"Ό, τι κι αν κάνετε, κάντε το καλά...

Κάντε το τόσο καλά που όταν οι άνθρωποι σας βλέπουν να το κάνετε, θα θέλουν να επιστρέψουν και να σας δουν να το κάνετε ξανά και θα θέλουν να φέρουν άλλους και να τους δείξουν πόσο καλά κάνετε αυτό που κάνετε.

"Walt Disney"

Στρατηγικοί Συνεργάτες

Οι Στρατηγικοί Συνεργάτες του insTech συμμετέχουν σε κορυφαίες επιχειρήσεις και διαμορφώνουν ενεργά την πορεία του κλάδου τους προς το μέλλον. Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στις Συμπράξεις, στην παγκοσμιοποίηση και έχουν δεσμευτεί στην μεταμόρφωση των ΜμΕ και την διαμόρφωση στρατηγικής που οδηγεί στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το industry 4.

Έχοντας πρόσβαση σε δίκτυα, πόρους και εμπειρογνώμονες της Βιομηχανίας τους, βοηθούν τις ΜμΕ στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σχετικά για τα πιο σημαντικά ζητήματα της βιομηχανίας.

Οι Στρατηγικοί συνεργάτες εκπροσωπούνται σε Συναντήσεις μελών του οικοσυστήματος, τα projects, τα events, κλπ από τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον πρόεδρο ή άλλα στελέχη της επιχείρησης. Αυτά τα στελέχη εμπλέκονται προσωπικά στη λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση της ανάπτυξης των μελών αλλά και του ίδιου του insTech

 • Θέλετε να ενισχύσετε τη θέση σας ως ειδικός στον Τομέα σας;

 

 • Θέλετε να μεταφέρετε τις γνώσεις σας σε φιλόδοξους ηγέτες ΜμΕ;

 

 • Θέλετε να αναπτύξετε το customer experience;

 

 • Θέλετε πιο γρήγορους χρόνους για τη δημοσίευση του περιεχομένου σας;

 

 • Ανησυχείτε ότι το περιεχόμενό σας δεν φτάνει στο κοινό-στόχο σας;

 

 • Θέλετε ν' αναπτύξετε νέες Συνεργασίες;

 

 

Εάν η εταιρεία σας θέλει να συνεργαστεί με νέους ηγέτες, να δημιουργήσει στρατηγική καινοτομίας και να προκαλέσει μια κουλτούρα μετασχηματισμού, γίνετε στρατηγικός συνεργάτης στο insTech σήμερα.

Συνεργαστείτε με τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό οικοσύστημα ΜμΕ & Startups στην Ελλάδα. Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 

Αποκλειστικά οφέλη

Ως Στρατηγικός Συνεργάτης του insTech θα λάβετε αποκλειστικά προνόμια, όπως την διάθεση χώρου για την παρουσίαση της επιχείρησης σας, του αναλυτικού βιογραφικού σας, την συγγραφή άρθρων στο insTech - magazine, προώθηση σε συνεργαζόμενα και μη μέλη στο διαδίκτυο και στα social media, συμμετοχή σε διαδικτυακά σεμινάρια και Events, προώθηση one-to-one συνεργασιών και πολλά άλλα.

 

Συνδεθείτε με πελάτες

Το insTech-Box και το Experts Marketplace παρέχουν ένα μέρος για την προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας απευθείας σε άτομα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας.

Κερδίστε περισσότερα έσοδα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε έσοδα ως συνεργάτης του insTech με δεξιότητες σχεδιασμού, ανάπτυξης ή μάρκετινγκ. Αυξήστε τα κέρδη σας, για να επενδύσετε πίσω στην επιχείρησή σας.

Μάθετε περισσότερα

Το Πρόγραμμα Στρατηγικών Συνεργατών insTech προσφέρει ολοκληρωμένη τεκμηρίωση , μια πύλη εκμάθησης με μαθήματα και οδηγούς, μια ακμάζουσα κοινότητα συνεργατών και υποστήριξη συνεργατών 24/7 .

Προγραμματίστε μια Συνάντηση One-on-One

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να φτάσει στην επόμενη κανονικότητα. Θα δούμε τι κάνετε τώρα και τι χρειάζεται να αλλάξετε για να κλιμακώσετε την επιχείρηση σας στην κερδοφορία υψηλών αριθμών.

Κάντε κλικ για να προγραμματίσετε μόνος σας, την συνάντηση μας.

IDEA-0011

Πως δουλεύει

 • Συμπληρώστε το έντυπο αίτησης

  Συμπληρώστε την online αίτηση . Ένα μέλος της επιτροπής επιλογής μας θα αξιολογήσει γρήγορα την υποβολή σας.

 • Πρόγραμμα one to one Συνέντευξη

  Μπορεί να σας ζητηθεί να προγραμματίσετε μια σύντομη συνέντευξη one to one με ένα μέλος της επιτροπής επιλογής μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ιστορικό και τους στόχους σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

 • Υποβολή πληρωμής

  Εάν είστε εγκεκριμένοι για συμμετοχή, για το διάστημα μέχρι τις 31/03/2022 (δοκιμαστική περίοδος) είναι Δωρεάν. Μόλις ολοκληρώστε την εγγραφή σύμφωνα με τις οδηγίες θα σας παρέχουμε αμέσως πρόσβαση σε όλα τα αποκλειστικά προνόμια .

Γράφοντας για το insTech

Θα σας δοθεί άμεση πρόσβαση στο Σύστημα Υποβολής Περιεχομένου. Μπορείτε να υποβάλετε έως και τέσσερα άρθρα απευθείας ανά μήνα και να ελέγξετε την κατάσταση των άρθρων. Επιπλέον, λαμβάνετε ταχύτερη έγκριση για σημειώσεις και σχόλια από τον ειδικό συνεργάτη σας.

PC_0040
OFFICE-0006

Κερδίστε περισσότερη Αξιοπιστία στην αγορά

Η συμμετοχή στο insTech παρέχει σε κάθε μέλος άμεση αναβάθμιση στον κλάδο του. Μπορείτε να ενισχύσετε τις συνεργασίες σας κοινοποιώντας κάθε ανάρτηση σε εξωτερικούς οργανισμούς και άτομα για ευκαιρίες, όπως πωλήσεις, ομιλία σε συνέδρια και εκπαίδευση.

Προωθήστε το Branding σας

Μπορείτε να προωθήσετε την προσωπική σας επωνυμία και φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Με τον τρόπο αυτό θα καθιερώσετε πιό γρήγορα τον εαυτό σας και την εταιρεία σας ως ηγέτη στον κλάδο σας. Επιπλέον, ως πρόσθετο όφελος, το περιεχόμενό σας μπορεί να περιλαμβάνεται στα καθημερινά και εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία μας.

CITY_0017
PERSON_0026

Ανακοινώστε την συνεργασία μας.

Ενημερώστε τις επαφές σας ότι είστε Στρατηγικός Συνεργάτης του Δικτύου insTech. Εμφανίστε την ιδιότητα της συνεργασίας μας σε επαγγελματικές κάρτες, προσωπικούς ιστότοπους και λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.

Αναβαθμίστε την συνεργασία μας σε VIP

Τα μέλη που υποβάλλουν με συνέπεια ενδιαφέρον περιεχόμενο μπορούν ενδεχομένως να αναβαθμίσουν την ιδιότητα μέλους τους σε επίπεδο VIP. Ως μέλος VIP, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για έκθεση, συμπεριλαμβανομένης της πρόσκλησής σας για συμμετοχή σε διαδικτυακά σεμινάρια, εικονικές εκδηλώσεις, podcasts και άλλο εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

PC_0004

Προγραμματίστε μια Συνάντηση one-to-one

Γνωρίστε τους ανθρώπους μας.

logo-small

Κάντε αίτηση τώρα

Γίνετε μέλος του Δικτύου insTech και λάβετε όλα τα αποκλειστικά προνόμια.

01.

Ας αφήσουμε
τα νούμερα να μιλήσουν!

With enough data, the numbers speak for themselves.

50+

Επιτυχώς
ολοκληρωμένα έργα

25+

Εξειδικευμένους
συμβούλους

100%

Αποτελεσματικότητα
από τους πελάτες μας

21

Νομούς
που έχουμε πελάτες

02.

Είπαν για εμάς

Διαβάστε κριτικές όσων συνεργάζονται με την κοινότητά μας.

“Don't cry because it's over, smile because it happened.”

DR.SEUSS

“If you have a body, you are an athlete.”

JACKIE ADAMS

“Be the change that you wish to see in the world.”

MAHAT MAGANDHI

"Be yourself; everyone else is already taken."

OSCAR WILDE

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”

ROBERT FROST

03.

Στρατηγικοί Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με μια πληθώρα επαγγελματιών,  εταιρειών, ιδρυμάτων και οργανισμών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

pixeden-logo-envato
envato-logo
appstorm-logo-envato

04.

Γνωρίστε τους Συνεργάτες μας!

Οι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες προέρχονται από επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών.
Chief operating

Matthew Stone

As chief operating officer, Jason Bradson is responsible for Financial Company's operations East and Central regions.

CEO

Antony Karlson

As CEO, Antony Karlson is responsible for Financial Company's operations both nationally and for the East and Central regions.

Need more?

See some case studies