Βρείτε έναν ειδικό

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

 

Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε τα συμβόλαια και να αποφασίσετε ποια ασφάλιση είναι κατάλληλη για την Μικρομεσαία σας επιχείρηση. ...

Απαιτήσεις επιχειρηματικής ασφάλισης και κάλυψης

Τι είναι η ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης;

Ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης είναι οποιαδήποτε εμπορική ασφάλιση που περιλαμβάνει την ευθύνη μιας επιχείρησης για απώλειες, τραυματισμούς ή ζημιές. Τα είδη ασφάλισης αστικής ευθύνης περιλαμβάνουν:

Γιατί χρειάζομαι την επιχειρηματική ασφάλιση

Η ασφάλιση επιχειρήσεων, που ονομάζεται επίσης εμπορική ασφάλιση, παρέχει κρίσιμη προστασία για κάθε μικρή επιχείρηση. Εάν συμβεί ένα ατύχημα στην επιχείρησή σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε μήνυση. Το υψηλό κόστος των διαφορών, των ιατρικών λογαριασμών και των αξιώσεων ζημιών περιουσίας είναι ο κύριος λόγος που οι επιχειρήσεις χρειάζονται ασφάλιση.

Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζετε καθορίζουν ποιες πολιτικές χρειάζεστε. Το συμβόλαιο που αγοράζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης , η οποία προστατεύει από τραυματισμούς πελατών και άλλα κοινά ατυχήματα. Μπορεί να χρειαστείτε πρόσθετες πολιτικές εάν έχετε υπαλλήλους , είστε ιδιοκτήτης κτιρίου , ιδιοκτήτης επαγγελματικού οχήματος ή παρέχετε συμβουλές από ειδικούς .

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί μια επιχείρηση μπορεί να χρειάζεται ασφάλιση αστικής ευθύνης .

Τι καλύπτει η ασφάλιση επιχειρήσεων;

Κανένα ενιαίο ασφαλιστήριο δεν καλύπτει τα πάντα. Γενικά, υπάρχουν δύο ευρείες περιοχές κάλυψης:

  • Η ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης καλύπτει περιστατικά στα οποία κάποιος θεωρεί την επιχείρησή σας υπεύθυνη για ζημιές, τραυματισμούς ή απώλεια.
  • Η ασφάλιση εμπορικής ιδιοκτησίας πληρώνει για επισκευή ή αντικατάσταση κατεστραμμένων ή κλεμμένων επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων. Καλύπτει επίσης το κτήριο σας εάν το έχετε στην κατοχή σας.

Μάθετε περισσότερα για το τι καλύπτει η ασφάλιση επιχειρήσεων .

Απαιτείται από το νόμο ασφάλιση επιχειρήσεων;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ασφάλιση επιχειρήσεων απαιτείται από το νόμο . Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από τις επιχειρήσεις με υπαλλήλους να λαμβάνουν ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων . Τα επαγγελματικά οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα με εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου .

Οι κρατικοί νόμοι ενδέχεται επίσης να απαιτούν από ορισμένες επιχειρήσεις να λαμβάνουν ασφάλιση ως μέρος της διαδικασίας αδειοδότησης. Για παράδειγμα, τα μπαρ συνήθως χρειάζονται ασφάλιση αστικής ευθύνης για οινοπνευματώδη ως προαπαιτούμενο για άδεια χρήσης οινοπνευματωδών ποτών.

Τι είδους επιχειρηματική ασφάλιση χρειάζομαι;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να αποκτήσουν εμπορική ασφάλιση. Για παράδειγμα, οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από τις επιχειρήσεις με υπαλλήλους να αγοράζουν ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων . Τα επαγγελματικά οχήματα πρέπει να καλύπτονται από εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου .

Αν και δεν απαιτείται από το νόμο, η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης περιλαμβάνεται συχνά στους όρους μιας εμπορικής μίσθωσης ή σύμβασης πελάτη. Μάθετε περισσότερα για τους τύπους επιχειρηματικής ασφάλισης .

Κόστος ασφάλισης επιχειρήσεων

Πόσο κοστίζει η ασφάλιση επιχειρήσεων;

Το κόστος ασφάλισης επιχειρήσεων ποικίλλει ανάλογα με τα συμβόλαια που αγοράζετε και τα όρια κάλυψής σας . Άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν τον κλάδο σας, τον αριθμό των εργαζομένων, τα έσοδα και την τοποθεσία σας. Οι μικρές επιχειρήσεις χαμηλού κινδύνου – ειδικά εκείνες που πληρούν τις προϋποθέσεις για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτήτη επιχείρησης (BOP) – πληρώνουν λιγότερο για ασφάλιση από τις μεγαλύτερες εταιρείες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος ασφάλισης επιχειρήσεων ή συγκρίνετε προσφορές από κορυφαίους παρόχους στις ΗΠΑ συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση της Insureon .

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα στην ασφάλιση επιχειρήσεων;

Κάθε επιχείρηση μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα στην ασφάλιση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να εξερευνήσετε τι προσφέρουν διαφορετικοί πάροχοι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τις ασφαλιστικές εταιρείες και να ζητήσετε επιτόκια, αλλά θα πρέπει να παρέχετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας κάθε φορά που κάνετε αίτηση.

Με την Insureon, μπορείτε να συγκρίνετε πολλές προσφορές από κορυφαίους αερομεταφορείς των ΗΠΑ με μία εύκολη ηλεκτρονική εφαρμογή . Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση επιχειρήσεων .

Εκπίπτει ο φόρος ασφάλισης επιχειρήσεων;

Η ασφάλιση επιχειρήσεων θεωρείται ένα από τα κόστη της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε τα ασφάλιστρα που εξυπηρετούν έναν επιχειρηματικό σκοπό, όπως τα ασφάλιστρά σας για γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης ή ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης .

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πότε εκπίπτει φορολογικά η ασφάλιση επιχειρήσεων .

Αγορά ασφάλισης επιχειρήσεων

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πιστοποιητικό ασφάλισης αστικής ευθύνης με την Insureon;

Μπορείτε να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσω Διαδικτύου και να λάβετε πιστοποιητικό ασφάλισης αστικής ευθύνης με την Insureon σε τρία απλά βήματα:

1. Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική αίτηση

Συμπληρώστε τη δωρεάν ηλεκτρονική εφαρμογή της Insureon , η οποία ζητά λεπτομέρειες για την επιχείρησή σας. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Θα λάβετε προσφορές από εταιρείες με κορυφαία αξιολόγηση στις ΗΠΑ όταν ολοκληρώσετε την αίτηση.

2. Συγκρίνετε εισαγωγικά και επιλέξτε μια πολιτική

Συγκρίνετε τις προσφορές σας και επιλέξτε μια πολιτική που παρέχει την επιθυμητή ποσότητα προστασίας και πληροί τις απαιτήσεις της εμπορικής μίσθωσης ή της σύμβασης πελάτη. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν αδειούχο πράκτορα Insureon για να βεβαιωθείτε ότι το συμβόλαιο περιέχει όλα όσα χρειάζεστε.

3. Πληρώστε για το συμβόλαιό σας και κατεβάστε ένα πιστοποιητικό

Πληρώστε για το συμβόλαιό σας ή εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα πληρωμής. Μετά την έκδοση του συμβολαίου, μπορείτε να κατεβάσετε ένα πιστοποιητικό ασφάλισης. Το πιστοποιητικό θα περιλαμβάνει:

  • Ασφαλιστικός πάροχος
  • Τύπος πολιτικής
  • Όρια πολιτικής
  • Τυχόν πρόσθετοι ασφαλισμένοι (ένας πελάτης ή συνεργάτης μπορεί να το ζητήσει)

Δείτε ένα δείγμα φόρμας ACORD 25: πιστοποιητικό ασφάλισης αστικής ευθύνης [PDF] ή

Πόσο κοστίζει ένα πιστοποιητικό ασφάλισης αστικής ευθύνης;

Η βεβαίωση ασφάλισης είναι δωρεάν. Όπως μια απόδειξη, το έγγραφο είναι απόδειξη ότι έχετε πληρώσει για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και είστε ασφαλισμένοι.

Το κόστος του συμβολαίου εξαρτάται από τον τύπο της ασφάλισης, τα όρια του συμβολαίου σας και επιχειρηματικούς παράγοντες, όπως τα έσοδα και τον αριθμό των εργαζομένων. Δείτε την ανάλυση κόστους ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων για λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος ασφάλισης.

Συγκρίνετε ασφαλιστήρια συμβόλαια επιχειρήσεων

Γενική ευθύνη έναντι ασφάλισης αποζημίωσης εργαζομένων

Η γενική ασφάλιση ευθύνης και η ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων μπορούν να καλύψουν και τα δύο ιατρικά έξοδα όταν κάποιος τραυματιστεί στην επιχείρησή σας.

Η γενική ευθύνη καλύπτει τραυματισμούς μη εργαζομένων, όπως παραπάτημα πελάτη στο γραφείο σας. Η συμπλήρωση εργαζομένων καλύπτει τραυματισμούς εργαζομένων, όπως τραυματισμό κατά την ανύψωση ή ατύχημα λόγω ολίσθησης και πτώσης. Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε αποζημίωση εργαζομένων για να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις της πολιτείας σας .

Δείτε περισσότερες συγκρίσεις.

Επαγγελματική ευθύνη έναντι γενικής ασφάλισης αστικής ευθύνης

Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης και η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης προσφέρουν και οι δύο οικονομική προστασία έναντι αγωγών.

Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης καλύπτει το κόστος μιας αγωγής εάν ένας πελάτης μηνύσει την επιχείρησή σας για την ποιότητα των επαγγελματικών σας υπηρεσιών. Αυτό περιλαμβάνει αγωγές για χαμένες προθεσμίες, λάθη και παραλείψεις. Σύμβουλοι , επαγγελματικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών , επαγγελματίες ακινήτων και άλλοι ειδικοί πιθανότατα χρειάζονται αυτήν την κάλυψη.

Η γενική ασφάλεια αστικής ευθύνης πληρώνει για αγωγές που σχετίζονται με σωματικές βλάβες τρίτων, υλικές ζημιές και τραυματισμούς από διαφημίσεις (συκοφαντία, συκοφαντία και παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων). Οι περισσότερες επιχειρήσεις θα πρέπει να εξετάσουν σθεναρά τη γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης, ειδικά οι λιανοπωλητές και άλλοι που ασχολούνται με το κοινό.

Δείτε περισσότερες συγκρίσεις.

Γενική ευθύνη έναντι πολιτικής ιδιοκτήτη επιχείρησης

Τόσο η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης όσο και το συμβόλαιο ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης παρέχουν βασική προστασία για την επιχείρησή σας.

Η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης καλύπτει το κόστος κοινών αγωγών τρίτων, όπως τραυματισμό από γλίστρημα και πτώση πελάτη στο γραφείο σας. Το συμβόλαιο ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης συνδυάζει τη γενική ευθύνη με την ασφάλιση εμπορικής ιδιοκτησίας, η οποία πληρώνει για την επισκευή ή την αντικατάσταση επιχειρηματικής περιουσίας που έχει υποστεί ζημιά, κλαπεί ή καταστραφεί.

Ένα BOP κοστίζει λιγότερο από την αγορά κάθε συμβολαίου ξεχωριστά. Ωστόσο, μόνο μικρές επιχειρήσεις χαμηλού κινδύνου είναι επιλέξιμες.

Δείτε περισσότερες συγκρίσεις.

Εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου έναντι μισθωμένων και μη ασφάλισης αυτοκινήτων

Η εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου και η ασφάλιση μισθωμένων και μη ιδιόκτητων αυτοκινήτων (HNOA) παρέχουν οικονομική προστασία έναντι αγωγών εάν εσείς ή ένας υπάλληλος πάθει ατύχημα με αυτοκίνητο. Η εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί επίσης να καλύψει ζημιές και κλοπές οχημάτων.

Η εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτων καλύπτει επαγγελματικά οχήματα, ενώ η HNOA καλύπτει προσωπικά, μισθωμένα και ενοικιαζόμενα οχήματα που οδηγούνται για επαγγελματικούς σκοπούς. Οι περισσότερες πολιτείες θέτουν ελάχιστες απαιτήσεις για εμπορική ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων. Το HNOA συνιστάται, αλλά δεν απαιτείται.

Δείτε περισσότερες συγκρίσεις.

Άλλες συχνές ερωτήσεις πολιτικής

Γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης

Η γενική ευθύνη είναι ένα από τα πιο κοινά εμπορικά ασφαλιστήρια συμβόλαια. Ελέγξτε τις απαντήσεις για συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κάλυψη.

Δείτε περισσότερα.

Ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις των εργαζομένων. Μάθετε πώς λειτουργεί, όταν το χρειάζεστε και πολλά άλλα.

Δείτε περισσότερα.

Πολιτική ιδιοκτήτη επιχείρησης (BOP)

Το συμβόλαιο ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης είναι ένα από τα πιο κοινά εμπορικά ασφαλιστήρια συμβόλαια. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, επομένως οι ιδιαιτερότητες εξαρτώνται από την επιχείρησή σας. Μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μια πολιτική, ποιες επιχειρήσεις είναι κατάλληλες και τις απαντήσεις σε άλλες συχνές ερωτήσεις παρακάτω.

Δείτε περισσότερα.

Ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης

Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης καλύπτει το κόστος νομικών διαφορών για επαγγελματικά λάθη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάλυψη, το κόστος και άλλα ζητήματα

Δείτε περισσότερα.

Ασφάλιση σφαλμάτων και παραλείψεων (E&O)

Η ασφάλιση λαθών και παραλείψεων καλύπτει το κόστος δικαστικών διαφορών για επαγγελματικά λάθη. Ωστόσο, δεν το χρειάζεται κάθε επιχείρηση. Ελέγξτε τις απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές E&O.

Δείτε περισσότερα

Ασφάλιση επιχειρηματικού αυτοκινήτου

Απαιτείται ασφάλιση επαγγελματικού αυτοκινήτου για επαγγελματικά οχήματα. Μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε ένα συμβόλαιο, τι είδους κάλυψη χρειάζεστε και τις απαντήσεις σε άλλες συχνές ερωτήσεις.

Δείτε περισσότερα

Συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ασφάλεια για μικρές επιχειρήσεις

Ο αριθμός των επιλογών για ασφάλιση επιχειρήσεων μπορεί να είναι συντριπτικός. Μάθετε πώς να επιλέξετε την κάλυψη που χρειάζεστε για τη μικρή σας επιχείρηση.

Δείτε περισσότερα

Πώς να συγκρίνετε τις ασφαλιστικές προσφορές για μικρές επιχειρήσεις

Αυτά τα βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης επιχειρήσεων και να βρείτε τη σωστή κάλυψη για την επιχείρησή σας.

Δείτε περισσότερα

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια μικρομεσαία επιχείρηση;

Μάθετε τι είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατοχής μιας και βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την έναρξη μιας επιχείρησης.

Δείτε περισσότερα

Συγκρινετε το κόστος της ασφάλισης αποζημίωσης εργαζομένων

Είτε η επιχείρησή σας είναι μεγάλη είτε μικρή, η ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων παρέχει σημαντική προστασία για τους υπαλλήλους και την επιχείρησή σας. Ωστόσο, το κόστος της αποζημίωσης των εργαζομένων θα ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες – συμπεριλαμβανομένης της πολιτείας όπου δραστηριοποιείτε.

Δείτε περισσότερα

 

Γιατί η αδιαφορία για την ασφάλιση μιας ΜμΕ μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος

Η σύσταση μιας Μικρομεσαίας επιχείρησης δεν σημαίνει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας είναι ανέγγιχτα. Μάθετε γιατί η επιχείρηση σας, ακόμη και η ΕΠΕ σας αντιμετωπίζει κινδύνους όπως κάθε άλλη επιχειρηματική δομή – και πώς η επιχειρηματική ασφάλεια μπορεί να σας προστατεύσει.