Αποκτήστε τους Πόρους που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

 

✅ Είναι Γρήγορο.
✅ Είναι δωρεάν.
✅ Λειτουργεί.

Γνωρίστε πως θα αναβαθμίσετε την Επιχείρησης σας. Είναι Άμεσο & ΔΩΡΕΑΝ

Ολοκληρώστε το Business instech Scorecard και λάβετε μια 100% προσαρμοσμένη αναφορά στην επιχείρησή σας με σαφείς, προσαρμοσμένες στρατηγικές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας πιο δυνατά.

Η τεχνολογία έξυπνης βαθμολογίας θα σας βοηθήσει σε 6 βασικούς τομείς στους οποίους εξαρτάται η επιχείρησή σας για εγγυημένη ανάπτυξη.

Τα αποτελέσματά σας θα προσαρμοστούν μόνο για εσάς Οι γνώσεις σας θα είναι πραγματικά προσαρμοσμένες σε εσάς Θα στείλουμε την αναφορά σας αμέσως

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί ....

Δείτε πως δουλεύει
Προσδιορισμός των επόμενων
Στρατηγικών βημάτων σας.!!!

Δείτε πως δουλεύει

Το Business insTech Scorecard επικεντρώνεται γύρω από τα έξι βασικά κομμάτια που συνδυάζονται για να καθορίσουν τη συνολική ισχύ της επιχείρησής σας, ώστε να γνωρίζετε πάνω σε ποιους τομείς  πρέπει να εργαστείτε στη συνέχεια.

Η αξιολόγηση που θα ολοκληρώσετε θα σας δείξει γρήγορα και με ακρίβεια τι να κάνετε στους ακόλουθους τομείς για να βελτιώσετε την απόδοση καθενός ξεχωριστά με βάση εκκίνησης ακριβώς εκεί πού βρίσκεστε τώρα!

1.Αύξηση πελατών και πωλήσεων

Θα δείτε την τρέχουσα στρατηγική σας στο μάρκετινγκ και πώς θα δημιουργείτε δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας και εάν πλησιάζετε με δυναμική το επίπεδο με το οποίο είστε ικανοποιημένοι.

2.Διαφοροποίηση από τον Ανταγωνισμό

Θα δείτε τις ενέργειες που κάνετε για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας από άλλους στον κλάδο σας και πώς η αγορά σας ανταποκρίνεται σε εσάς.

Εκτελέστε το instech Scorecard

3.Ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

Θα ρίξετε μια ματιά «κάτω από την κουκούλα» του τρόπου λειτουργίας σας και θα μπορέσετε ν' αναλύσετε εάν η επιχείρησή σας αναπτύσσετε με εργαλεία και στρατηγικές που επιτρέπουν περισσότερη «μόχλευση ανάπτυξης».

4.Έξυπνη λειτουργία

Αξιολογώντας τον τρόπο λειτουργίας που εφαρμόζετε θα δείτε αν επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να κάνετε τη δουλειά στην επιχείρησή σας με αποτελεσματικότητα και οικονομία κλίμακος.

5.Η ευτυχία και η ευημερία σας

Θα ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που κάνετε (και πώς) σας ικανοποιεί πραγματικά και κάνει ευτυχισμένο εσάς και την ομάδα σας, αντί να σας οδηγεί σε μια αγχωτική και χαώδη κατάσταση. 

6.Γνωρίστε πού πηγαίνετε

Κοιτώντας από το μικροσκόπιο θα δείτε τη μεγάλη εικόνα του τι θέλετε να επιτύχετε, για να διασφαλίσετε ότι βλέπετε ξεκάθαρα τον δρόμο μπροστά και τις απαιτούμενες ενέργειες

OFFICE-0008

Εκτελέστε το ΔΩΡΕΑΝ Scorecard!

Σήμερα στο Διαδίκτυο υπάρχει πληθώρα πληροφοριών. Η Πρόκληση πλέον είναι να γνωρίζουμε τι ψάχνουμε το οποίο θα μας αναπτύξει την επιχείρηση μας και ποιες  εμπιστευόμαστε όταν τις βρίσκουμε, 

Γι 'αυτό το The Business insTech Scorecard είναι τόσο ισχυρό.

Με έξυπνη τεχνολογία και μεγάλη εμπειρία στην οικοδόμηση ισχυρών επιχειρήσεων ταχείας ανάπτυξης, μπορούμε να παρέχουμε άμεσα προσαρμοσμένες πληροφορίες, γραμμένες ειδικά για εσάς, για το πού βρίσκεστε τώρα με την επιχείρησή σας, με ένα ακριβές εργαλείο αξιολόγησης.

Θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με ...

Αύξηση πελατών και πωλήσεων

Μάρκετινγκ & Πωλήσεις.

Κοιτάζοντας την τρέχουσα στρατηγική μάρκετινγκ και πώς δημιουργείτε δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας και εάν πλησιάζετε με αυτοπεποίθηση στο επίπεδο με το οποίο είστε ικανοποιημένοι.

Διαφοροποίηση από τον Ανταγωνισμό

Επιρροή & προφίλ

Ελέγξτε τις ενέργειες που κάνετε για να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας από άλλους στον κλάδο σας και πώς η αγορά σας ανταποκρίνεται σε εσάς.

Ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

Μόχλευση & περιεχόμενο

Ρίξτε μια ματιά «κάτω από την κουκούλα» των εργασιών σας και αναλύστε εάν αναπτύσσετε την επιχείρησή σας με εργαλεία και στρατηγικές που επιτρέπουν περισσότερη «μόχλευση ανάπτυξης».

Έξυπνη Λειτουργία

Συστήματα & Υποστήριξη

Αξιολογώντας τα έξυπνα μέτρα που εφαρμόζετε που επιτρέπουν σε εσάς και σε άλλους να κάνετε τη δουλειά στην επιχείρησή σας με αποτελεσματικότητα και κλίμακα.

Η ευτυχία και η ευημερία σας

Υγεία & Ευεξία

Έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που κάνετε (και πώς) σας ικανοποιεί πραγματικά και σας κάνει ευτυχισμένο - εναντίον του να σας βάλει σε συντριπτική και άγχος

Γνωρίστε πού πηγαίνετε

Στρατηγική & Κατεύθυνση

Σμίκρυνση για να δείτε τη μεγάλη εικόνα του τι θέλετε να επιτύχετε και διασφαλίζοντας ότι βλέπετε ξεκάθαρα τον δρόμο μπροστά και τις απαιτούμενες ενέργειες

OFFICE-0022

Εκτελέστε το ΔΩΡΕΑΝ Scorecard!

Τα οφέλη του The Business insTech Scorecard είναι κάτι παραπάνω από μια S.W.O.T. Analysis. Προχωρά ένα βήμα παραπέρα για να σας δώσει σαφή, ενεργά δεδομένα στα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε γρήγορες και σημαντικές αλλαγές. Θα δημιουργήσουμε ακόμη και μια προσαρμοσμένη για εσάς αναφορά, ώστε να μπορείτε να λάβετε άμεσα μέτρα για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας!

Όλα αυτά είναι εντελώς δωρεάν ως τρόπος για να προσφέρουμε εξαιρετική αξία σε όσους το χρειάζονται περισσότερο.