Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα
instech®
στην Νέα κανονικότητα

 

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Η κυρίαρχη τάση για την προώθηση της ως στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης είναι τα οικοσύστηματα επιχειρηματικότητας".

instech_regular

Οδηγός βήμα προς βήμα
για τη δημιουργία
της επιτυχημένης
ψηφιακής επιχείρησης σας!!!

1ον - Αποκτήστε έναν λογαριασμό στο insTech

"Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο insTech Quote Marketplace, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και ν' αποκτήσετε έναν λογαριασμό insTech - Συνεργαζόμενου Μέλους.

Αμέσως προβάλουμε στην πλατφόρμα την εξειδίκευση της επιχείρηση σας. Παρουσιάζουμε την ιστορία και το βιογραφικό σας. Αφήστε τους πελάτες να κλείνουν ραντεβού μόνοι τους (χωρίς τηλεφωνικές κλήσεις). Εξοικονομήστε χρόνο και γεμίστε το ημερολόγιό σας αφήνοντας το insTech να κάνει τη δουλειά για εσάς.

2ον - Ξεκινήστε Δωρεάν

Προσφέρουμε ένα σύντομο πρόγραμμα του insTech Academy διάρκειας 4 εβδομάδων για αποφοίτους, επαγγελματίες, ηγέτες επιχειρήσεων και startupers. Μοντελοποιημένο μετά από δικές σας παρατηρήσεις και επισημάνσεις δημιουργήσαμε το Starter Program, το οποίο θα σας διδάξει την πλήρη μεθοδολογία insTech Essential disciplined entrepreneurship, συμπεριλαμβανομένων και των insTech Tookit ™.

3ον - Αποκτήστε το ψηφιακό σας κατάστημα insTech

Σας προσφέρουμε τα πρώτα εργαλεία που απαιτούνται για να εκκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και την κατάλληλη καθοδήγηση μέσα από το πρόγραμμα STARTER. Προσφέρουμε σε όλους τους επαγγελματίες και ηγέτες επιχειρήσεων μια σειρά μαθημάτων ψηφιακού επιχειρείν, μέσα από τα οποία θα καθοδηγήσουμε την εκκίνηση σας, μέσω πειθαρχημένης επιχειρηματικότητας.

4ον - Ξεκινήστε την ψηφιακή επιχείρηση σας

Τα βήματα είναι διακριτά και μπορούν να ομαδοποιηθούν σε ενότητες. Καθ' ένα πρέπει να γίνεται με την σειρά του και με την κατανόηση ότι σε κάθε βήμα, θα μάθετε πράγματα που θα σας ζητήσουν να αναθεωρήσετε την εργασία που έχετε κάνει στα προηγούμενα. Αυτές οι ενότητες παρουσιάζουν μια γενική περιγραφή του τρόπου με τον οποίο θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια βιώσιμη, βασισμένη στην καινοτομία επιχείρηση.

5ον - Branding

Οι εταιρείες του σήμερα αντιμετωπίζουν τεράστιες προκλήσεις όταν εισέρχονται στην αγορά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Το να βρουν τη σωστή αγορά, τιμή, προϋπολογισμό, αλλά και την ομάδα η οποία θα δουλέψει μέσα σε ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κόσμο αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. Το κλειδί για τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και την αποτελεσματική και επιτυχημένη προσέγγιση πιστών πελατών είναι το brand.

6ον - Περιεχόμενο / Στρατηγική κοινωνικών μέσων

Κάθε επιχείρηση πρέπει να δημιουργήσει και να διανείμει περιεχόμενο που ευαισθητοποιεί. 

Θα μάθετε τους ευκολότερους τρόπους προσέλκυσης νέων πελατών και το πιο ισχυρό εργαλείο στο μάρκετινγκ που πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι!

7ον - Παροχή κορυφαίας εμπειρίας πελατών

Είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που να αποτελεί παράδειγμα της εμπειρίας του πελάτη, αν δεν ξεκινά από την κορυφή. Πρέπει να είναι ριζωμένη στην εταιρική κουλτούρα. Αλλά και η ηγεσία θα πρέπει να είναι τόσο παθιασμένη με την προώθηση μιας εταιρικής κουλτούρας που εστιάζει στην εμπειρία του πελάτη ώστε να διαχέεται σε όλους τους τομείς της εταιρείας.

Η ηγεσία δεν πρέπει να ορίζει μόνο το εταιρικό όραμα, αλλά και το όραμα για τη διαχείριση της εμπειρίας του πελάτη στο σύνολό της.

9ον - Παραγωγικότητα

Πολλοί άνθρωποι έχουν ιδέες. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν εταιρείες. Χρειάζεται όμως ένα άτομο με υψηλές επιδόσεις για να πάρει το STUFF DONE στα χέρια του. Μάθετε τις 8 στρατηγικές του insTech που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε παραγωγικοί και πάντα μέσα στους στόχους σας!

8ον - Προστατέψτε την επιχείρησή σας!

Μάθετε πώς να προστατεύετε τον εαυτό σας, την επιχείρησή σας, τις ιδέες σας, τα προϊόντα σας, τις ομάδες σας και τη ζωή σας καθώς χτίζετε την επιχείρησή σας. Οι ιδέες, τα περιουσιακά στοιχεία και η επιχείρησή σας είναι σημαντικά - Προστατέψτε τα!

Bonus - Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Θα λάβετε την πλήρη λίστα των πόρων που χρησιμοποιεί το insTech για την δημιουργία στρατηγικής διαχείριση πωλήσεων και πελατών, την δημιουργία ομάδων, την προστασία επιχειρήσεων, τη δημιουργία ιστότοπου, τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου και πολλά άλλα!

Get Started Now!

Ξεκινήστε την επιχείρηση των ονείρων σας
σε 7 ημέρες με ΔΩΡΕΑΝ καθημερινή διδασκαλία από το insTech.
Έχετε ένα όνειρο ή ιδέα για μια νέα ή την υπάρχουσα επιχείρηση σας,
αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή τι πραγματικά χρειάζεται
για να χτίσετε μια επιτυχημένη ή Digital επιχείρηση;
Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και λάβετε 7 εκπαιδευτικά βίντεο με λεπτομερείς προτάσεις υλοποίησης,
που σας βοηθούν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας,
κάνωντας λήψη του ΔΩΡΕΑΝ instech-Box

or

Find your Marketplace

Δημιουργήστε γρήγορα μια σύντομη λίστα εξειδικευμένων Μεντόρων, Συμβούλων, coaches κλπ - μελών του insTech - σε πολλούς τομείς με την αποκλειστική τεχνολογία αντιστοίχισης AI. Με κάθε υποψήφιο που έχει επιλεγεί, θα μπορείτε να ελέγχετε λεπτομερή προφίλ, χαρτοφυλάκια, κριτικές και αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια αντιστοίχιση για το έργο σας.

CITY_0016

...

Ένας Πρακτικός οδηγός για να κτίσετε την Στρατηγική σας

"Για να κατανοήσετε πως το insTech μπορεί να σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην δημιουργία μιάς επιτυχημένης επιχείρησης, μπορείτε να λάβετε δωρεάν περιεχόμενο και πληροφορίες που βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και οι πως οι πελάτες θα εξακολουθούν να πληρώνουν χρήματα για ό, τι πουλάτε".

Επιχειρηματικός Οδηγός
Έναρξης & Λειτουργίας
για την Ελλάδα

Εκκίνηση επιχείρησης

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.