και η επιχείρησή σας είναι σημαντικά - Προστατέψτε τα!

Bonus - Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Θα λάβετε την πλήρη λίστα των πόρων που χρησιμοποιεί το insTech για τη διαχείριση πωλήσεων και πελατών, την πρόσληψη υπαλλήλων, την προστασία επιχειρήσεων, τη δημιουργία ιστότοπου, τη δημιουργία και διαχείριση κοινωνικού περιεχομένου και πολλά άλλα!

Get Started Now!

Ξεκινήστε την επιχείρηση των ονείρων σας
σε 7 ημέρες με ΔΩΡΕΑΝ καθημερινή διδασκαλία από το insTech.
Έχετε ένα όνειρο ή ιδέα για μια νέα ή την υπάρχουσα επιχείρηση σας,
αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή τι πραγματικά χρειάζεται
για να χτίσετε μια επιτυχημένη ή Digital επιχείρηση;
Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και λάβετε 7 εκπαιδευτικά βίντεο με λεπτομερείς προτάσεις υλοποίησης,
που σας βοηθούν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας,
κάνωντας λήψη του ΔΩΡΕΑΝ instech-Box

or

Find your Marketplace

Δημιουργήστε γρήγορα μια σύντομη λίστα εξειδικευμένων Μεντόρων, Συμβούλων, coaches κλπ - μελών του insTech - σε πολλούς τομείς με την αποκλειστική τεχνολογία αντιστοίχισης AI. Με κάθε υποψήφιο που έχει επιλεγεί, θα μπορείτε να ελέγχετε λεπτομερή προφίλ, χαρτοφυλάκια, κριτικές και αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια αντιστοίχιση για το έργο σας.

CITY_0016

...

Ένας Πρακτικός οδηγός για να κτίσετε την Στρατηγική σας

"Για να κατανοήσετε πως το insTech μπορεί να σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην δημιουργία μιάς επιτυχημένης επιχείρησης, μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιεχόμενο και πληροφορίες που βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και οι πως οι πελάτες θα εξακολουθούν να πληρώνουν χρήματα για ό, τι πουλάτε".

...

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.