.

Καριέρα στο insTech

Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε απόφοιτος, η συνεργασία με τo insTech θα μπορούσε να είναι ένα προκλητικό και επιβραβευτικό επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

Καριέρα στο επιχειρηματικό οικοσύστημα!

ΙΔΡΥΤΗΣ

Κωνσταντίνος Πατεράκης

Ο πολιτισμός μας, η ζωή σας

Δουλεύετε σκληρά και θέλετε να επιδιώξετε αυτό που σας αρέσει μέσα αλλά και έξω από το γραφείο. Φτιάξτε την οικογένεια που επιθυμείτε, ταξιδέψτε όπου ονειρεύεστε, γράψτε ένα μυθιστόρημα ή σενάριο ή ακόμη βοηθήστε την κοινότητά σας.
Σας δίνουμε την δυνατότητα για μια καριέρα στο insTech η οποία καθιστά δυνατή και πρακτική τη συνέχιση της επαγγελματικής σας καριέρας και όλων όσων ονειρεύεστε.

Όλες οι Βιομηχανίες

Δεν υπάρχει υποκατάστατο της γνώσης μιας βιομηχανίας εντός και εκτός. Κάθε μία από τις πρακτικές μας στη βιομηχανία βασίζεται στους Μέντορες του insTech για να συγκεντρώσει την εμπειρία τους και να αναπτύξει προοπτικές, πόρους και δυνατότητες, ώστε να μπορούμε να προετοιμάζουμε τους ηγέτες για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έρχονται.

 

Όλες οι επιχειρησιακές λειτουργίες.

Από την ανάλυση, την ανάπτυξη προϊόντων έως το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, η λειτουργική αριστεία αποτελεί προϋπόθεση για ακμάζουσες οργανώσεις. Μέσω των λειτουργικών ομάδων μας, προσφέρουμε στους ηγέτες και τους επιχειρηματίες την εμπειρία και τις δυνατότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν βέλτιστες πρακτικές και να ορίσουν την επόμενη πρακτική για να ενισχύσουν την απόδοσή τους μακροπρόθεσμα.
.

Γιατί να δουλέψετε στο insTech

"Εάν οδηγείστε από νέες προκλήσεις, έχετε κίνητρα να βελτιωθείτε και επιθυμείτε να αναπτύξετε ολοκληρωμένες, υπεύθυνες και βιώσιμες λύσεις σε πολύπλοκες προκλήσεις, ελάτε μαζί μας."

Από τη συνεργασία με την κοινότητα και τους πελάτες για την επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων, έως τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, θα συμμετάσχετε σε μια συνεργατική κοινότητα ηγετών και Μεντόρων που είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν, να σας εκπαιδεύσουν και να σας ενθαρρύνουν να είστε ο καλύτερός εαυτός σας.

Γίνετε μέρος ενός περιβάλλοντος που υποστηρίζει την διαφορετικότητα μας. Συνεργαστείτε με τους πιο έξυπνους ανθρώπους και δείτε πώς, όλοι μαζί, είμαστε πολύ πιο έξυπνοι. Φέρτε τον πραγματικό σας εαυτό και μαζί θα κάνουμε μεγάλα πράγματα να συμβούν.

OFFICE-0019
MEETING-0004

Μια καριέρα που ταιριάζει στις δεξιότητές σας.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακριβές πρότυπο επιτυχίας στο insTech, οι άνθρωποι μας προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και μοιράζονται αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να γίνετε επιτυχημένοι και να κάνετε τον χρόνο εργασίας σας πιο διασκεδαστικό.

Στο InsTech® διαμορφώνουμε την επιχειρηματική σκέψη

To instech εξελίσσεται σ' ένα εργαστήριο, με Στόχο την δημιουργία και την διαμόρφωση τις επιχειρηματικής σκέψης. 

PERSON_0021
PERSON_0035

Η εμπειρία σας κάνει ξεχωριστούς

Ανεξάρτητα από το βιογραφικό σας, έχουμε το μέγεθος, τους ανθρώπους, την γνώση και την κουλτούρα για να σας βοηθήσουμε να εμβαθύνετε τις δεξιότητές σας και να διευρύνετε την σκέψη σας και το αποτύπωμα σας στην ανάπτυξη των ΜμΕ.

Ποιόν αναζητάμε!

Στο instech θα βρείτε κοινές ιδιότητες στους ανθρώπους μας, όπως:

PERSON-0003

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.