Γίνετε μέλος μιας κοινότητας
με τους πιο παθιασμένους
επιχειρηματίες & Startupers

"Η επιχειρηματικότητα που βασίζεται στην κοινότητα θεωρείται πλέον μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τις αναπτυξιακές διαδικασίες που χρειάζονται οι νέοι ηγέτες ΜμΕ και Startupers με σύγχρονη σκέψη και είναι διατεθειμένοι να την μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη"

Κάνουμε την
επιχειρηματικότητα ευκολότερη!

Άν αναζητάτε την νέα κανονικότητα, γίνετε μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος insTech
PERSON_0006

Η οικοδόμηση κοινοτήτων είναι η εστίαση στους κοινούς στόχους κάθε μέλους.

Η φιλοσοφία της κοινότητας του instech βασίζεται στο νόμο της αμοιβαιότητας.  Στο πλαίσιο των ομάδων δικτύωσης, οι ηγέτες μας υιοθετούν αυτήν τη φιλοσοφία και αφιερώνουν τον εαυτό τους στην συνεργασία και στην διασπορά της γνώσης, αντί να κινούνται μέσα στο στενό περιβάλλον της επιχείρησης τους. Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη μας είναι πρόθυμα σε αντάλλαγμα να επιστρέψουν πάλι στην κοινότητα τους πόρους που απέκτησαν.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με επιτυχία

Η αξία της οικοδόμησης μιας ισχυρής κοινότητας για επιχειρηματίες είναι ανεκτίμητη. Είναι κυριολεκτικά ένας από τους μεγαλύτερους μοχλούς επιτυχίας. Εάν προσπαθείτε να ηγηθείς στην βιομηχανία σου, πρέπει να περιβάλλεσαι από άλλους κορυφαίους ηγέτες. Δεν θα κατακτήσετε ποτέ την κορυφή ανταγωνιζόμενος μόνος τους πάντες.

Βλέποντας άλλους να κάνουν φοβερά πράγματα σε αναγκάζει να ανεβάσεις το δικό σου πήχυ. 

PERSON_0061

Συνεντεύξεις στο insTech

"Η Σελίδα μας "Συνεντεύξεις στο insTech" περιλαμβάνει διορατικές συνομιλίες και συνεντεύξεις, με ηγέτες επιχειρήσεων και Μέντορες, σε κρίσιμα θέματα διαχείρισης, όπως η καθοδήγηση σε κρίση, η απελευθέρωση καινοτομίας, η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, βελτιστοποίηση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων, αντιμετώπιση αλλαγών οργανωτικής κουλτούρας κλπ."

Χτίζουμε την μεγαλύτερη επιχειρηματική κοινότητα!!!

Πληροφορίες και συμβουλές από ηγέτες του κλάδου σας

 

Λαμβάνετε πληροφορίες και συμβουλές ανά πάσα στιγμή μέσω των διαδικτυακών φόρουμ υποστήριξης του insTech και των διαδικτυακών σεμιναρίων με επικεφαλής τους Μέντορες ή άλλα εξειδικευμένα μέλη. Συνδεθείτε για να μοιραστείτε εμπειρίες, να γνωρίσετε ο ένας από τον άλλον και να λύσετε επιχειρηματικές προκλήσεις σε ένα ιδιωτικό περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τη βιβλιοθήκη διαδικτυακών σεμιναρίων για να προωθήσετε την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Δημιουργήστε το δικό σας Branding μέσω του media network

Το instech προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά ευκαιριών Branding για να καθιερώσει τα μέλη του ως ηγέτες της βιομηχανίας τους. Η εσωτερική μας συντακτική ομάδα καθοδηγεί τα μέλη μέσω των insTech-boxes και μιας επαγγελματικής διαδικασίας επεξεργασίας για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν επαγγελματικό περιεχόμενο για το media network μας.

Ανάπτυξη ηγεσίας και εσόδων μέσω εξειδικευμένης καθοδήγησης

Αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητάτε και σε περιεχόμενο κατ 'απαίτηση που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη. Ανακαλύψτε την εξειδικευμένη γνώση, one-on-one executive και business coaching. Με ένα μικρό επιπλέον κόστος, θα ταιριάξετε με έναν πιστοποιημένο προπονητή της ομάδας μας, ο οποίος θα καθοδηγήσει προσωπικά την εταιρεία σας για την επίτευξη των στόχων σας.

Συνδεθείτε μαζί μας

Στο insTech, δημιουργούμε ένα νέο είδος εμπειρίας στον τομέα της ΜμΕ Επιχειρηματικότητας, που δίνει τη δυνατότητα στους ηγέτες να προχωρήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την 4η Βιομηχανική επανάσταση.

Κωνσταντίνος Πατεράκης, Co-Founder

PERSON_0082

Ο Στόχος είναι κοινός για κάθε μέλος.

Για εμάς οι Στρατηγικοί συνεργάτες, τα Συνεργαζόμενα μέλη, οι innovators και οι True Leaders είναι συνεργάτες. Μια κοινότητα αποτελείται από ανθρώπους με την ίδια σκέψη και ιδέες που δεν αγοράζουν ή πωλούν ο ένας τον άλλον, αλλά διατηρούν ο ένας τον άλλον εμπνευσμένο, μορφωμένο, ενημερωμένο και έντονα διαδραστικό. Το όραμα και οι ενέργειες μας είναι ευθυγραμμισμένες και αγκιστρωμένες αγκυροβολημένο γύρω από έναν κοινό στόχο. Την ανάπτυξη κάθε μέλους μέσα από την κοινότητα

Προσδιορίστε τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε

Ο πιο σημαντικός τρόπος για να συμμετέχετε ενεργά μια αναπτυσσόμενη κοινότητα είναι να διατηρείτε επαφή και να προσθέτετε αξία. Η αλληλεπίδραση κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα άρθρο ή δημιουργείτε ένα webinar βοηθάει την κοινότητα να βελτιώσει τις γνώσεις της και εσάς στην δημιουργία ομάδων και ανάπτυξης συνεργασιών. 

Δώστε χωρίς να περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένος

PERSON_0090
MEETING-0012

Η κοινότητα του insTech

Δημιουργήσαμε την κοινότητα του insTech που ξεκίνησε οργανικά μέσω των υπαρχόντων δικτύων των στρατηγικών εταίρων και του περιεχομένου μας. Διοργανώνουμε εκδηλώσεις για  τις κοινότητες νέων επενδυτών και επιχειρηματιών που θέλουν να εισέλθουν σε ακίνητα. Το εκμεταλλεύτηκα με επιτυχία είτε βοηθώντας τους να επενδύσουν είτε να τα συμπεριλάβω στα έργα μου οπουδήποτε μπορώ.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε ή να δημιουργήσετε μια κοινότητα, βρείτε ένα ενδιαφέρον ή μια αιτία που μπορείτε να συσπειρώσετε και να παραμείνετε συνεπείς. Είναι τόσο εύκολο αυτές τις μέρες. λίστες email, ομαδικές συζητήσεις, Facebook, το ονομάζετε. Η συνέπεια είναι το κλειδί.

Τα προνόμια συνεχίζονται…

Events και conferences

 

Είτε πρόκειται για μια χαλαρή συνάντηση, είτε ένα Event για να μιλήσουμε για προκλήσεις ή μια μοναδική εμπειρία, δημιουργούμε ευκαιρίες για να φέρουμε τα μέλη μας πρόσωπο με πρόσωπο και ν' ανταλλάξουν ιδέες. Το ετήσιο συνέδριο μας σε ένα ξεχωριστό μέρος, είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χαθεί από κανέναν ηγέτη και Startuper.

Πρόσβαση σε συνεργασίες και πληθώρα υπηρεσιών

Αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση σε προνομιακές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει από αξιόπιστα Brand για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να διευθύνετε την επιχείρηση και τη ζωή σας. Οι συνεργάτες μας καλύπτουν coaching, τεχνολογία, παροχές ανθρώπινου δυναμικού, ασφάλιση, ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Και επειδή είστε απασχολημένοι, θα συγκρίνουμε τις επιλογές για εσάς. Απλώς ζητήστε βοήθεια από τους ανθρώπους μας και θα χειριστούμε τα υπόλοιπα.

Και άλλα πολλά έρχονται ...

 

Η Ζωή στο instech σας υποσχόμαστε ότι θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Μείνετε συνδεδεμένοι και τα κέρδη θα είναι αμοιβαία.

 

 

 

Επιλέξτε την ιδιότητα μέλους

Οι Στρατηγικοί συνεργάτες συμμετέχουν σε κορυφαίες επιχειρήσεις και διαμορφώνουν ενεργά την πορεία του κλάδου τους προς το μέλλον, εκπροσωπούνται στα Συμβούλια του οικοσυστήματος, τα projects, τα events, κλπ από τον ηγέτη της επιχείρησης ή άλλα σημαντικά στελέχη της. Αυτά τα στελέχη εμπλέκονται προσωπικά στη λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση της ανάπτυξης των μελών αλλά και του ίδιου του insTech

Κωνσταντίνος Πατεράκης, Co-Founder

Η Κοινότητα μας

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.