e-Platform
for Digital Insurance
Agent & Brokers

"Οι Agents & Brokers χρειάζονται κάτι περισσότερο από αποσπασματικές προσπάθειες βελτίωσης για την βιωσιμότητα τους. Μόνο μια νοοτροπία επιχειρηματικού μετασχηματισμού, μ' επανασχεδιασμό του οράματος, θα τους επιτρέψει να επιβιώσουν & ν' αναπτυχθούν στην νέα κανονικότητα της μετά Covid-19 εποχής."

instech_regular

Digital Insurance
ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο
Στρατηγικής καινοτομίας
& Παραγωγικότητας

Επανεξετάζουμε το μέλλον Agents & Brokers
με πρακτικές Στρατηγικής, Οργάνωσης &
εργαλεία CRM, Loyalty & Growth Marketing

Πώς θα επηρεάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι άλλες νέες τεχνολογίες τον inurance Broker; Είναι η επιχείρησή σας χτισμένη για μια εποχή ταχέως μεταβαλλόμενων κινδύνων και ψηφιακών μετασχηματισμών;

Εξερευνώντας το insTech θα βρείτε τις βέλτιστες πρακτικές και διαδικασίες, για ν' αναπτύξετε Στρατηγικές, Οργάνωση, εργαλεία CRM & Loyalty, εκτελέστε εξατομικευμένο GROWTH Marketing και αξιοποιήστε την τεχνογνωσία μας και την επιτυχημένη μεθοδολογία για να διασφαλίσετε ότι τα κοστολόγια σας παραμένουν στον προϋπολογισμό και θα αποφέρουν έσοδα.

Αυτό που κάνει η Πλατφόρμα insTech-Suite

Οργάνωση για το μέλλον

 

Οι Brokers που ξεκινούν ένα ταξίδι μετασχηματισμού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την επιχείρηση τους ως ένα δυναμικό σύστημα στο οποίο όλα τα στοιχεία επηρεάζουν και ενισχύουν το ένα το άλλο.

Επιχειρηματικές Συνεργασίες

 

Όσο πιο περίπλοκο γίνεται το επιχειρηματικό περιβάλλον με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και την αύξηση καινοτόμων ιδεών, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η αναγκαιότητα στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών για την δημιουργία αξιών.

Δείτε τί περιλαμβάνει το insTech-Suite

Εκτίμηση

Αξιοποιώντας την insTech - Suite αναλύουμε τα σημερινά δεδομένα της επιχείρησης σας και εκτελούμε την προγνωστική μοντελοποίηση τους.

Απαιτείται Δέσμευση και των δύο μερών για την συνεργασία, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και εχεμύθειας.

Οι εταιρικοί επανασχεδιασμοί δίνουν στους οργανισμούς μια σπάνια ευκαιρία να αναγνωρίσουν την σημερινή τους θέση και να δημιουργήσουν, στοιχεία ώριμα για δυναμική αλλαγή. 

Στρατηγική

Η δημιουργία στρατηγικής στο σημερινό περιβάλλον της πολυπλοκότητας, είναι αποθαρρυντικό έργο. Ωστόσο, όταν οι Angents & Brokers επενδύουν χρόνο και προσπάθεια για να αναπτύξουν μια πιο εμπεριστατωμένη, προσεκτική προσέγγιση στη στρατηγική, αυξάνουν τις πιθανότητες δημιουργίας μιας κερδοφόρας επιχείρησης, με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Βελτίωση & Καινοτομία

Βοηθάμε τις εταιρείες να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους εντοπίζοντας ευκαιρίες ανάπτυξης και να βελτιώσουν την απόδοσή τους μέσω της καινοτομίας σε προϊόντα, υπηρεσίες, διαδικασίες και επιχειρηματικά μοντέλα.

Υποστηρίζουμε τους Agents & Brokers ν' αναπτύξουν μια σαφή στρατηγική καινοτομίας που ικανοποιεί τους στόχους και τους στρατηγικούς στόχους ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους. Τους βοηθάμε να κατανοήσουν το χάσμα μεταξύ της σημερινής κατάστασης και του οράματος που πρέπει να καλύψει η καινοτομία και στην συνέχεια τους οικονομικούς στόχους με τις απαιτούμενες μετρήσεις απόδοσης που απαιτούνται και τους στρατηγικούς τομείς στους οποίους θα επικεντρωθείτε.

Μετασχηματισμός

Ο αντίκτυπος του μετασχηματισμού είναι σημαντικός, μειωμένο κόστος, βελτιώσεις τάσεων σε όλες τις αγορές και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων στο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας στην εταιρεία μια σταθερή βάση για ανάπτυξη και ανθεκτικότητα. 

Ωστόσο, οι πολύπλοκες μεγάλης κλίμακας αλλαγές πολλές φορές δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Οι κοινές παγίδες περιλαμβάνουν την έλλειψη συμμετοχής των εργαζομένων, την ανεπαρκή υποστήριξη της διαχείρισης, την κακή ή ανύπαρκτη διαλειτουργική συνεργασία και την έλλειψη ευθύνης. 

e-Platform For Digital insurance Brokers

.

Άν νομίζεις οτι αυτό που χρειάζεται
o Digital Agent & Broker είναι ...

 

Η Αύξηση της ψηφιοποίησης και της εμφάνισης νέων παικτών, μεταμορφώνουν τις ΜμΕ (μικρομεσαίες επιχειρήσεις) Brokers στην ασφαλιστική αγορά.

Η παραδοσιακή σχέση Agent/Broker-πελάτη έχει αλλάξει σε μια πιο περίπλοκη αλληλεπίδραση της αγοράς με συμμετέχοντες σε δίκτυα, clusrters και οικοσυστήματα....

Τί μπορεί να πάρει ο Digital Agent & Broker
από το insTech...

 

Οι Brokers βρίσκονται στο πιο οριακό σημείο της επαγγελματικής τους καριέρας. Ο Covid-19 έφερε την νέα κανονικότητα πιο κοντά και η άμεση λήψη αποφάσεων είναι απαίτηση.

Υπάρχουν 4 πρακτικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να παραμείνετε μπροστά στην αγορά ......

Ώρα για δράση & όχι για αντίδραση ...

 

 

Οι περισσότεροι ΜμΕ insurance Brokers θα είναι πολύ ευάλωτες στην νέα κανονικότητα μετά την υγειονομική και την οικονομική κρίση του Covid-19. Καθώς ο αριθμός των προβλημάτων από τον απαιτούμενο ψηφιακό μετασχηματισμό θα κλιμακωθεί γρήγορα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτήν την άσκηση ειλικρίνειας, η οποία θα αλλάξει ολόκληρη την άποψή σας για την μετάβαση της επιχείρησή σας στο New Normal ....

Τα Οφέλη του insTech-Suite

Καινοτόμος προσέγγιση

 

Ο σημερινός Digital Insurance Agent/Broker (D.I.B.) αναζητά μια νέα προοπτική για τα ασφαλιστικά αναλυτικά στοιχεία με τη συμμετοχή υπαλλήλων σε ολόκληρο τον οργανισμό, (πωλήσεις, underwriting, εκδόσεις, αξιώσεις και εξυπηρέτηση πελατών) και μεταβαίνοντας στην platform economy δημιουργεί πρακτικές στη μετατροπή διαδικασιών με Big Data και Analytics

Εστιασμένη στα αποτελέσματα

Η προτεραιότητα των Agents & Brokers που θέλουν ν' αναπτυχθούν, για δημιουργία ποσοτικοποιήσιμης αξίας είναι πλέον απαίτηση. Έχουν κατανοήσει ότι τα ψηφιακά μοντέλα βοηθούν τις ομάδες να αναπτυχθούν, τις οδηγούν σε μετρήσιμες βελτιώσεις απόδοσης, όπως αύξηση χαρτοφυλακίου, καλύτερους χρόνους και μεγαλύτερους δείκτες κερδοφορίας.

Υιοθέτηση στη ροή εργασίας

Με την ενσωμάτωση των πλεονεκτημάτων που παρέχουν τα Big Data και τα Analytics στην πρώτη γραμμή, δίνεται η δυνατότητα στους Agents & Brokers, να υιοθετήσουν τον μετασχηματισμό σε ολόκληρο τον οργανισμό, να υπάρχει άμεση ανταπόκριση με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες & τους πελάτες τους, δημιουργώντας εργαλεία και μοντέλα για να υποστηρίξουν τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στις καθημερινές τους διαδικασίες.

Επισκόπηση ευφυΐας

Το insTech-Suite φέρνει προηγμένα Analytics sτον ασφαλιστικό κλάδο. Σε αυτό το βίντεο, ο Co-Founder Κωνσταντίνος Πατεράκης και ο εμπειρογνώμονας του Analytics Brian Garret συζητούν πώς η insTec-Suite βοηθά τις ασφαλιστικές εταιρείες διαμεσολάβησης, να εφαρμόσουν βιώσιμες δυνατότητες ανάλυσης και να επιλύσουν ποσοτικές προκλήσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.

Οι γνώσεις μας για την Ασφάλιση

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.