Τι είναι ο κίνδυνος στον κυβερνοχώρο και ...

γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει;

Η τεχνολογία συνεχίζει να αναπτύσσεται με εκπληκτικούς και μερικές φορές ανησυχητικούς τρόπους. Σήμερα, οι προσωπικές μας σχέσεις, τα προγράμματα εργασίας και οι επιχειρηματικές μας αποφάσεις όχι μόνο χρησιμοποιούν τεχνολογικά εργαλεία, αλλά συχνά βασίζονται σε αυτά και αυτό ανοίγει την πόρτα σε ατρόμητους χάκερ. Η εύκολη πρόσβαση σε ομάδες ευαίσθητων πληροφοριών σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι οργανισμοί εκτίθενται σε μια σειρά κινδύνων στον κυβερνοχώρο , από κλοπή δεδομένων και ransomware έως εταιρική κατασκοπεία – και μπορεί να μην το γνωρίζουν καν.

IDEA-0011

Τι ακριβώς είναι το «hacking»;

Έχετε ακούσει τον όρο στο παρελθόν, αλλά τι σημαίνει πραγματικά; 

Το Hacking είναι ένας τύπος εγκληματικής συμπεριφοράς που μπορεί να κυριέψει ένα σύστημα υπολογιστή ή ένα δίκτυο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εξετάστε τις ακόλουθες πραγματικότητες της διαδικτυακής εγκληματικής δραστηριότητας σήμερα και τα σενάρια όπου το έγκλημα στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την επιχείρησή σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα κινδύνων και στόχων.

Προγραμματίστε μια Συνάντηση One-on-One

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να φτάσει στην επόμενη κανονικότητα. Θα δούμε τι κάνετε τώρα και τι χρειάζεται να αλλάξετε για να κλιμακώσετε την επιχείρηση σας στην κερδοφορία υψηλών αριθμών.

Κάντε κλικ για να προγραμματίσετε μόνος σας, την συνάντηση μας.