Οι επαγγελματίες & οι ηγέτες ΜμΕ Brokers προκειμένου να γίνουν βιώσιμοι & ν' αναπτυχθούν με γνώμονα την νέα κανονικότητα, πρέπει να υιοθετήσουν τάσεις του επιχειρηματικού μετασχηματισμού, οι  οποίες εξηγούν "ποιοι είμαστε" ως οργανισμός, "πως λειτουργούμε" & "πως αναπτυσσόμαστε"

IDEA-0011

Στρατηγική πρακτική για
Digital Insurance BrokersOffice

Το Business Viability του insTech-Suite, μετρά την ικανότητα της επιχείρησής σας, να ξεκινήσει, να αναπτυχθεί και να επιβιώσει. Ενεργεί στις αγορές -στόχους, τον ανταγωνισμό, την προμήθεια και το συνολικό οικονομικό δυναμικό. Η δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχεδίου θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν η επιχείρησή σας είναι βιώσιμη.

PC_0049
PERSON_0078

Οι ηγέτες Μικρομεσαίων Ασφαλιστικών Γραφείων Brokers θα πρέπει πρωτίστως ν' απαντήσουν στις ερωτήσεις

  • Ποιοί είμαστε?
  • Πώς λειτουργούμε?
  • Πώς μεγαλώνουμε?

Οι υπηρεσίες μας

Το Όραμα σας

 

"Άν θέλετε να αναπτυχθεί η επιχείρηση σας, θα πρέπει ν' αλλάξετε την προσωπική φιλοδοξία σας με ένα μεγαλύτερο όραμα"

Η σημερινή σας Θέση

 

"θα πρέπει να ξεκινήσετε την διαδικασία να Καταγράψετε τις Δραστηριότητες σας που είναι ευθυγραμμισμένες με την τρέχουσα επιχείρηση σας και οι οποίες δημιουργούν τα εσόδα."

Οί προτάσεις μας

 

"Έχοντας καταγράψει τον τρόπο που λειτουργείτε, θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και επεκταθείτε σε νέους τομείς δραστηριότητας και δημιουργίας εσόδων."

Λάβετε Γνώσεις για την ενίσχυση της Επιχείρησης σας.

Ολοκληρώστε το Business instech Scorecard και λάβετε μια 100% προσαρμοσμένη αναφορά στην επιχείρησή σας με σαφείς, προσαρμοσμένες στρατηγικές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας πιο δυνατά.

Η τεχνολογία έξυπνης βαθμολογίας θα σας βοηθήσει σε 6 βασικούς τομείς στους οποίους εξαρτάται η επιχείρησή σας για εγγυημένη ανάπτυξη.

Είναι Άμεσo & ΔΩΡΕΑΝ

OFFICE-0019

Οργάνωση για το μέλλον

 

Οι Brokers που ξεκινούν ένα ταξίδι μετασχηματισμού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την επιχείρηση τους ως ένα δυναμικό σύστημα στο οποίο όλα τα στοιχεία επηρεάζουν και ενισχύουν το ένα το άλλο.

Επιχειρηματικές Συνεργασίες

 

Όσο πιο περίπλοκο γίνεται το επιχειρηματικό περιβάλλον με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και την αύξηση καινοτόμων ιδεών, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η αναγκαιότητα στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών για την δημιουργία αξιών.

Λύσεις που δημιουργήθηκαν γύρω από την επιχείρησή σας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας σε όλη την αλυσίδα αξιών, επικεντρώσαμε την επιχείρησή μας στα πιο κρίσιμα μέρη της δικής σας.

Ο Προβληματισμός

Έχετε ήδη δημιουργήσει μια επιχείρηση, έχετε δίπλα σας μια ταλαντούχο ομάδα και τους έχετε πείσει να επενδύσουν τον πολύτιμο χρόνο, την ενέργεια και τους πόρους τους

Θέλετε να διατηρήσετε τα ίδια κεφάλαια για ...

Business insTech Scorecard

Ολοκληρώστε το Business instech Scorecard και λάβετε μια 100% προσαρμοσμένη αναφορά στην επιχείρησή σας με σαφείς, προσαρμοσμένες στρατηγικές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας ....

Eπαναπροσδιορισμός του οράματος

«Ένας επιχειρηματίας χωρίς όραμα για το μέλλον του επιστρέφει πάντα στο παρελθόν του».

Ποιο θα είναι το αύριο, όταν σήμερα έχετε επιτύχει όλα όσα είχατε ....

Νέο ΔΩΡΕΑΝ virtual workshop STARTER

Στον κόσμο μας υπάρχει τεράστια γνώση διαθέσιμη σε όλους, αλλά διάσπαρτη σε εκατοντάδες βιβλία, χιλιάδες άρθρα, σεμινάρια και Forums.

«Αν όμως υπήρχε ένα manual που να σε προετοιμάζει ...

Μείνετε ενημερωμένοι

Μην χάσετε τις τελευταίες ειδήσεις και ιδέες του κλάδου.
Εγγραφείτε για τακτικές ενημερώσεις.

 

Δείτε τί περιλαμβάνει το insTech-Suite

Εκτίμηση

Αξιοποιώντας την insTech - Suite αναλύουμε τα σημερινά δεδομένα της επιχείρησης σας και εκτελούμε την προγνωστική μοντελοποίηση τους.

Απαιτείται Δέσμευση και των δύο μερών για την συνεργασία, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και εχεμύθειας.

Οι εταιρικοί επανασχεδιασμοί δίνουν στους οργανισμούς μια σπάνια ευκαιρία να αναγνωρίσουν την σημερινή τους θέση και να δημιουργήσουν, στοιχεία ώριμα για δυναμική αλλαγή. 

Στρατηγική

Η δημιουργία στρατηγικής στο σημερινό περιβάλλον της πολυπλοκότητας, είναι αποθαρρυντικό έργο. Ωστόσο, όταν οι Brokers επενδύουν χρόνο και προσπάθεια για να αναπτύξουν μια πιο εμπεριστατωμένη, προσεκτική προσέγγιση στη στρατηγική, αυξάνουν τις πιθανότητες δημιουργίας μιας κερδοφόρας επιχείρησης, με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βελτίωση & Καινοτομία

Βοηθάμε τις εταιρείες να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους εντοπίζοντας κοκκώδεις ευκαιρίες ανάπτυξης και να βελτιώσουν την απόδοσή τους μέσω της καινοτομίας σε προϊόντα, υπηρεσίες, διαδικασίες και επιχειρηματικά μοντέλα.

Υποστηρίζουμε τους Brokers ν' αναπτύξουν μια σαφή στρατηγική καινοτομίας που ικανοποιεί τους στόχους και τους στρατηγικούς στόχους ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους. Τους βοηθάμε να κατανοήσουν το χάσμα μεταξύ της σημερινής κατάστασης και του οράματος που πρέπει να καλύψει η καινοτομία και στην συνέχεια τους οικονομικούς στόχους με τις απαιτούμενες μετρήσεις απόδοσης που απαιτούνται και τους στρατηγικούς τομείς στους οποίους θα επικεντρωθείτε.

Μετασχηματισμός

Ο αντίκτυπος του μετασχηματισμού είναι σημαντικός, μειωμένο κόστος, βελτιώσεις τάσεων σε όλες τις αγορές και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων στο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας στην εταιρεία μια σταθερή βάση για ανάπτυξη και ανθεκτικότητα. 

Ωστόσο, οι πολύπλοκες μεγάλης κλίμακας αλλαγές πολλές φορές δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Οι κοινές παγίδες περιλαμβάνουν την έλλειψη συμμετοχής των εργαζομένων, την ανεπαρκή υποστήριξη της διαχείρισης, την κακή ή ανύπαρκτη διαλειτουργική συνεργασία και την έλλειψη ευθύνης. 

Οι γνώσεις μας για την Ασφάλιση

Οι νέες τεχνολογίες, οι νέοι κανονισμοί και οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά έχουν οδηγήσει σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο τοπίο της βιομηχανίας. Με μια βαθιά κληρονομιά στην ασφάλιση και ως αναγνωρισμένος οδηγός της καινοτομίας στον κλάδο, το insTech προσφέρει μια μοναδική Σουίτα υπηρεσιών "Business Viability του insTech-Suite" που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο να βοηθά τον κλάδο να φέρει επανάσταση και οι εμπλεκόμενοι να βελτιστοποιούν τη λειτουργία τους.