Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

"Η επιχειρηματικότητα που βασίζεται στην κοινότητα θεωρείται πλέον μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τις αναπτυξιακές διαδικασίες που χρειάζονται οι νέοι ηγέτες ΜμΕ και Startupers με σύγχρονη σκέψη και είναι διατεθειμένοι να την μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη"

Το insTech αποτελεί μια δυναμική ψηφιακή κοινότητα που συμβάλει στην ανάπτυξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και παρέχει πραγματικές ευκαιρίες networking, δημιουργώντας κανάλια επικοινωνίας με επενδυτές, μέντορες και ηγέτες. Στοχεύει στην δημιουργία ενός επαγγελματικού δικτύου μεταξύ επενδυτών και επιχειρηματιών

Ως διαδικτυακή κοινότητα διασύνδεσης παρέχει την δυνατότητα στα μέλη του, να έρθουν σ' επαφή και να προχωρήσουν σε επενδυτικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες με έντονο χαρακτήρα εξωστρέφειας.

 

Υπάρχουν δηλαδή τρείς διαφορετικές κατηγορίες συμμετεχόντων.  

Επιχειρήσεις οι οποίες μπορεί να είναι Startup, Μικρής ή Μεσαίας κεφαλαιοποίησης και ατομικές επιχειρήσεις.

Επενδυτές όπως κεφάλαια Συμμετοχών (Venure Capitals), Άγγελοι Επενδυτές (Angel investors), Μεγαλύτερες εταιρείες κλπ

Υποστηρικτικοί μηχανισμοί, όπως incubators, accelerators, μέντορες και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη του insTech να δημιουργήσουν συνέργειες με πολλαπλά μέλη του οικοσυστήματος.

 

Ελάτε στην κοινότητα μας

Το insTech δίνει την δυνατότητα στους ηγέτες επιχειρήσεων να συμμετέχουν σε matchmaking Events, Webinars και e-pitching, e-certifications και προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης (accelerations).


Η πρωτοβουλία του insTech
θα συμβάλει στην ανάπτυξη
των επιχειρήσεων

Μέσω της πρωτοβουλίας του insTech δίνεται η δυνατότητα σε επιλεγμένες επιχειρήσεις μέλη και φορείς απ' όλη την Ελλάδα να δημιουργήσουν διαδικτυακό προφίλ, ώστε να μπορούν να προβάλουν τα μοναδικά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά  τους που αφορούν πιθανούς επενδυτές και συνεργάτες.

Ήδη έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με φορείς για την δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου ελληνικών ΜμΕ που θα συμμετέχουν στο insTech

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *