Οικοσύστημα
e-business από το insTech

Έχουμε εστιάσει στην δημιουργία ενός οικοσυστήματος ηγετών Μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα περιλαμβάνει φυσικά καταστήματα, αλλά και εταιρείες διανομής, εγκατάστασης, ανάπτυξης λογισμικού και ηλεκτρονικών πληρωμών, Αποσκοπούμε δε στην σύσταση ενός νέου εταιρικού σχήματος insTech.org. Στην συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τις στρατηγικές κινήσεις των συνεργαζόμενων μελών του insTech, το ποιο σήμα θα φέρουν τελικά οι επιχειρήσεις τους, αλλά και πώς σκοπεύουμε, οι νέες πωλήσεις τους, να ξεπεράσουν φέτος για πρώτη φορά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Για τα επόμενα 5 έτη επενδύουμε
στο Digital first και το e-business

Σύμφωνα με ένα άρθρο για το « Πώς να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική επανάσταση », που δημοσιεύτηκε στο Harvard Business Review πριν από αρκετά χρόνια, οι επιχειρηματίες είναι πιο επιτυχημένοι όταν έχουν πρόσβαση στους ανθρώπινους, οικονομικούς και επαγγελματικούς πόρους που χρειάζονται.

BUSINESS_0004

Digital first

Η ουσία είναι ότι εμείς στο insTech, θέλουμε να επενδύσουμε στο Digital first στην Ελλάδα και να βοηθήσουμε στην ψηφιακή μετάβαση των ηγετών. Μια κρίση τη βλέπουμε περισσότερο ως ευκαιρία παρά ως απειλή. Μετά δε αυτήν την κρίση του Covid-19, είπαμε ότι είναι μια ευκαιρία να αναπτύξουμε το Digital business, το e-commerce, του growth marketing,  εστιάζοντας στο κομμάτι του customer experience και των sales channels.  Σημαντικό βάρος για την κλιμάκωση των μελών μας θα παίξει το επενδυτικό σχήμα και οι χώροι Co-working . Θέλουμε να επενδύσουμε και να προχωρήσουμε δυνατά.

Business-in-business

Όπως είπαμε θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα γύρω από το digital business και το e-commerce. Η διαδικασία, για την καλύτερη κερδοφορία, θα γίνει με την μέθοδο business-in-business σε Ελλάδα και Κύπρο, δηλαδή μέσα από τα φυσικά καταστήματα, θ' αναπτυχθούν ξεχωριστές θυγατρικές επιχειρήσεις, που θα υπαχθούν και αυτές στο οικοσύστημα.

austin-distel-wD1LRb9OeEo-unsplash
MONEY_0011

Digital investments

Σχεδιάζουμε να υπαχθεί και ένα επενδυτικό όχημα μέσω του οποίου θα προχωρήσουμε σε επενδύσεις σε διάφορες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα εξετάζουμε να φτιάξουμε μια δικιά μας εταιρεία digital channel, έτσι ώστε να βελτιώσουμε σημαντικά το κομμάτι των πωλήσεων στον τελικό καταναλωτή. Επίσης εξετάζουμε να επενδύσουμε σε εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών (fintech), ενώ δημιουργούμε και μια εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογιών πληροφορικής (IT Development) η οποία θα αναπτύξει τεχνολογικές λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο του οικοσυστήματος και δεν αποκλείεται αυτή να αναπτύσσει τεχνολογικές λύσεις και για τρίτους.

Instant messaging

Οσο ενισχύουμε την παρουσία μας στο digital, θέλουμε να επενδύουμε κι άλλο στον τομέα της εμπειρίας του πελάτη.

Το instant messaging (ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων) και κυρίως το Conversational AI έχει νόημα για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με τους χρήστες στο διαδίκτυο. 

Σε αυτό το πλαίσιο, αναζητούμε το προηγμένο λογισμικό επικοινωνίας που μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου να βελτιώνει τις αλληλεπιδράσεις και να αποφασίζει πότε θα προωθήσει αυτό που θέλει ο πελάτης. Θα μπορούν πλέον να επικοινωνούν άμεσα με μια σειρά συσκευών, όχι μόνο από το τηλέφωνό τους.

MEETING-0042
MEETING-0043

Co-working

Η βιομηχανία co-working είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους την τελευταία δεκαετία και είναι στα άμεσα σχέδια μας. Καταλαμβάνει πλέον όλο και περισσότερο του εμπορικού χώρου ακινήτων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυτό θα συνεχίσει ν' αυξάνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα θα εργάζονται εκτός εργασιακών χώρων. Αυτό μας κάνει να έχουμε σαν στόχο την επένδυση σε χώρους συνεργασίας.

Technology Marketplace

Σαν ένα digital Οικοσύστημα το insTech επενδύει στο technology Marketplace. Οι αγορές τεχνολογίας διαδραματίζουν ήδη βασικό ρόλο στην προώθηση της τεχνολογίας και αποτελούν στρατηγική πηγή πληροφοριών για την τεχνολογική ευφυΐα .

Σχεδιάζουμε μια νέα Marketplace διαδικτυακή πλατφόρμα για αλληλεπίδραση της τεχνολογίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μελών. Επιπλέον, αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τον εντοπισμό ευκαιριών για τεχνολογική συνεργασία, ενώ παράλληλα προωθούν νέα μοντέλα ανάπτυξης και τυπικά ενός ανοιχτού συστήματος διαχείρισης καινοτομίας .

PERSON_0093
PERSON_0086

Δεν μας φοβίζει η Google & η Amazon

Ήδη υπάρχουν αρκετοί «παίκτες» στο οικοσύστημα των πλατφορμών. Σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη, στις οποίες πήγαν, χώρες με πολύ δυνατούς εγχώριους «παίκτες», όπως η Πολωνία, η Σουηδία, η Τουρκία, έχουν δυσκολευτεί. Ισα ίσα ο στόχος μας είναι, διαφορετικός και είμαστε πανέτοιμοι όταν έρθει αυτή η στιγμή. Μας κάνει να πεισμώσουμε και να τους δυσκολέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Είμαστε ένα Ελληνικό Ψηφιακό Οικοσύστημα. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας. Μπορεί να μην είχαμε επενδύσει όσο θα έπρεπε στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά ο Covid-19 μας βοήθησε τελικά να προετοιμαστούμε πιο γρήγορα για την έλευση της κάθε πλατφόρμας.

Βοηθάμε στην δημιουργία Συνεργασιών.

.

Καθώς ο ανταγωνισμός στον τομέα των Επιχειρήσεων συνεχίζει να εξελίσσεται, μια άλλη διάσταση έχει εισέλθει στο επίκεντρο, οι Συνεργασίες και ο Σχεδιασμός  Η ομάδα Design του insTech δημιουργεί Clusters σε διάφορες Βιομηχανίες,

Στρατηγική που βασίζεται στο Επιχειρηματικό Οικοσύστημα instech®

Η συμμετοχή των ΜμΕ σε επιχειρηματικά οικοσυστήματα είναι μονόδρομος, για να ισορροπήσουν τον ανταγωνισμό των Μεγάλων εταιρειών.
Αυτή η σύμπραξη παρέχει εργαλεία σε όλη την αλυσίδα αξίας, που δίνουν στους ηγέτες καλύτερη οπτική για τους πελάτες και τις εξειδικευμένες αγορές, επιτρέποντάς τους να εξατομικεύσουν προϊόντα & υπηρεσίες εκμεταλευόμενοι την εμπειρία του πελάτη.

drew-beamer-Se7vVKzYxTI-unsplash
tech01

Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα instech® στην Νέα κανονικότητα

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Η κυρίαρχη τάση για την προώθηση της ως στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης είναι τα οικοσύστηματα επιχειρηματικότητας".

Δημιουργούμε συνεργασίες για βιωσιμότητα & ανάπτυξη

" Οι ΜμΕ αναμένεται όλο και περισσότερο να συνεργαστούν με άλλους οργανισμούς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η νέα κανονικότητα. Δείτε πως σας βοηθάμε να επιτύχετε τέτοιες συμμαχίες."

Slider1

Δημιουργούμε e-business
πάνω σ' ένα digital ecosystem model.

.

Στον αναδυόμενο κόσμο του Ecosystem 2.0, οι επιτυχημένοι παίκτες προσπαθούν να κλειδώσουν τα σημεία ελέγχου για να επεκταθούν οριζόντια και κάθετα σε όλο το πλέγμα. Κάθε εταιρεία πρέπει να παρακολουθεί στενά αυτήν την τάση (εστίαση σε δοκιμασμένες πρακτικές που οδηγούν σε κλιμάκωση και βελτιωμένες αποδόσεις), καθώς αυτοί που θα υλοποιήσουν πρώτοι τη νέα αρχιτεκτονική είναι πιθανό να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη.

 

EDUCATION_0021

Σχεδιασμός σύγχρονου επιχειρηματικού μoντέλου

"Δημιουργούμε επιχειρηματικά μοντέλα όπου ενσωματώνονται περισσότεροι συνεργάτες στην αλυσίδα αξιών προιόντων / υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, εταιρειών τεχνολογίας, AI, καινοτόμων νεοσύστατων επιχειρήσεων, και την ικανότητα να μοιράζονται τεράστια όγκο δεδομένων γρήγορα και με ασφάλεια σε όλο το οικοσύστημα."

Σύνδεση με άλλες Βιομηχανίες

Ως το μεγαλύτερο Επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Ελλάδα, χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας στον μετασχηματισμό επιχειρήσεων και την εκκίνηση Startups σε συνεργαζόμενους τομείς, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και  σας φέρνουμε σ' επαφή με ηγέτες ΜμΕ όλων των Βιομηχανιών.

PERSON_0078
PERSON_0005

Διευκολύνουμε την πρόσβαση

"Με την είσοδο σας στο Cluster, έχετε πρόσβαση όχι μόνο, σε κορυφαίες Ελληνικές και Διεθνείς εταιρείες μέσω των ηγετών και των στελεχών τους, αλλά και σε ΜμΕ άλλων τομέων οι οποίες θα σας βοηθήσουν στον επιχειρηματικό και ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σας.."

Συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο και εταιρικά Μερίδια

Ως το μεγαλύτερο Επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Ελλάδα, χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας στον μετασχηματισμό επιχειρήσεων και την εκκίνηση Startups σε συνεργαζόμενους τομείς, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και  σας φέρνουμε σ' επαφή με ηγέτες ΜμΕ όλων των Βιομηχανιών.

MEETING-0044

Μέσω των Clusters οι ΜμΕ έχουν την ευκαιρία ν' αναπτυχθούν πιό γρήγορα.

.

"Το instech βοηθά τις μικρές εταιρείες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα & στην ΕΕ. Είναι ένα ενιαίος οργανισμός για όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες των ΜμΕ. Παρέχει υποστήριξη σχετικά με την πρόσβαση σε πληροφορίες αγοράς, την υπέρβαση νομικών εμποδίων και τον εντοπισμό πιθανών επιχειρηματικών εταίρων για στρατηγικές συνεργασίες, στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη."

 

MEETING-0037

Εκκολαπτήριο ΜμΕ

"Είμαστε ένα Εκκολαπτήριο για Σύγχρονες επιχειρήσεις & εστιάζουμε σε εσένα που έχεις δημιουργήσει ή θέλεις να επαναπροσδιορίσεις την ΜμΕ, έχοντας σαν στόχο να σου προσφέρουμε καθοδήγηση και δεξιότητες για την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου, κάνοντας την επιχειρηματικότητα ευκολότερη."

insTech-Academy

Εκτός από τα άμεσα οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή στα Cluster, λαμβάνετε τα ΔΩΡΕΑΝ Προνόμια των μελών, καθώς και  εκπτώσεις  σε προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης έχετε άμεση πρόσβαση στην πλατφόρμα και στο instech-Academy, στην τεχνολογία, σε λογισμικό, σε Μέντορες και όλους τους Συνεργαζόμενους φορείς. 

PERSON_0082
PERSON_0090

Mentoring & Coaching

"Τα Clusters προσφέρουν απίστευτη υποστήριξη για την ανάπτυξη των  εταιρειών σε όλες τις πτυχές της διαχείρισης των ΜμΕ & Startups, ανάπτυξη και στρατηγικών κερδοφορίας, κατάρτισης με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, βοήθεια δημιουργίας ομάδων, πρόσβαση σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων μονάδων συνεχούς εκπαίδευσης."

Επαναπροσδιορισμός του Οράματος

OFFICE-0012

Προωθούμε την καινοτομία με σχεδιασμό
της νέας κανονικότητας.

.

Καθώς ο ανταγωνισμός στον τομέα των Επιχειρήσεων συνεχίζει να εξελίσσεται, μια άλλη διάσταση έχει εισέλθει στο επίκεντρο, ο Σχεδιασμός στρατηγικής, ηγεσίας, οργάνωσης, και εμπειρίας των πελατών. Η ομάδα Design του insTech δημιουργεί Clusters σε διάφορες Βιομηχανίες,

 

MEETING-0033

Βρείτε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας!

Σας βοηθάμε να κατατάξετε τις δυνατότητες του χαρακτήρα σας και τα βασικά πλεονεκτήματα, που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή. Οι εξατομικευμένες αναφορές, σας παρέχουν μια εις βάθος ανάλυση των δυνατοτήτων του χαρακτήρα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε περισσότερα για την προσωπικότητά σας και την συμπεριφορά σας.

Επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού

Σας καθοδηγούμε για το πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν ψηφιακό μετασχηματισμό που ταιριάζει καλύτερα με την κατάσταση και την επιχείρησή σας.

1. Αξιολόγηση  της παρούσας κατάστασης και καταγραφή της επείγουσας ψηφιοποίησης που απαιτείται σε βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη προοπτική.

2. Εξετάστε ποιο είναι το πρόβλημα και τι είδους λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν όσον αφορά ένα σαφές όραμα για το προϊόν / υπηρεσία, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό.

3. Αξιολογήστε την ικανότητα του συστήματος πληροφορικής σας.

PC_0040
PERSON_0040

Βελτιστοποίηση της εμπειρίας των Πελατών

Στo insTech δημιουργούμε Clusters αναπτύσσοντας μια καινοτόμο νοοτροπία οδηγώντας τις ΜμΕ στην Νέα κανονικότητα επαναπροσδιορίζοντας ριζικά την εμπειρία των πελατών, στο χαρτοφυλάκιο τους. Συνεργαζόμαστε με τα Clusters για τη δημιουργία ενός νέου Ψηφιακού Εργαστηρίου, αποτελούμενο από Μέντορες επιστήμονες δεδομένων, σχεδιαστές, μηχανικούς, διαχειριστές προϊόντων και επενδυτές, το οποίο έχει γίνει η μηχανή καινοτομίας τους.

Αφοσίωση πελατών

Τα προγράμματα αφοσίωσης υπάρχουν σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Μπορούν να περιλαμβάνουν καμπάνιες βασισμένες σε πόντους, extra παροχών, κλιμακωτές καμπάνιες, εκστρατείες premium πίστης και ούτω καθεξής. Εάν θέλετε να εκτελέσετε πιο αποδοτικές καμπάνιες αφοσίωσης που έχουν σύντομους χρόνους ανάκαμψης και περισσότερη αφοσίωση, η αυτοματοποίηση των ενεργειών του back office για τις εκστρατείες σας είναι ο τρόπος για να ξεκινήσετε.

PERSON_0026
WALLPAPER_125

Η Δημιουργία ενός ισχυρού Brand

Η Δημιουργία ισχυρού Brand στην αγορά και η μετάδοση του από στόμα σε στόμα, συνδυάζεται με την εξυπηρέτηση των προιόντων / υπηρεσιών, την υποστήριξή, και κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία σχετίζονται με το Customer Experience (CX) Marketing. Κάθε αλληλεπίδραση του πελάτη θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια αντανάκλαση του brand σου. Το Customer Experience (CX) Marketing έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πτώση και στην άνοδο των εταιρειών.

Ο δρόμος προς τον Μετασχηματισμό!

.

"Η νέα κανονικότητα τα IoT (διαδίκτυο των πραγμάτων) και η  AI (τεχνητή νοημοσύνη) αλλάζει το τοπίο της διανομής προιόντων / υπηρασιών.  Οι επαγγελματίες & οι ηγέτες επιχειρήσεων πρέπει να εξελιχθούν και τα Clusters είναι ο καταλύτης αυτής της εξέλιξης, που εστιάζει στην μετατροπή των παραδοσιακών επιχειρήσεων σε Digital και στη συνέχεια σε Virtual (εικονικές). εξαλείφοντας τον κίνδυνο της βιωσιμότητας, αυξάνοντας τα έσοδα τους και την ψηφιακή εμπειρία των καταναλωτών.

 

Platform insTech-Suite

Η επιχειρησιακή λειτουργικότητα της πλατφόρμας καθιστά ευκολότερη τη δουλειά κάθε επιχειρηματικού χρήστη με τον εξορθολογισμό και την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας τους.

Και όταν πρόκειται για την εφαρμογή νέων διαδικασιών ή επιχειρησιακών στρατηγικών, οι τεχνικές δυνατότητες του insTech-Suite δίνουν στην ομάδα πωλήσεων, την ευελιξία να το πραγματοποιήσει.

architectural-design
WALLPAPER_125

Mobile

Είναι περιττό να πούμε ότι το Mobile Marketing είναι ζωτικής σημασίας, γιατί όπως κι εσύ, έτσι και το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων χρησιμοποιούν smartphone. Έτσι γίνεται επιτακτική ανάγκη του ηγέτη επιχειρηματία να έχει σαν πρώτη του σκέψη το κινητό σε ότι κάνει. Σκοπός του είναι η βελτιστοποίηση του κινητού στο διαδικτυακό τόπο αλλά πρώτα, οι ηγέτες πρέπει να κατανοήσουν πως πραγματικά θα φροντίζουν για τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων. Οι επιτυχημένοι ηγέτες κατανοούν πως οι πελάτες λαμβάνουν το εμπορικό σήμα τους από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτό εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα και τα σημεία στα οποία βλέπει ο καθένας ευκαιρίες και προοπτικές

Content Marketing

Η επιχειρησιακή λειτουργικότητα της πλατφόρμας καθιστά ευκολότερη τη δουλειά κάθε επιχειρηματικού χρήστη με τον εξορθολογισμό και την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας τους.

Και όταν πρόκειται για την εφαρμογή νέων διαδικασιών ή επιχειρησιακών στρατηγικών, οι τεχνικές δυνατότητες του insTech-Suite δίνουν στην ομάδα πωλήσεων, την ευελιξία να το πραγματοποιήσει.

STRATEGY_0022
PC_00

Social Marketing

Tα Social Media έχoυν εδραιωθεί στην καθημερινή μας ζωή. Σήμερα, ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει λίγο λιγότερο από δύο ώρες σε Social Media platforms κάθε μέρα. Ως αποτέλεσμα, τα Social Media είναι αναπόφευχτο να είναι μέρος του Marketing, και να παρουσιάζονται σαν μια τεράστια ευκαιρία για τους ηγέτες να ενισχύσουν το μήνυμά τους στο κοινό τους. Αν δημοσιεύσεις περιεχόμενο που δεν παρέχει αξία για το κοινό σου, τότε το κοινό δεν θα ακούσει και δεν θα κάνει ό,τι στοχεύεις.

Γιατί να επιλέξετε το insTech

Εθνική & Παγκόσμια εμβέλεια

 

Οι τοπικές επιχειρήσεις περιορίζονται από μόνες τους. Στο insTech, σας δίνουμε πρόσβαση στις καλύτερες και πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του κόσμου.

Προγράμματα επιτάχυνσης

 

Εκτελούμε πολλά προγράμματα επιτάχυνσης για εκκίνηση και μετασχηματισμό ΜμΕ και Startup κάθε χρόνο. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται με βάση τα τεχνολογικά ενδιαφέροντα και τον ζητούμενο επιχειρηματικό μετασχηματισμό των μελών.

Ηγετική σκέψη

Μπορούμε να οργανώσουμε Deep dives ή Executive Workshops που είναι μοναδικά προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες και την στρατηγική εταιρικής καινοτομίας

Πεδίο εφαρμογής σε άλλες βιομηχανίες

Συνεργαζόμενοι με το insTech, σας προσφέρουμε πληροφορίες και γνώσεις από άλλους Τομείς, για να έχετε ένα πλήρες εύρος των τάσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε

Insights.

Ο κόσμος κινείται γρήγορα.

Στο insTech σας βοηθάμε να κινηθείτε πιο γρήγορα! 

Ως εταιρικός συνεργάτης καινοτομίας, θα έχετε πρόσβαση σε άφθονη γνώση. Οι Συνεργασίες μεταξύ μελών ΜμΕ και  Strartupers από την μία πλευρά και των ανθρώπων του insTech από την άλλη, εντοπίζουν βασικές προκλήσεις και ανάγκες,  διερευνώντας πιθανές λύσεις. 

Ταιριάζουμε τις ΜμΕ με τις λαμπρότερες Startups για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα λειτουργίας τους, να μειώσουμε το κόστος, να βρούμε νέες σειρές προϊόντων / υπηρεσιών και να ολοκληρώσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Γίνε Στρατηγικός Συνεργάτης του insTech!

Οι Στρατηγικοί Συνεργάτες του insTech συμμετέχουν σε κορυφαίες επιχειρήσεις και διαμορφώνουν ενεργά την πορεία του κλάδου τους προς το μέλλον. Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στις Συμπράξεις, στην παγκοσμιοποίηση και έχουν δεσμευτεί στην μεταμόρφωση των ΜμΕ και την διαμόρφωση στρατηγικής που οδηγεί στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το industry 4.

PERSON_0092
PERSON_0096

Γίνε μέλος του insTech

Αποδεικνύουμε ότι η προσέγγισή μας σε ανθρώπινο  επίπεδο θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος της επιχειρηματικότητας όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Κάνε καριέρα στο insTech!

Ανεξάρτητα από το βιογραφικό σας, έχουμε το μέγεθος, τους ανθρώπους, την γνώση και την κουλτούρα για να σας βοηθήσουμε να εμβαθύνετε τις δεξιότητές σας και να διευρύνετε την σκέψη σας και το αποτύπωμα σας στην ανάπτυξη των ΜμΕ.

PERSON_0094
EDUCATION_0047

Διαδικασία ένταξης

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Η κυρίαρχη τάση για την προώθηση της ως στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης είναι τα οικοσύστηματα επιχειρηματικότητας".

Η συνεργασία με τις ΜμΕ & Startups,
έγινε πιο εύκολη

Ως εταιρικός συνεργάτης καινοτομίας, θα έχετε πρόσβαση σε άφθονη γνώση. Οι Συνεργασίες μεταξύ μελών ΜμΕ και  Strartupers από την μία πλευρά και των ανθρώπων του insTech από την άλλη, εντοπίζουν βασικές προκλήσεις και ανάγκες,  διερευνώντας πιθανές λύσεις. 

Ταιριάζουμε τις ΜμΕ με τις λαμπρότερες Startups για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα λειτουργίας τους, να μειώσουμε το κόστος, να βρούμε νέες σειρές προϊόντων / υπηρεσιών και να ολοκληρώσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

MEETING-0011

Γνωρίστε τους ανθρώπους μας

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

SPACE TO INNOVATE
for True Leaders

"Το instech είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης all-in-one που βοηθά τους ηγέτες ΜμΕ να αναπτυχθούν καλύτερα, μέσω στρατηγικών συνεργασιών (building-collaborations), προσελκύοντας επισκέπτες, δυνητικούς και ευχαριστημένους πελάτες και προσαρμοσμένη Στρατηγική στην Νέα Κανονικότητα."