Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Το ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό πρόγραμμα Starter

είναι ο οδικός χάρτης ...

για την παραγωγή, την αυτοματοποίηση και

την ανάπτυξη της εταιρείας σας

με συστήματα και ομάδες που δημιουργούν

περισσότερα χρήματα ΚΑΙ χρόνο για εσάς .

Στον κόσμο μας υπάρχει τεράστια γνώση σε όλους, αλλά διάσπαρτα σε εκατοντάδες βιβλία, χιλιάδες άρθρα, σεμινάρια και Forums.

 

Starter is FREE...

"Αν όμως υπήρχε ένα manual που να σε προετοιμάζει για όλες τι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, καθ’ όλη την διάρκεια της επιχειρηματικής σου καριέρας και θα σου είχε εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση και το κέρδος θα βρισκόταν σε όλες τις βιβλιοθήκες του πλανήτη."

Αυτό όμως δεν είναι εφικτό γιατί κάθε ηγέτης και κάθε επιχείρηση είναι διαφορετικοί.

 

Στο insTech προσπαθούμε να επιλέξουμε την αποδεδειγμένα επιτυχημένη συνταγή και να την διοχετεύσουμε σε όλους εσάς ξεκινώντας από την 1η σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων Starter. Σε αυτό το σεμινάριο γίνεται μια προσπάθεια να κατανοήσεις αρχικά το επιχειρηματικό παιχνίδι. Να μάθεις τους βασικούς κανόνες ώστε να έχεις μια καλή άποψη για το τι θα συναντήσεις στην πορεία σου.
Γιατί όταν ξεκινάς να χτίσεις μια εταιρία από το μηδέν, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η επιτυχία είναι όλων. Η αποτυχία είναι αποκλειστικά δική σου και δεν μπορείς ν’ αντιγράψεις τους πολιτικούς και να κατηγορήσεις για καμμένη γη, γιατί δεν παρέλαβες τίποτα από κανέναν.

  • Αν δε βρεις επενδυτές,
  • Άν δεν έχεις επαναπροσδιορίσει τον σκοπό
  • Άν δεν έχεις ολοκληρώσει τον Στρατηγικό σχεδιασμό
  • Άν δεν έχεις ενημερώσει γιαυτό που μπορείς να κάνεις πολύ καλά
  • Αν το προιόν δεν βγεί σωστό,
  • Αν το προϊόν δε βγει στην ώρα του στην αγορά,
  • Αν δεν καταφέρεις να πιάσεις τον στόχο στα τέλη του τριμήνου / εξαμήνου ή τους έτους,
  • Αν δεν έχεις επενδύσει
  • Αν δεν έχεις χρήματα στο ταμείο στο τέλος του μήνα και οι υποχρεώσεις είναι απλήρωτες,
  • Αν οι υπάλληλοι είναι καλοπληρωμένοι αλλά δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα….

Για όλα αυτά και πολλά ακόμα πάντα θα φταις εσύ.
Οπότε πριν ξεκινήσεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο για την γνώση. Είναι σημαντικό να μάθεις κάποια πράγματα σ’ ένα μήνα, όπου κάποιοι το έμαθαν σε 3 ή και 5 χρόνια.

Σίγουρα δεν περιέχεται όλη η πληροφορία που είναι απαραίτητη για να ξεκινήσεις μια επιχειρηματική προσπάθεια επιτυχημένα, θα σε βοηθήσει όμως να ξεκινήσεις με τα λιγότερα λάθη και παραλείψεις.

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου σε ένα ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο του "Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά αναφέρει".

«Ξυπνάς ένα πρωί και έχεις την απόλυτη ιδέα και Σκέφτεσαι

«Θα το κάνω»! Θα με κάνει πλούσιο και διάσημο. Θα μου ζητούν να μιλήσω στα μεγαλύτερα συνέδρια. Θα είμαι καλεσμένος σε τηλεοπτικά παράθυρα για να μιλήσω για την εμπειρία μου και το πως τα κατάφερα.

Πίνεις δυο γουλιές καφέ και αρχίζεις να σκέφτεσαι λίγο πιο καθαρά.

«Κι αν δεν τα καταφέρω; Πού θα βρω τα χρήματα; Ούτε ξέρω πόσα θα μου χρειαστούν.... Και ποιός θα πουλάει το προϊόν; Ποιός θα γράψει τον κώδικα; Χρειάζομαι δικηγόρο; Συμβολαιογράφο; Λογιστή; Και που θα ανοίξω την εταιρία μου;»

Διάβασες όλες τι μελέτες επιχειρηματικής ελευθερίας και οικονομικής βιωσιμότητας και είδες ότι αν αποφάσισες να κάνεις κάτι δημιουργικό και καινοτόμο, είσαι σε λάθος γωνιά του πλανήτη. Είσαι σε χώρα που η επιχειρηματικότητα διώκεται από το κράτος και είναι κατακριτέα στα μάτια της κοινωνίας.

Κάθεσαι και σκέφτεσαι:

"Πού πάω; Τι κάνω; Είναι δυνατόν να έχω βρει εγώ κάτι που πραγματικά αξίζει και να μην το έχει ήδη βρει κάποιος από τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη; Εδώ υπάρχουν Venture Capitals και Business Angels, που έχουν αμέτρητους συμβούλους για τα πάντα. Μήπως θα πρέπει να πάω να ζητήσω χρηματοδότηση από αυτούς; Αυτοί μάλλον θα μου πουν και αν αξίζει η ιδέα μου".

Αναζητάς τους «χρυσούς κανόνες της επιχειρηματικότητας» στο Google και παρακολουθείς 3.000 βιντεάκια στο YouTube με συνταγές επιτυχίας.

Από την άλλη, δεν βρίσκεις πουθενά το λόγο που οι υπόλοιποι 700 εκατομμύρια επίδοξοι Steve Jobs και Richard Branson απέτυχαν. Βλέπεις στο Facebook και τα αμέτρητα γνωμικά απίστευτα επιτυχημένων και πλούσιων ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις ανίκανος έστω κι αν θέλουν να σε πείσουν ότι μόνο καλά μπορεί να πάει η προσπάθειά σου.

Ότι ή θα πετύχεις ή θα αποκτήσεις γνώση... Σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως. Όχι όμως σε μια χώρα που η αποτυχία γράφεται ακόμα και στην ταφόπλακα.

Εσύ επιμένεις: «Έχω την ιδέα. Έχω την ομάδα. Η αγορά υπάρχει. Θα το κάνω!».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Starter του insTech είναι η αρχή του νήματος που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις σωστά

 

 

Η Συνεργασία με το insTech ξεκινάει με την είσοδο του ενδιαφερόμενου στο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

 

Ενδοεπιχειρισιακά Προγράμματα

Προσφέρουμε μία σειρά από πρακτικά προγράμματα εκπαίδευσης που καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης και αυξάνουν γρήγορα την απόδοση των στελεχών της. Τα workshops είναι προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν τη δυναμική συμμετοχή των εκπαιδευόμενων και να αυξήσουν τις γνώσεις και επιδεξιότητές τους σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις ειδικές συνθήκες της εργασίας τους στην ανάλογη επιχείρηση όπου βρίσκονται.

Η επιχείρηση μπορεί να διαλέξει κάποιο έτοιμο σεμινάριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της για νέους επαγγελματίες, για τους βετεράνους της που θα ήθελαν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους ή ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που καλύπτει πιο προχωρημένα ζητήματα.

Σχεδιάζουμε την εκπαίδευση ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης και της ομάδας της. Η εκπαίδευση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια χρονική περίοδο λίγων ημερών ή να υλοποιηθεί σε ένα διάστημα εβδομάδων-μηνών και προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο αύξησης της απόδοσης των ανθρώπων. Τα προγράμματα εκπαίδευσης προσφέρονται ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές και άλλες υπηρεσίες του insTech για να δημιουργηθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Ακολουθούν κάποια ενδεικτικά προγράμματα που μπορούν να προσαρμοστούν στις ειδικές συνθήκες της επιχείρησης.

 

Ακολουθεί μια εκπαιδευτική συνεργασία παροχής επιχειρηματικής γνώσης με το Academy for all - Free το οποίο αποτελείται από δύο μέρη και περιλαμβάνει

  • Ξεκίνημα με το πρόγραμμα γνωριμίας Starter τo οποίο είναι ένα εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πρόγραμμα για ηγέτες και επιχειρηματίες (ΜμΕ). Παρέχει Δωρεάν θεωρητική Γνώση διάρκειας ενός μηνός, με σκοπό να τους υποστηρίξει σε θέματα στρατηγικής, που επηρεάζουν τόσο τη γενικότερη λειτουργία οργάνωσης της επιχείρησης, όσο και στην ψηφιακή της μεταρρύθμιση.

 

Δείτε τις παροχές του εκπαιδευτικό πρόγραμμα Starter

Starter

Μάθετε πως θα μεταβείτε στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της επιχείρησης σας

To πρόγραμμα Starter του instech είναι ένα εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πρόγραμμα για ηγέτες & επιχειρηματίες (ΜμΕ & Startups).

Παρέχει Δωρεάν θεωρητική Γνώση, με σκοπό να σας υποστηρίξει σε θέματα στρατηγικής, που επηρεάζουν τόσο τη γενικότερη λειτουργία οργάνωσης της επιχείρησης, όσο και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της.

Μέλη insTech

Γίνε μέλος του insTech και απόκτησε μοναδικά προνόμια και παροχές. Για να γίνεις μέλος και να επωφεληθείς όλων των προνομίων ανά κατηγορία μέλους, το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι:

  • Για μέλη: 000€ ευρώ/έτος
  • Για συνεργαζόμενα μέλη: 000€ ευρώ/έτος
  • Στρατηγικούς Συνεργάτες: 000€ ευρώ/έτος
  • Για φοιτητές/ιδιώτες: 000€ ευρώ/έτος
  • Για επιχειρήσεις: 000€ ευρώ/έτος

Προνόμια – Παροχές

Φοιτητές/Ιδιώτες

  1. Έκπτωση 50% σε όλα μας τα σεμινάρια
  2. Τέσσερα δωρεάν webinars μέσω ZOOM διάρκειας 8 ωρών
  3. Ειδικά άρθρα και podcasts στο Digital Marketing και τα Social Media
  4. Δωρεάν συμβουλευτική διάρκειας 3 ωρών
  5. Ειδικές τιμές για συνέδρια/ημερίδες
  6. Δωρεάν συμβουλευτική διάρκειας 1 ώρας για το LinkedIn Profile του κάθε μέλους

Γίνε μέλος μας Φοιτητές/Ιδιώτες

Επιχειρήσεις/Οργανισμοί

  1. Έκπτωση 50% σε όλα τα σεμινάρια
  2. Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση διάρκειας 12 ωρών
  3. Δύο δωρεάν Premium Workshops για τα στελέχη που απασχολούνται στην επιχείρηση/οργανισμό
  4. Ειδικά άρθρα και podcasts στο Digital Marketing και τα Social Media με όλα τα τελευταία trends
  5. Δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα επιχειρηματικότητας και φορολογικών/λογιστικών υπηρεσιών διάρκειας 4 ωρών
  6. Ειδικά Meet Ups με experts του κλάδου της επιχειρηματικότητας
  7. Risk & Crisis Management συμβουλευτική
  8. Δωρεάν συμμετοχή σε τεχνολογικά workshops
  9. Δωρεάν διαβούλευση σε θέματα πληροφορικής που θα μπορέσουν να διευκολύνουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας ή του εκάστοτε οργανισμού, διάρκειας 4 ωρών

Γίνετε μέλος μας Επιχειρήσεις/Οργανισμοί

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *