Πρίν φύγεις ...

Η διαχείριση κινδύνων είναι η διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης και ελέγχου των απειλών για το κεφάλαιο και τα κέρδη ενός οργανισμού. Αυτές οι απειλές, ή οι κίνδυνοι, θα μπορούσαν να προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα πηγών, όπως χρηματοοικονομική αβεβαιότητα, νομικές υποχρεώσεις, σφάλματα στρατηγικής διαχείρισης, ατυχήματα και φυσικές καταστροφές ......

Η επιχειρησιακή συνέχεια είναι η ικανότητα ενός οργανισμού να διασφαλίζει ότι οι λειτουργίες και οι βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες δεν επηρεάζονται σοβαρά από μια καταστροφή ή ένα απρόβλεπτο συμβάν που λαμβάνει κρίσιμα συστήματα εκτός σύνδεσης. ......

Το νομοθετικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί μια εταιρεία είναι ένας από τους εξωτερικούς παράγοντες που καμία επιχείρηση δεν μπορεί να παραβλέψει. Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι ότι η επιχείρησή σας συμμορφώνεται προς το παρόν με το νόμο ή συμμορφώνεται με αυτήν πριν από λίγους μήνες, οι νόμοι μπορούν και αλλάζουν. ......

Οι κίνδυνοι στον κυβερνοχώρο συνεχίζουν να εξελίσσονται. Μια σημαντική αύξηση του αριθμού των συμβάντων ransomware βοηθά στην αύξηση της συχνότητας των απωλειών για τις εταιρείες. Συνολικά, οι κυβερνοεπιθέσεις γίνονται πιο περίπλοκες, καθώς οι εγκληματίες αναζητούν υψηλότερες ανταμοιβές με αιτήματα εκβιασμού πολλών εκατομμυρίων. .....

Η Διαχείριση κινδύνου

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εκτίθενται συνεχώς σε κινδύνους. Αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τις καθημερινές λειτουργίες, να μειώσουν τα έσοδα ή να αυξήσουν τα έξοδα. Ο αντίκτυπος τους μπορεί να είναι αρκετά σοβαρός για να αποτύχει η επιχείρηση.

 

 

 

.

IDEA-0011

Τι είναι η διαχείριση κινδύνου και γιατί είναι σημαντική;

Η διαχείριση κινδύνου είναι η διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης και ελέγχου των απειλών για το κεφάλαιο και τα κέρδη ενός οργανισμού. 

Αυτοί οι κίνδυνοι προέρχονται από ποικίλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών αβεβαιοτήτων, νομικών υποχρεώσεων, τεχνολογικών ζητημάτων, σφαλμάτων στρατηγικής διαχείρισης, ατυχημάτων και φυσικών καταστροφών.

Τομείς Διαχείρισης Κινδύνου...

Η ανάλυση κινδύνου παρέχει καθοδήγηση σχετικά με το πού βρίσκονται τα μεγαλύτερα τρωτά σημεία. Επειδή η ανάλυση κινδύνου βασίζεται ουσιαστικά στην αντίληψη, είναι σημαντικό για τον επαγγελματία του έργου να δεσμεύσει έγκαιρα τους ενδιαφερόμενους για τον εντοπισμό των κινδύνων.

Business Continuity - Επιχειρηματική Συνέχεια

Συμβουλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για την προστασία της επιχείρησής σας και της τεχνολογίας στην οποία βασίζεστε.

Changes in legislation and regulation - Κίνδυνοι από Νομοθεσία & Κανονισμούς

Συμβουλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για επιχειρήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα, συλλόγους και σχολεία με έως και 250 υπαλλήλους. Είναι πιθανό να εμπίπτετε σε αυτήν την κατηγορία εάν δεν έχετε μια ειδική ομάδα εσωτερικά για τη διαχείριση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σας.

Cyber risk - κυβερνοασφάλεια

Η 4η βιομηχανική επανάσταση δημιουργεί έναν όλο και πιο παγκόσμιο, ψηφιακό και διασυνδεδεμένο κόσμο. Αντί να περιορίζεστε από κινδύνους στον κυβερνοχώρο, επωφεληθείτε πλήρως από κάθε τεχνολογική ευκαιρία. Αποδώστε καλύτερα, λύστε περίπλοκα προβλήματα και διαχειριστείτε τον κυβερνοχώρο παντού, ώστε να μπορείτε να πάτε οπουδήποτε.

NEED MORE
"insurance Risk Management"

"Ανεξάρτητα αν είστε μια πολυεθνική ή μια ΜμΕ, το insTech είναι ο απαραίτητος συνεργάτης σας για να διαχειριστείτε τους γρήγορα εξελισσόμενους Ασφαλιστικούς κινδύνους του σήμερα και του αύριο."

Οι γνώσεις μας

Κάντε μία Ανάλυση Κινδύνου

Ελάτε στο insTech για να κάνετε την καλύτερη δουλειά, με τις καλύτερες ομάδες και να διαχειριστείτε τους κινδύνους που περιβάλλον την επιχείρηση και την ζωή σας.

Επιχειρηματικές συνεργασίες με το cluster Brokernet

Οι Brokers αναμένεται όλο και περισσότερο να συνεργαστούν με άλλους οργανισμούς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η νέα κανονικότητα και να έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε επιχειρήσεις.

Βρείτε εναν Digital insurance Broker

"Μέσα από την λίστα επιλεγμένων insurance risk management Brokers, θα βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες όπου θα σας δώσουν τις καλύτερες λύσεις, προσαρμοσμένες σ' εσάς στην καλύτερη δυνατή τιμή".