Συνεντεύξεις και όχι μόνο!

"Η Σελίδα μας "Συνεντεύξεις στο insTech" περιλαμβάνει διορατικές συνομιλίες και μέντορες, με ηγέτες επιχειρήσεων και συγγραφείς, σε κρίσιμα θέματα διαχείρισης, όπως η καθοδήγηση σε κρίση, η απελευθέρωση καινοτομίας, η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, βελτιστοποίηση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων, αντιμετώπιση αλλαγών οργανωτικής κουλτούρας κλπ."

 

Οι ιστορίες που εμπνέουν τους ηγέτες του σήμερα και του αύριο

Καλώς ορίσατε στις Συνεντεύξεις του insTech, με συνεντεύξεις ηγετών και μεντόρων για επιχειρήσεις και όχι μόνο. Αυτή η συλλογή μερικές από τις πιο διορατικές συνομιλίες μας σε θέματα που έχουν απήχηση στο κοινό μας για την Νέα κανονικότητα που μας έφερα τόσο γρήγορα η προκλητική πανδημία.

 

Κάθε έκδοση του insTech Magazine περιλαμβάνει σε βάθος συνεντεύξεις με μια σειρά ηγέτες,  Μέντορες και υψηλού επιπέδου στελέχη από τις πιο καινοτόμες και επιδραστικές εταιρείες. Είμαστε γνωστοί για την ικανότητά μας να λέμε τις ιστορίες επιτυχημένων επιχειρήσεων με τρόπο που αναδεικνύει τα επιτεύγματα του ηγέτη και αντλεί πληροφορίες για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Η ομάδα μας αναζητά πάντα ηγέτες και στελέχη όπου έχουν μία ιστορία να πουν. Αυτό το κάτι εξαιρετικό που έχουν πετύχει, έχουν ξεπεράσει τις αντιξοότητες, έχουν οδηγήσει καινοτόμα προγράμματα ή έχουν εμπνεύσει θεμελιώδεις αλλαγές.

Σας ζητάμε να παρουσιάσετε το προφίλ, την εμπειρία και την εξειδίκευση σας. Αφού αποφασίσετε να συμμετάσχετε, είναι σημαντικό το τελικό αποτέλεσμα να ισορροπήσει σωστά μεταξύ των επαγγελματικών και προσωπικών πτυχών μιας καριέρας, καθώς και να αποτυπώσει την ουσία της βιομηχανίας σας. Στο insTech έχουμε πετύχει να κρατήσουμε αποτελεσματικά αυτές τις ισορροπίες.

Θέματα συνεντεύξεων

Συμπεριλαμβάνονται θέματα σε επίπεδο Ηγεσίας όπως

 • ηγεσία και οργάνωση,
 • τον εταιρικό και ψηφιακό μετασχηματισμό,
 • επικοινωνίας και σχέσεων,
 • ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής,
 • την κουλτούρα και τις οργανωτικές αλλαγές,
 • την προσωπική ανάπτυξη και την καινοτόμο σκέψη,
 • το Ταλέντο,
 • την Παγκόσμια Ιστορία,
 • την Οικονομία και την εταιρική Χρηματοδότηση,
 • τις σχέσεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και πολλά άλλα.

Η επιχείρησή σας έχει μια ιστορία να πει;

Στέλνοντας μας, ένα προφίλ στο τμήμα συνεντεύξεων με στελέχη, σας κατατάσσει στους πιο επιτυχημένους και εξέχοντες επιχειρηματικούς ηγέτες. Η εμπειρία παρέχει σε εσάς και την εταιρεία σας μια σειρά από οφέλη, όπως:

 • μια αποκλειστική συνέντευξη με τους αρθρογράφους μας, οι οποίοι θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να αναπτύξουν ένα ελκυστικό και εμπνευσμένο άρθρο
 • μια εκτεταμένη διάδοση, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής φωτογραφίας, στην ψηφιακή έκδοση μας και στον ιστότοπό και τα social media μας
 • μια ευκαιρία να ενισχύσετε το προφίλ σας ανάμεσα στα μέλη μας με επιρροή και να συνδέσετε την επιχείρησή σας με το επιχειρηματικό οικοσύστημα insTech
 • μια ευκαιρία να ενθαρρύνετε την επόμενη γενιά στελεχών και επιχειρηματιών μοιραζόμενοι τις ιδέες και τις γνώσεις σας.

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα μυστικά της επιτυχίας σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

True Leaders

PROJECT MANAGER

Eddie Adkins

Ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Best Buy περιγράφει τις αρχές ηγεσίας που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν στην επόμενη εποχή του καπιταλισμού.

COMPLIANCE SPECIALIST

Steeve West

Στο νέο του βιβλίο, ο Steeve West παρέχει μια ματιά στα παρασκήνια του τι χρειάζεται για να είναι κάποιος ανώτερος ηγέτης.

HR BUSINESS ADMIN

Anna Truman

Στο νέο της βιβλίο, η Anna Truman διερευνά τον ρόλο των εταιρικών συμβουλίων στον 21ο αιώνα και πώς πρέπει να προσαρμοστούν σε μεγαλύτερες απαιτήσεις.

MARKET PLANNING

Kelly Orlando

Η Kelly Orlando συζητά πώς οι γυναίκες μπορούν να εξισορροπήσουν την τρυφερή αυτο-αποδοχή με τη σφοδρή δράση για να διεκδικήσουν τη δύναμή τους-στο χώρο εργασίας και πέρα.