Εμπνέουμε την ανάπτυξη φιλόδοξων ηγετών.

Οι ηγέτες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν την πρόκληση της ανάπτυξης. Αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί στον συνεχώς μεταβαλλόμενο, περίπλοκο και αβέβαιο κόσμο των αυξανόμενων προσδοκιών των καταναλωτών και της ανατρεπτικής τεχνολογίας. Οι ηγέτες πρέπει να κινούνται με την ταχύτητα της "Νέας Κανονικότητας".

Είμαστε  ένας "Ερευνητικός Οργανισμός Κοινωνικού Σκοπού" που επικεντρώνεται κυρίως στο σχεδιασμό οργανωτικών οικοσυστημάτων (οργανωτικά μοντέλα λειτουργίας).

Λειτουργούμε σαν Στρατηγικός καθοδηγητής και είμαστε ο αναπτυξιακός εταίρος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Εμπνέουμε την ανάπτυξη εφαρμόζοντας υπέροχη εμπειρία παντού στο ταξίδι των καταναλωτών.

Σκοπός μας είναι να φέρουμε μαζί τη δημιουργικότητα, τα δεδομένα, την τεχνολογία και την εξεύρεση πόρων ...

IDEA-0011

Ανάδειξη του Κοινωνικού Σκοπού

Το insTech είναι ένα οικοσύστημα καινοτομίας, που αναζητάει επιχειρηματίες υψηλού δυναμικού από όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας το ανεξάρτητο καθεστώς μιας εταιρείας Κοινωνικού Σκοπού, δημιουργούμε  δίκτυα με επιρροή που παρέχουν ευκαιρίες σε ηγέτες και νεοφυείς επιχειρήσεις, να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους και να επιταχύνουν τον αντίκτυπό τους.  

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Η κυρίαρχη τάση για την προώθηση της ως στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης είναι τα οικοσύστηματα επιχειρηματικότητας".

Πώς βοηθάμε στην ανάπτυξη των ΜμΕ

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Η κυρίαρχη τάση για την προώθηση της ως στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης είναι τα οικοσύστηματα επιχειρηματικότητας".

OFFICE-0019
Co-FOUNDER

Κωνσταντίνος Πατεράκης

Το σημαντικότερο για τους πιο παθιασμένους ηγέτες και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ειναι όταν με την σωστή οργανωτική κουλτούρα και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η επιχείρηση τους οδηγεί την αγορά της.

“Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα κενά στην οικονομική ανάπτυξη, τη σταθερότητα και την ευημερία.

Ωστόσο, η μετάβαση από το βραχυπρόθεσμο κέρδος και στην δημιουργία εταιρειών βάσει πρόσκαιρων ευκαιριών στην INDUSTRY 4, όπου κυριαρχεί η καινοτομία, η AI,  η κοινωνική ευθύνη  και η ανάπτυξη βάσει Στρατηγικής μακροχρόνιας επένδυσης μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά στις οικονομίες των αναδυόμενων αγορών. 

 

Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα του insTech και το περιβάλλον στο οποίο ένας επιχειρηματίας λειτουργεί άμεσα και έμμεσα επηρεάζει την επιχειρηματική του επιτυχία και τον αντίκτυπο.”

Στο instech έχουμε το θάρρος να δράσουμε ομαδικά και ξεκλειδώνοντας την διορατικότητα, προωθούμε την καινοτομία.

Επενδύουμε πολύ χρόνο στην οικοδόμηση των ικανοτήτων των μελών μας, φέρνοντας τους σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούν ν’ αναπτυχθούν και να διατηρήσουν την επιτυχία σε βάθος χρόνου.

Αναζητούμε την συνεργασία ανθρώπων με γνώσεις και εξειδίκευση από κολέγια και πανεπιστήμια όλου του κόσμου για να τις διοχετεύσουν και να οδηγήσουμε τους σημερινούς ηγέτες που οραματίζονται την διαφορετικότητα στον μετασχηματισμό των Επιχειρήσεων τους, αμφισβητώντας την καθιερωμένη σκέψη.

Ηγεσία

Στην Διοίκηση συμμετέχουν έμπειροι άνθρωποι, ηγέτες στην επιχείρηση τους, αλλά και στην Βιομηχανία τους,  με έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της και την εξεύρεση λύσεων σε βασικές προκλήσεις. Είναι η κινητήρια δύναμη μετάδοσης της γνώσης, πίσω από τα instech boxes του επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Η πρόσβαση σε πόρους και εκδηλώσεις παρέχει στην διοίκηση ξεκάθαρη εικόνα και γνώσεις για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σχετικά με τα πιο σημαντικά θέματα.

Διάβασε Περισσότερα

Vice President & Deputy CEO

Χρύσα Κοτζιά

Ώς Vice President & Deputy CEO, η Χρύσα Κοτζιά είναι υπεύθυνη για τον Οικονομικό σχεδιασμό του Instech.

President & CEO

Antony Karlson

As CEO, Antony Karlson is responsible for Financial Company's operations East and Central regions.

Co-Founder

Κωνσταντίνος Πατεράκης

Ώς Founder, ο Κωνσταντίνος Πατεράκης είναι υπεύθυνος για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την εξέλιξη του Instech.

Board Members

Οι άνθρωποι μας

Οι άνθρωποι μας αποτελούν στοιχείο καθοριστικής σημασίας για το instech, δεδομένου ότι η εκπλήρωση των στόχων και επιδιώξεών μας στηρίζεται στην ύπαρξη εξειδικευμένου και έμπειρου ανθρωπίνου δυναμικού. Η επιτυχία μας πηγάζει από τους ανθρώπους μας. Είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο, αφού μέσω της αφοσίωσής και της σκληρής δουλειάς τους,  επιτυγχάνεται η αποστολή μας και αποτελούν την κινητήρια δύναμη της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης  του instech.

Πιστεύουμε στις ικανότητες των ανθρώπων μας και επενδύουμε σε αυτούς μέσα από συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, ανταμείβουμε τα καλά αποτελέσματα και φροντίζουμε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Διάβασε Περισσότερα

Στρατηγικοί Εταίροι - Strategic Partnership

Οι Στρατηγικοί εταίροι του insTech (μέσω των ομάδων ηγεσίας τους )  αντιπροσωπεύουν κορυφαίες εταιρείες, καθένας από τους οποίους παρέχει ουσιαστική ηγεσία για την υποστήριξη της αποστολής μας και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας των ΜμΕ στην χώρα μας. Μόνο οι πιο ηθικοί, καταξιωμένοι στην βιομηχανία τους με αποδεδειγμένα ιστορικό καλής διακυβέρνησης και ευθυγράμμιση με τις αξίες του insTech καλούνται να συμμετάσχουν στην ομάδα μας. .

Οι Στρατηγικοί εταίροι, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στο σύγχρονο επιχειρήν και οδηγούν με την διορατικότητα τους, προκαλώντας την καθιερωμένη σκέψη. Διαμορφώνουν το μέλλον των ΜμΕ, μέσω της αρθρογραφία τους, στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων του insTech.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου και οι Στρατηγικοί Εταίροι είναι η κινητήρια δύναμη των ομάδων εργασίας, των εκδηλώσεων, των project του insTech και συμμετέχουν προσωπικά στη λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση της πολιτικής. Τα ανώτερα στελέχη μπορούν να συμμετέχουν επίσης στα διοικητικά συμβούλια και σε συμβουλευτικές ομάδες, όπου απαιτείται.

Διάβασε Περισσότερα

Στρατηγικοί Συνεργάτες - Strategic Partner Associate

Οι Στρατηγικοί Συνεργάτες του insTech συμμετέχουν σε κορυφαίες επιχειρήσεις και διαμορφώνουν ενεργά την πορεία του κλάδου τους προς το μέλλον. Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στις Συμπράξεις, στην παγκοσμιοποίηση και έχουν δεσμευτεί στην μεταμόρφωση των ΜμΕ και την διαμόρφωση στρατηγικής που οδηγεί στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το industry 4.

Έχοντας πρόσβαση σε δίκτυα, πόρους και εμπειρογνώμονες της Βιομηχανίας τους, βοηθούν τις ΜμΕ στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σχετικά για τα πιο σημαντικά ζητήματα της βιομηχανίας.

Οι Στρατηγικοί συνεργάτες εκπροσωπούνται στα μέλη του οικοσυστήματος, τα projects, τα events, κλπ από τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον πρόεδρο ή άλλα στελέχη της επιχείρησης. Αυτά τα στελέχη εμπλέκονται προσωπικά στη λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση της ανάπτυξης των μελών αλλά και του ίδιου του insTech

Διάβασε Περισσότερα

Συνεργαζόμενα Μέλη - Partner Associate

Οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες και οι εταιρείες τους συμμετέχουν ενεργά στις κοινότητες του insTech και έχουν έντονο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση προκλήσεων που επηρεάζουν τις δραστηριότητές τους και την κοινωνία γενικότερα. Οι Συνεργάτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προνόμια μελών insTech.

Συνεργάζονται στενά με το insTech για την προώθηση καινοτόμων ιδεών στους τομείς ενδιαφέροντος τους. Απολαμβάνουν πρόσβαση σε σεμινάρια, events, projects και στα instech boxes όπου αποκτούν γνώσεις και εμπειρία, τα οποία τους παρέχουν την απαιτούμενη διορατικότητα, την καινοτομία, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την βελτίωση της εικόνας τους στο χρόνο και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Εκπροσωπούνται σε εκδηλώσεις και έργα από τον διευθύνοντα σύμβουλο, εταίρους ή άλλα στελέχη.

Διάβασε Περισσότερα

Innovators

Η Κοινότητα αυτών των επιχειρηματιών του insTech είναι μια ειδική ομάδα των μελών του instech, από τις πιο υποσχόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας τεχνολογικών και επιχειρηματικών μοντέλων.

Εν μέσω σημαντικών αλλαγών που φέρνει το industry .4, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για τις καινοτόμες εταιρείες να παρουσιάσουν νέες ιδέες και καινοτομίες για να βοηθήσουν στην βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των ΜμΕ και να συνεισφέρουν νέες λύσεις για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κρίσης και την οικοδόμηση μελλοντικής ανθεκτικότητας και ανάπτυξης.

Διάβασε Περισσότερα

New Champions

Η κοινότητα των Νέων Πρωταθλητών του insTech συγκεντρώνει τις επιχειρήσεις μέλη της επόμενης γενιάς που φιλοδοξούν να βρίσκονται στην πρώτη σειρά αιχμής των μετασχηματισμών βιομηχανικών και επιχειρηματικών μοντέλων. Αυτές οι επιχειρήσεις αξιοποιούν δεδομένα και νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την στρατηγική, την διαχείριση του κινδύνου, τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, την εξυπηρέτηση πελατών, να αλλάξουν νοοτροπία για να πάρουν καλύτερες και ταχύτερες αποφάσεις και μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις που τους παρέχονται εστιάζοντας στο μέλλον.

Διάβασε Περισσότερα

Μέλη - Members

Η κοινότητα των Members του insTech συγκεντρώνει τις επιχειρήσεις μέλη οι οποίοι θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, να παρακολουθούν την πολιτεία της καινοτομίας και να είναι έτοιμοι όταν το θελήσουν να επιβιβαστούν στο τραίνο της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης. Αυτές οι επιχειρήσεις αναζητούν τα δεδομένα και τις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την στρατηγική τους κάποια στιγμή στο μέλλον,

Διάβασε Περισσότερα

Κοινότητες - Communities

Οι κοινότητα του insTech συγκεντρώνει κορυφαίους εμπειρογνώμονες από ακαδημαϊκούς, επιχειρηματικούς, κυβερνητικούς, διεθνείς οργανισμούς, κοινωνία των πολιτών, τις τέχνες και τα μέσα ενημέρωσης που έχουν δεσμευτεί να βελτιώσουν την κατάσταση του κόσμου συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιάς ατζέντας για την νέα κανονικότητα. Το δίκτυο κοινοτήτων επικεντρώνεται στην ψηφιακή συνεργασία γύρω από βασικές περιοχές γνώσης, καλύπτοντας οικονομίες, βιομηχανίες και παγκόσμια ζητήματα. Οι ειδικοί ενθαρρύνονται να μοιράζονται τη δική τους έρευνα και ανάλυση, να οργανώνουν γύρω από συγκεκριμένες συζητήσεις ή ευκαιρίες και να συμμετέχουν σε υπάρχοντα έργα, εκδηλώσεις και έρευνες του Φόρουμ.