Ο πιό πολύτιμος πόρος "οι Άνθρωποι μας"

Δέσμευσή μας να κάνουμε τη διαφορά στην κοινωνία, έχοντας στο επίκεντρο τους 17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ, οι οποίοι αποτελούν επείγουσα έκκληση για δράση από όλες τις χώρες - αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες - σε μια παγκόσμια εταιρική σχέση.  Είναι  ενσωματωμένοι σε ό, τι κάνουμε και το αποδεικνύουμε

"Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Tαπεινή Ηγεσία"

H επίτευξη στόχων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αειφόρου ανάπτυξης, ιδιαίτερα στην μετά-Covid19 εποχή, απαιτεί υπεύθυνη ηγεσία. Υπεύθυνη ηγεσία απαιτεί και η μετάβαση των εταιρειών από το δόγμα του καπιταλισμού μετόχων (shareholder capitalism) –το όποιο έχουν επισήμως ενστερνιστεί από το 1997– στο μοντέλο του καπιταλισμού συμμετόχων

PERSON_0055
E_SDG_~2

"The Future We Want"

Η προσέγγισή μας για την κοινωνική ευθύνη περιλαμβάνει, μέσω της ενδυνάμωσης των ανθρώπων μας, την μετάδοση κυρίαρχης σκέψης σε ηγέτες και επιχειρήσεις μέλη του οικοσυστήματος, τη λειτουργία της εταιρείας τους με τρόπους που είναι κοινωνικά υπεύθυνοι και περιβαλλοντικά βιώσιμοι σύμφωνα με τους "17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ", και εργαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές προκλήσεις.

 

Απαιτήσεις και εκθέσεις ESG

Τι θα ζητήσουν οι τράπεζες και οι επενδυτές από τις εταιρείες;

Οι τράπεζες και οι επενδυτές θα αυξάνουν περιοδικά την πίεση τους, για ένα σύνολο προτύπων για τις λειτουργίες μιας εταιρείας που οι κοινωνικά συνειδητοί επενδυτές χρησιμοποιούν για τον έλεγχο πιθανών επενδύσεων. . Πιστεύουμε ότι οι σχετικές απαιτήσεις ESG θα εξελιχθούν σε 3 φάσεις.

OFFICE-0019

The responsibility

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

insTech.org

Βοηθάμε στο να επιλυθούν κρίσιμα Θέματα σε παγκόσμια κλίμακα παρέχοντας χρηματοδότηση και υποστήριξη από τον πιο πολύτιμο και μοναδικό μας πόρο: τους ανθρώπους μας.

Ατζέντα για την αειφόρο ανάπτυξη του  2030 

Προσπαθούσαμε να κάνουμε την διαφορά στην επιχειρηματική σκέψη στούς '17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ'και τη δέσμευσή μας για δημιουργία μιας διαφορετικής κοινωνίας, η οποία είναι είναι ενσωματωμένη σε αυτό που κάνουμε και στον τρόπο που λειτουργούμε.

Πιστεύουμε ότι κάθε ΜμΕ έχει μια ευκαιρία και ευθύνη να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και τις δυνατότητές μας να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων στον κόσμο και να αναδείξουμε τα περιβαλλοντικά θέματα.

Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στη δημιουργία θετικής σκέψης για διαρκή αλλαγή στον κόσμο.

Ετήσιο πολιτικό φόρουμ για την αειφόρο ανάπτυξη

Στο πλαίσιο των μηχανισμών παρακολούθησης και επανεξέτασης, η Ατζέντα του ΟΗΕ για το 2030 ενθαρρύνει τα κράτη μέλη να «διενεργούν τακτικές και χωρίς αποκλεισμούς επισκοπήσεις της προόδου σε εθνικό και υποεθνικό επίπεδο, που καθοδηγούνται από τη χώρα και καθοδηγούνται από τη χώρα» (παράγραφος 79). Αυτές οι εθνικές κριτικές αναμένεται να χρησιμεύσουν ως βάση για τις τακτικές κριτικές από το HLPF. Όπως ορίζεται στην παράγραφο 84 της ατζέντας του 2030, οι τακτικές αναθεωρήσεις από το HLPF πρέπει να είναι εθελοντικές, υπό την ηγεσία του κράτους, να πραγματοποιούνται τόσο από τις ανεπτυγμένες όσο και από τις αναπτυσσόμενες χώρες και θα παρέχουν μια πλατφόρμα για εταιρικές σχέσεις, μεταξύ άλλων μέσω της συμμετοχής μεγάλων ομάδων και άλλων σχετικών ενδιαφερόμενα μέρη.

read more

SDGs: Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, για έναν ειρηνικό κόσμο, περιβαλλοντολογικά θέματα και την καταπολέμηση της φτώχειας, αποκτούν δύναμη παγκόσμιου βεληνεκούς. Αυτό συμβαίνει καθώς έχει ξεκινήσει μια 10ετή παγκόσμια προσπάθεια που φιλοδοξεί να καινοτομήσει στα παραπάνω καίρια ζητήματα και να επιλύσει πολλά από αυτά (AGENDA 2030). Η Ατζέντα αυτή, υιοθετήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 στην 70ή Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ουσιαστικά εμπεριέχει 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, οι οποίοι έρχονται να ενώσουν όλες τις χώρες του κόσμου για να επιλύσουν από κοινού μείζοντα θέματα που αφορούν στα οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα. Αποτελεί ένα παγκόσμιο πείραμα που καθιστά απαραίτητη την συνεργασία μεταξύ διαφορετικών λαών και την ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών. Το πιο σημαντικό είναι ότι αποδεικνύει το κοινό αίσθημα που επικρατεί σε όλες τις χώρες για ειρήνη, δικαιοσύνη , κοινωνική ισότητα και πολλές άλλες αξίες που θέλει η παγκόσμια κοινότητα να επιτύχει μέσω των 17 Στόχων του Ο.Η.Ε.

Διάβασε Περισσότερα

1. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

2. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΕΙΝΑ

3. ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

4. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

5. ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

6. ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

7. ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

8. ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

9. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

10. ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ

11. ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

12. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

13. ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

14. ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

15. ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

16. ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

17. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ενίσχυση των κοινοτήτων

Αξιοποίηση δεδομένων για τη σίτιση
όσων έχουν ανάγκη

Τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν από την ομάδα διασφαλίζουν ότι ο θεματοφύλακας μπορεί να διανείμει αποτελεσματικά τόνους τροφίμων, ώστε να διανέμονται βέλτιστα χωρίς αλλοίωση.

PERSON_0046
accounting-alone-application-938965

Αντιμετώπιση της πρόκλησης
της εκπαίδευσης

Έχουμε δεσμευτεί
να προστατεύσουμε τον πλανήτη

Shot of office workers in a meeting in a boardroom

Συνεργαζόμενοι Φορείς

Οι άνθρωποι μας διαχειρίζονται το επιχειρηματικό οικοσύστημα του insTech με τρόπους που είναι κοινωνικά υπεύθυνοι και περιβαλλοντικά βιώσιμοι. Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με αυτούς που επιδικνύοθν την ίδια υπευθυνότητα

Διάβασε Περισσότερα

PROJECT MANAGER

Eddie Adkins

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

COMPLIANCE SPECIALIST

Steeve West

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

HR BUSINESS ADMIN

Anna Truman

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

MARKET PLANNING

Kelly Orlando

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

RISK MANAGMENT

Karla Avala

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

OCCUPANCY

Many Reed

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

HUMAN RESOURCES

Seal Weak

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

LOGISTICS

Samu Kobayashi

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

Join the team

Thank you for your interest. We need you.
Please fill out the form in the contact section to inquire about opportunities in our company.

The future we want

Δέσμευσή μας να κάνουμε τη διαφορά στην κοινωνία, έχοντας στο επίκεντρο τους

"17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ",

οι οποίοι αποτελούν επείγουσα έκκληση για δράση από όλες τις χώρες - αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες - σε μια παγκόσμια εταιρική σχέση.  Είναι  ενσωματωμένοι σε ό, τι κάνουμε και το αποδεικνύουμε

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.