"Συνεργασίες insTech"
από απόσταση & κατ' απαίτηση

"Ένας εξυπνότερος τρόπος ανάπτυξης, από τον κορυφαίο στην απομακρυσμένη εργασία εξειδικευμένων ταλέντων"

Αποκτήστε σήμερα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του αύριο

"Πολλαπλασιάστε την ταχύτητα ανάπτυξης της επιχείρησής σας, πηγαίνοντας στην αγορά πιο γρήγορα και επιταχύνοντας την καινοτομία σας, με την βοήθεια των ανθρώπων του insTech."

PERSON_0085

Ανακαλύψτε κορυφαίους Μέντορες & Επαγγελματίες και ανεβάστε την επιχείρησή σας σε νέα ύψη

PERSON_0085

Οι Μέντορες

 

Ενδυναμώστε τις ομάδες σας να σκέφτονται πιο αποτελεσματικά και να εργάζονται πιο έξυπνα με την βοήθεια των Μεντόρων του insTech.

PC_0049

Οι Coaches

 

Αποκτήστε τις δεξιότητες και την κλιμάκωση που χρειάζεστε. Αποφύγετε τα υψηλά κόστη και διασφαλίστε το αποτέλεσμα.

PERSON_0082

Οι Επαγγελματίες

 

Βρείτε επαγγελματίες υψηλής απόδοσης έτοιμους να κάνουν την διαφορά. Βελτιώστε την κατανομή δαπανών και επανεπενδύστε τα κέρδη στον οργανισμό σας.

Οι υπηρεσίες μας

01. Δέσμευση

 

Αποκτήστε πρόσβαση στα καλύτερα ταλέντα

02. Ευελιξία

 

Συνεργαστείτε με τους όρους που σας ταιριάζουν

03. Απόδοση

 

Βελτιώστε την κατανομή δαπανών και επανεπενδύστε τα κέρδη στον οργανισμό σας.

01. Δεσμευόμαστε για τον εξειδικευμένο συνεργάτη

Αν αναζητάτε ανθρώπινο δυναμικό, συμπληρώνετε έναν κρίσιμο ρόλο, έναν εξειδικευμένο συνεργάτη, ή δημιουργείτε μια ομάδα, η εύρεση του κατάλληλου ταλέντου μπορεί να είναι δύσκολη. Με το insTech, θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένο δυναμικό, που ελέγχεται και επαληθεύεται από ειδικούς του τομέα. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σύντομη λίστα οποιουδήποτε αιτήματος έργου, για τους καλύτερους στον τομέα τους που έχουν επικυρωθεί από κριτικές πελατών, βαθμολογίες επιτυχίας και δείγματα εργασίας για να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε ήσυχοι.

OFFICE-0019
MEETING-0005

02. Συνεργασία με τους όρους σας

Είτε πρόκειται για ένα βραχυπρόθεσμο είτε επαναλαμβανόμενο project, το insTech παρέχει την ευελιξία στην ανάπτυξη των συνεργατών και των ομάδων σας, αυξάνοντας ή μειώνοντας τις ομάδες καθώς η ζήτηση αλλάζει.

Επιλέξτε το επίπεδο υπηρεσίας που θέλετε, το ποσό των πόρων που θα χρειαστείτε και το επίπεδο εξειδίκευσης που απαιτείται, μέσω του insTech.

03. Λαμβάνετε περισσότερα από αυτό που αξίζει

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στελεχώνει την ομάδα σας και βοηθάει την ανάπτυξη της επιχείρησης σας, για όσο χρόνο εσείς χρειάζεστε. Επενδύετε σε σταθερή βάση και ότι ο προϋπολογισμός θα δαπανηθεί καλύτερα σε περισσότερα project ψηφιακού και επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνετε την κατανομή δαπανών και επανεπενδύστε τα κέρδη στον οργανισμό σας

OFFICE-0019

Η Μεθοδολογία μας

Βαθμολογήστε την επιχείρησή σας

Ολοκληρώστε το Business instech Scorecard και λάβετε μια 100% προσαρμοσμένη αναφορά στην επιχείρησή σας με σαφείς, προσαρμοσμένες στρατηγικές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας πιο δυνατά.

Περιγράψτε μας το έργο

 

Περιγράψτε το έργο σας,  απαντώντας σ' εξειδικευμένες ερωτήσεις, και αυτόματα μέσω ΑΙ το instech θα σας συνδέσει με κορυφαίους ειδικούς σε όλο τον κόσμο ή κοντά σας.

Βρείτε τον ειδικό

 

Η τεχνολογία αντιστοίχισης AI δημιουργεί μια σύντομη λίστα με βάση τις ανάγκες του έργου σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη.

Παραλάβετε το έργο

 

Δεσμευόμαστε για την παράδοση, σύμφωνα με την πολυπλοκότητα, το μέγεθος, την απαίτηση και τον χρόνο του έργου.

Αναζητήστε τον ιδανικό συνεργάτη σας

Οι Μέντορες μαςΔημιουργήστε γρήγορα μια σύντομη λίστα ειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε πολλούς κλάδους από όλο τον κόσμο με την αποκλειστική τεχνολογία αντιστοίχισης AI.Για κάθε υποψήφιο που έχετε επιλέξει, θα μπορείτε να ελέγχετε λεπτομερή προφίλ, χαρτοφυλάκια, κριτικές και αξιολογήσεις πελατών, ώστε να μπορείτε να βρείτε την ιδανικό συνεργάτη για το έργο σας.
Οδηγοί insTech-BoxesΜέσω των insTech-Boxes θα βρείτε Έργα & Προγράμματα που προορίζονται για εσάς, από αυτούς που τα γνωρίζουν καλύτερα.Όταν αγοράζετε ένα insTech-Box μέσω του Project Catalog, ένας ανεξάρτητος επαγγελματίας έχει ήδη αφιερώσει χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε - και το πιο σημαντικό, πώς να φτάσετε εκεί.
Εξειδικευμένες ΟμάδεςΆν χρειάζεστε συνεργάτη για μια εξειδικευμένη εργασία ή ν' αναπτύξετε της ομάδας σας, οι υπεύθυνοι του insTech θα συνεργαστούν μαζί σας για να κατανοήσουν, τον προϋπολογισμό και τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουν την βάση δεδομένων με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, για να σας παρέχουν μια σύντομη λίστα με υποψηφίους κατάλληλους για το έργο σας.
Ζητήστε την βοήθεια μαςΟι ειδικοί μας θα σας βρουν το σωστό άτομο για τον οργανισμό σας με δεξιότητες για οποιαδήποτε εργασία.Έχετε ένα μεγάλο έργο και όχι αρκετούς πόρους για να ολοκληρώσετε γρήγορα και σωστά το έργο σας; Ένας σύμβουλος του insTech μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντας σας Δωρεάν πληροφορίες, προσλαμβάνοντας μια ομάδα ή βοηθώντας σας να δημιουργήσετε την ομάδα μόνοι σας. 
Αναζητάτε επαγγελματικές συμβουλές για την επιχείρησή σας ή τον κλάδο σας;
MEETING-0033

Why choose us?

01.

Let the numbers speak!

With enough data, the numbers speak for themselves.

50+

Successfully
completed cases

75+

Highly specialised
consultants

100%

Satisfaction
of our customers

5

Countries where
we have clients.

02.

Clients

We work for a wide variety of clients in both the private and public sectors.

pixeden-logo-envato
envato-logo
appstorm-logo-envato
appstorm-logo-envato
pixeden-logo-envato
envato-logo
envato-logo
appstorm-logo-envato
pixeden-logo-envato

03.

Meet our Advisors

Our business experts come from businesses of all shapes and sizes.

Το instech
είναι ο ταχύτερος δρόμος
για την επιτυχία.

Το insTech αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις βρίσκουν, προσλαμβάνουν και πληρώνουν ελεύθερους επαγγελματίες (freelancers), για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα έργα. Καθώς ένα όλο και πιο συνδεδεμένο και ανεξάρτητο εργατικό δυναμικό πηγαίνει στο διαδίκτυο, η γνώση, οι αγορές και το περιεχόμενο, αλλάζει επίσης στο διαδίκτυο.
Έχουμε δημιουργήσει μια εκτεταμένη και μοναδική αποθήκη δεδομένων στην πλατφόρμα μας, η οποία, όταν συνδυάζεται με δυνατότητες μηχανικής μάθησης, επιτρέπει στο instech να προβλέψει καλύτερα τη διαθεσιμότητα, το ενδιαφέρον και τη σχετικότητα δεξιοτήτων συγκεκριμένων ελεύθερων επαγγελματιών για συγκεκριμένα έργα.
Μόλις ένας ελεύθερος επαγγελματίας συνδυαστεί με μια εργασία, η πλατφόρμα προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας και επικοινωνίας, παρακολούθηση χρόνου και τιμολόγηση, καθώς και αμφίδρομα συστήματα ανατροφοδότησης και ελέγχου για καλύτερη διαχείριση του κύκλου ζωής των έργων.
Για να έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση σήμερα, πρέπει να είστε ευέλικτοι και να έχετε καλές δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης.
ADDRESS

Athens GR, 104 45, Stratigou Kallari 37

PHONE

+30 210 8547 220

Industries

Services

Case Studies

FOLLOW us