Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Εσείς φέρνετε ένα απίστευτο σύνολο δεξιοτήτων, ικανοτήτων και ενδιαφερόντων σας στο instech και εμείς σας παρέχουμε τους μέντορες, τους συνεργάτες και επενδύσεις κατάρτισης για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το μέλλον σας.

Εκπαίδευση

Η μάθηση είναι συνεχής στο insTech με το πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης για τη βασική ετοιμότητα των συμβούλων, έως την εξειδικευμένη μάθηση σε τεχνολογία, βιομηχανία και τους λειτουργικούς τομείς. Οι άνθρωποι μας συμμετέχουν σχεδόν στο σύνολο προγραμμάτων και αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει προσωπική και εικονική μάθηση με συναδέλφους που μπορούν να σας διδάξουν για ένα συγκεκριμένο θέμα ή να επεκτείνουν τις δεξιότητές σας.

Προπόνηση και καθοδήγηση

Δεν σας ζητάμε να φτιάξετε το δικό σας insTech μόνο. Θα έχετε συναδέλφους και συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε και να σχεδιάσετε τα επόμενα χρόνια της καριέρας σας, προσφέροντας τα πάντα, από αντικειμενική καθοδήγηση και επαγγελματική ανάπτυξη, έως άτυπες συμβουλές

Επειδή η δική μας είναι μια κουλτούρα καθοδήγησης, είναι πιθανό να βρείτε μέντορες όπου και όποτε τους χρειάζεστε. Και ενθαρρύνεστε να προσφέρετε τις γνώσεις, την εμπειρία και τη βοήθειά σας σε όσους βρίσκονται γύρω σας.

Συνεργατικές ομάδες

Στο insTech, μια ομάδα δεν είναι απλώς μια ομάδα ανθρώπων με την ίδια λίστα υποχρεώσεων. Είναι ο πυρήνας του πολιτισμού μας. Ο καθένας είναι ένα πλήρες μέλος της ομάδας και ακούγεται κάθε φωνή.

Εκτός από τη συνεργασία μαζί σε παραδοτέα πελατών, κάθε μέλος της ομάδας μαθαίνει επίσης εμπιστοσύνη, ευθύνη, επικοινωνία και ηγεσία. Η βασική σας ομάδα υποστηρίζεται από περισσότερους από 2.000+ επαγγελματίες της γνώσης και ειδικούς, οι οποίοι κάνουν τις έξυπνες ομάδες ακόμα πιο έξυπνες - και η δουλειά που κάνουμε είναι πραγματικά ξεχωριστή.

Δείτε τις ανοικτές θέσεις εργασίες

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *