.

Θέσεις Συν-εργασίας

 

"Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, μπορεί μερικές φορές να μας εμποδίσει να υποβάλουμε αίτηση για μια δουλειά με αυξημένες απαιτήσεις.

Αλλά θα σας πούμε ένα μυστικό: δεν υπάρχει αυτό που λέμε ο «τέλειος» υποψήφιος. Το insTech είναι ένα μέρος όπου όλοι μπορούν να αναπτυχθούν.

Έτσι, όπως αυτοπροσδιορίζεστε και όποιο ταλέντο φέρνετε μαζί σας, παρακαλώ υποβάλετε αίτηση εάν αυτός είναι ένας ρόλος που θα σας ενθουσίαζε να μπείτε στην καθημερινότητα της εργασίας." 

 

 

 

Το instech δημιούργησε το instechcareer, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εξειδικευμένων υπηρεσιών Συν-εργασίας που έχει ως βασικούς στόχους τη σύνδεση των μελών του επιχειρηματικού οικοσυστήματος με τους κατάλληλους ηγέτες και στελέχη και νέους απόφοιτους. 

Εσωτερικοί ρόλλοι στο Instech®

PERSON_16

Η ζωή στο insTech

Ενθαρρύνουμε μια κουλτούρα ευελιξίας και προσφέρουμε συγκεκριμένα προγράμματα που υποστηρίζουν την επιτυχία της σταδιοδρομίας.

Εσωτερικοί ρόλλοι στο instech!

Οι επαγγελματίες των εσωτερικών υπηρεσιών μας εργάζονται σε ρόλους όπως HR, IT, legal και χρηματοδότηση για να υποστηρίξουν τις ομάδες πελατών μας και να διευθύνουν έναν παγκόσμιο οργανισμό.

MEETING-0040
MEETING-0001

Συνεργάτες!

Το κλειδί για την εξυπηρέτηση πελατών μας είναι ο συνδυασμός των ανθρώπων μας, η αυστηρή επίλυση προβλημάτων, η βιομηχανία και η λειτουργική εξειδίκευση, και τα εργαλεία για την υποστήριξη της εκτέλεσης και την πραγματοποίηση αλλαγών

Η ανάπτυξή σας στο instech

Εσείς φέρνετε ένα απίστευτο σύνολο δεξιοτήτων, ικανοτήτων και ενδιαφερόντων σας στο instech και εμείς σας παρέχουμε τους μέντορες, τους συνεργάτες και επενδύσεις κατάρτισης για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το μέλλον σας.

PERSON_0027

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.