Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ίσως βρίσκεστε στον τελευταίο χρόνο σπουδών ή έχετε αποφοιτήσει πρόσφατα. Ίσως πάλι είστε απλά έτοιμοι να ωθήσετε την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση.

Αν σκέφτεστε μια σταδιοδρομία στην βιομηχανία των υπηρεσιών η της συμβουλευτικής και είστε παθιασμένοι για να κάνετε τη διαφορά, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δείτε τα αναπτυξιακά μας αναλυτικά προγράμματα.

Όταν γίνετε μέλος της αναπτυσσόμενης ομάδας μας , θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία καριέρα που κάνει πραγματικότητα, μια διαρκή και επιβλητική αλλαγή.

Aς δούμε μερικά παραδείγματα γιατί το επιχειρηματικό οικοσύστημα του insTech είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας;

 

 

Κάντε την διαφορά

Δείτε πώς αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής για να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για την κοινότητα μας, τις εταιρείες, τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους και τους συνεργάτες τους.

 

  1. Δουλέψτε με καταπληκτικούς ανθρώπους.

Οι άνθρωποι μας βρίσκονται στην καρδιά όλων.

Η κοινότητα μας εργάζεται σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας. Είναι οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Βλέπουν αξία παντού και προσθέτουν αξία προς κάθε κατεύθυνση για τους πελάτες και τις κοινότητές μας. Οι Μέντορες μας θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν καθώς ξεκινάτε το ταξίδι της καριέρας σας.

Αυτό το δικτύο ανθρώπων πρέπει να το αξιοποιήσετε για να μάθετε. Φανταστείτε τις ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε στο Brand σας και να διαμορφώσετε την καριέρα σας για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας.

 

  1. Εργαστείτε στην πρώτη γραμμή.

Από το cloud στην τεχνητή νοημοσύνη και όλα τα ενδιάμεσα, οι άνθρωποι μας συνεργάζονται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες για να καινοτομούν σε πολύπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας και οι κοινότητές μας.

Η δουλειά που κάνουμε έχει πραγματικό αντίκτυπο, βοηθώντας τους ανθρώπους να επιτύχουν τα όνειρα τους .

Και με πρόσβαση στις ασύγκριτες ευκαιρίες συνεχούς κατάρτισης και ανάπτυξης , θα διατηρήσετε τις τεχνολογικές σας δεξιότητες μπροστά από αυτό που θα ακολουθήσει.

 

  1. Ένα μέρος, πολλά μονοπάτια καριέρας

Πού αλλού μπορείτε να εργαστείτε για μία εταιρεία και να αποκτήσετε εμπειρία σε απεριόριστες ευκαιρίες από το Α έως το Ω, σε πολλές τεχνολογίες, επιχειρηματικούς τομείς και βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο;

Τα Αναπτυξιακά Προγράμματα μας σας βοηθούν να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας.

 

  1. Φέρτε την καινοτομία στη καριέρα σου.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες λύσεις αποφεύγοντας τις διαφορές μας. Γιατί αυτό είναι που μας κάνει πραγματικά καινοτόμους.

Η κουλτούρα ισότητας δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ότι ανήκουν και αποδέχονται. Και οι Ομάδες Εργαζομένων και τα δίκτυα υποστήριξης παρέχουν πόρους για να είστε ο καλύτερος εαυτός σας, προσωπικά και επαγγελματικά.

 

  1. Δουλειά και συνεργασία.

Ένα πράγμα μπορούμε να υποσχεθούμε: Δεν θα βαρεθείτε ποτέ, αφού κανένα έργο, πελάτης ή ημέρα δεν θα είναι τα ίδια. Το δικό μας είναι ένα γρήγορο εργασιακό περιβάλλον, που συνεργάζεται με ανθρώπους και κορυφαίους οργανισμούς.

Αλλά δεν είναι όλα καριέρα και κανένα παιχνίδι.

Όταν συνεργάζεστε στενά με άτομα, βρίσκετε συνδέσεις και συνεργασίες σε όλα τα διαφορετικά επίπεδα.

Δείτε αν το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης είναι κατάλληλο για εσάς ή ξεκινήστε την καριέρα σας μαζί μας και κάντε εξαιρετικά πράγματα.

 

Καριέρα στο insTech

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *