Τα Clusters του insTech

"Το νέο κύμα επιχειρηματικής ανάπτυξης ευρείας βάσης"

 

 

Η ομάδα μας αποτελείται από Επιτυχημένους ηγέτες, Μέντορες επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς και άλλους επαγγελματίες με δεκαετίες επιχειρησιακής εμπειρίας, αναπτυσσόμενες εταιρείες από όλες τις Βιομηχανίες.

 

Εμείς Καινοτομούμε

Όσο περισσότερες ΜμΕ αναπτύσσονται όλο και πιο γρήγορα στην περιοχή σας, τόσο η κερδοφορία της επιχείρηση σας θα αναπτυχθεί.

Από το 2010 αναπτύσσουμε καινοτόμες μεθόδους για τη χρήση της επιχειρηματικότητας για την προώθηση της περιφερειακής οικονομικής ανάπτυξης. Αντί να αυξάνουμε πρώτα τον αριθμό των νέων εταιρειών, έχουμε εργαλεία που αυξάνουν γρήγορα τον αριθμό των επιχειρήσεων με νέα ανάπτυξη και στη συνέχεια αξιοποιούν αυτήν την ανάπτυξη για να δημιουργήσουν έναν ενάρετο κύκλο ευημερίας ευρείας βάσης. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό επειδή το 10-20% των υπαρχουσών επιχειρήσεων σε οποιαδήποτε περιοχή έχουν ήδη τη δυνατότητα να αναπτύξουν επιχειρηματική νοοτροπία, επιχειρηματική εμπειρία, πελατειακή βάση και επιχειρησιακές δεξιότητες για να διπλασιάσουν τους ρυθμούς ανάπτυξής τους. Αυτό που λείπουν είναι ένα περιβάλλον - το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας - που υποστηρίζει νέες τροχιές ανάπτυξης.

Τί θέλουμε να πετύχουμε

Μοναδικά, ο χρόνος μας στον αρχικό, ορατό αντίκτυπο είναι εβδομάδες, όχι μήνες ή χρόνια.

Τα έργα μας insTech Clusters έχουν τα ακόλουθα τέσσερα βασικά στοιχεία:

  • Αποδεικνύουμε Ότι Η Ανάπτυξη Μπορεί Να Συμβεί Γρήγορα
  • Επικοινωνία Αυτής Της Ανάπτυξης Ευρέως Και Δυναμικά Στον Τομέα σας
  • Συμμετοχή Περιφερειακών Φορέων Για Την Υποστήριξη Αυτής Της Ανάπτυξης
  • Οικοδόμηση Ενός Βιώσιμου Τοπικού Έργου Αναβάθμισης

Πως να κάνετε την εταιρική σας συνεργασία να διαρκέσει μια ζωή

"Η διατήρηση ισχυρών συνεργασιών είναι ζωτικής σημασίας

για την επιτυχία μιας επιχείρησης."

Η δημιουργία και η ανάπτυξη συνεργασιών που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου είναι μια λεπτή διαδικασία και αυτό που χρειάζεται την προσοχή μας.

 

Βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι συνεργάτες σας βρίσκεστε στην ίδια σελίδα

Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να αποτύχει η συνεργασία σας είναι εάν εσείς και οι συνεργάτες σας έχετε διαφορετικούς ορισμούς για την επιτυχία και ως εκ τούτου, εστιάζετε τις προσπάθειές σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Έχοντας όμως σχεδιάσει από κοινού το πώς φαίνεται η επιτυχία και οι δύο θα εργαστείτε για έναν κοινό στόχο.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε Ευθυγραμμισμένο όραμα και κυρίως μια εταιρική σχέση που εφαρμόζει διαφάνεια εκ των προτέρων.

Ευθυγραμμίστε τις δεξιότητες σας

Με την κατανόηση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών των συνεργατών σας, μπορείτε να δώσετε και να πάρετε. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας από εσάς μπορεί να αξιοποιήσει τα δυνατά του σημεία και να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες σας για να συμπληρώσετε ο ένας τον άλλο, καθιστώντας τη συνεργασία ισχυρότερη στο σύνολό της.

Δεν είναι μόνο επιχειρηματική αλλά και προσωπική σχέση

Η ανοιχτή επικοινωνία και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το ψωμί και το βούτυρο κάθε επιτυχημένης σχέσης. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός μικρού ηγέτη. Δημιουργείστε μια καλή ατμόσφαιρα.

Σκεφτείτε οτι ένας επιτυχημένος γάμος περιλαμβάνει δύο άτομα, με τα δυνατά σημεία κάθε ατόμου να εξισορροπούν τις αδυναμίες του άλλου και το αντίστροφο. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρηματικές συνεργασίες: πρέπει να παίζετε με τις μοναδικές δεξιότητες των άλλων.

Παρά τις διαφωνίες ή τις διαφορές στις ιδέες σας, η παραμονή στον αλληλοσεβασμό και στην ανοιχτόμυαλη σχέση καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα επιτρέψει στη μεταξύ σας σχέση σας να είναι πιο γόνιμη και ικανοποιητική.

Η συνεπής επικοινωνία είναι το κλειδί

Κατά τη δημιουργία οποιασδήποτε εταιρικής σχέσης, είναι επιτακτική ανάγκη να καθοριστούν οι προσδοκίες σχετικά με τα μέσα και τη συχνότητα της επικοινωνίας.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε πίνοντας έναν καφέ ή μια μπύρα, κατά διαστήματα με τους συνεργάτες σας (βάλτε το στο ημερολόγιό σας ως επαναλαμβανόμενη συνάντηση, ώστε να μην το ξεχάσετε!). Αυτό επιτρέπει ανοιχτό διάλογο για οτιδήποτε. Όντας ανοιχτοί και ειλικρινείς, όταν αναπόφευκτα εμφανίζονται προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, θα είστε στην καλύτερη δυνατή θέση για να τα αντιμετωπίσετε, Μαζί.

Καθορίστε ποιος κάνει τι ... νωρίτερα

Καθορίζοντας ποιος συνεργάτης κάνει τι, αποφεύγετε τον διπλασιασμό των προσπαθειών. Δεν έχει νόημα να κάνουμε τα πράγματα δύο φορές. Παρόλο που οι ρόλοι ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, με την καθιέρωσή τους θα αποφευχθεί σύγκρουση και επικάλυψη, βελτιστοποιώντας τις προσπάθειες συνεργασίας. Και, αν δεν σας αρέσει να κάνετε κάτι μόνος, μοιραστείτε το με κάποιον συνεργάτη σας. Αυτή είναι η ομορφιά των επιχειρηματικών συνεργασιών.

 

 

 

Συνοψίζοντας,

Μπείτε στο ίδιο δωμάτιο, ευθυγραμμίστε τις δεξιότητες σας, προσπαθήστε να είστε ευγενικοί μεταξύ σας, περάστε χρόνο ο ένας για τον άλλο και να συμφωνήστε τις προσδοκίες σας εκ των προτέρων. Αυτά μπορεί να ακούγονται προφανή σε εσάς, αλλά τα προφανή πράγματα συχνά αγνοούνται. Εμπιστευτείτε μας σε αυτό, είναι ο πυρήνας των σχέσεων μας με τους συνεργάτες μας στο insTech.

 

 

Ας γίνουμε φίλοι.
Ξεκινήστε το ταξίδι σας μαζί μας.

Ελάτε να γνωριστούμε

 

Συνομιλήστε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας για να μάθετε πώς το insTech μπορεί να προσθέσει αξία στην επιχείρησή σας.

Βρείτε έναν Μέντορα

 

Ελέγξτε τον κατάλογο με τους Μέντορες του insTech για να βρείτε αυτόν την τέλεια εφαρμογή για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας

Οι εταιρικές σχέσεις

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.