Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η πλατφόρμα του instech δεν είναι για αρχάριους. Μπορούμε όμως να σας πάμε στο επόμενο επίπεδο στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Εμείς καταθέτουμε την γνώση μας, σε εσάς σε απλοποιημένη μορφή και είναι  ΔΩΡΕΑΝ.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Starter για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην Νέα κανονικότητα. Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε επιλεγμένα μαθήματα.

Το πρόγραμμα Starter είναι το βασικό σχέδιο έναρξης για οποιονδήποτε σοβαρό ηγέτη επαγγελματία ή στέλεχος ασχολείται με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Δεν Απαιτείται χρέωση, στην πιστωτική σας κάρτα, για τον έλεγχο ταυτότητας.

EDUCATION_0004

Περιγραφή

Το Πρόγραμμα, διάρκειας ενενήντα έξη (96) εκπαιδευτικών ωρών, προσφέρει στα συνεργαζόμενα μέλη του πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις και εμπειρίες. Θα μιλήσουμε σχετικά με τον επιχειρηματικό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, με έμφαση της εν λόγω θεματικής ενότητας στις Νέες Τεχνολογίες και στην Εισαγωγή Καινοτομιών. Θα δούμε πως συνδέονται στενά πλέον οι πωλήσεις με το marketing πάντα μέσα στο Θεσμικό πλαίσιο διανομής των Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών. Θα εφαρμόσουμε το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την οργάνωση και τη λειτουργία μιας μίας ψηφιακής επιχείρησης και ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Θα επεκτείνουμε τη θεματολογία στην Κανονιστική Συμμόρφωση της Ασφαλιστικής Αγοράς και στην Εταιρική Διακυβέρνηση των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων. Σημαντικό μέρος στο Πρόγραμμα καταλαμβάνει η ενότητα Οργάνωση και Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων. Η θεματολογία της περιλαμβάνει την Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική, το Business Coaching, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, και στην Εργασιακή Ψυχολογία. Από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια είναι αυτά εστιάζουν στον πελάτη, όπως η επιλογή του buyer persona και στο customer experience. Τέλος θα κλείσουμε με το Marketing Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών και το sales management.

EDUCATION_0030

πρόγραμμα Starter-digital agent.

Αποκτήστε τις βασικές αρχές και διαδικασίες της σύγχρονης ψηφιακής επιχείρησης ασφαλιστικού πράκτορα (agent), με το πρόγραμμα Starter-digital agent.

Στον επιχειρηματικό κόσμο, το insTech είναι γνωστό για την παραγωγή ηγετών και στελεχών με την υψηλότερη ποιότητα επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Μας επιλέγουν ηγέτες ΜμΕ και επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο των ψηφιακών επιχειρήσεων.

Οι ηγέτες μας έχουν χρησιμοποιήσει τα προγράμματά μας για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν γρήγορα τις ψηφιακές δεξιότητες και την επιχείρηση τους…

Τα σεμινάρια μας και τα αποτελέσματα όσων τα παρακολούθησαν,  μιλούν από μόνα τους για την ποιότητα των γνώσεων που προσφέρουν… Ξέρουμε, ίσως να μην είστε σε θέση να επενδύσετε στον εαυτό σας ακόμα.

Γι' αυτό, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε το πρόγραμμα Starter με μερικά από τα πιο δημοφιλή μας μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τις γνώσεις που απαιτούνται για να προσαρμόσετε την επιχείρηση σας στο ψηφιακό κόσμο.

EDUCATION_0011

Κύκλος Μαθημάτων

 1. Οι τρείς ορίζοντες ανάπτυξης

Οι 3 Ορίζοντες ανάπτυξης

 Οι Τρεις Ορίζοντες Ανάπτυξης του McKinsey στοχεύουν να σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε αυτό το γνωσιακό κενό. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία σκαλοπατιών ανάμεσα στην επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής σας σήμερα και την καλλιέργεια της για το μέλλον και την πορεία προς το industry 4.0.

Το μοντέλο McKinsey Three Horizons of Growth μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ενός χάσματος μεταξύ αυτού που θέλει ένας οργανισμός στο μέλλον και της θέσης του σήμερα. Αυτό το μοντέλο δίνει στις εταιρείες βήμα προς βήμα εικόνα για την ανάπτυξή τους και την επίτευξη του απώτερου στρατηγικού τους στόχου.

 

2. Κλιμάκωση της επιχείρησης

Η έννοια της κλιμάκωσης μιας επιχείρησης χρησιμοποιείται συχνά εναλλακτικά με την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, αλλά αυτές είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Πάρτε επιτυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις ή νέες μικρές επιχειρήσεις: Χωρίς σαφή ορισμό της κλιμάκωσης μιας επιχείρησης, θεωρούμε εσφαλμένα αυτές τις εταιρείες ως επιτυχημένες επειδή πέτυχαν τεράστια ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πραγματικότητα είναι ότι όταν μια εταιρεία αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, καθίσταται ευάλωτη σε μια σειρά προβλημάτων που προκύπτουν από το ότι δεν έχει δημιουργήσει ένα σίγουρο θεμέλιο για την υποστήριξη της ταχείας ανάπτυξης. Η εκμάθηση του τρόπου κλιμάκωσης μιας επιχείρησης μετριάζει αυτούς τους κινδύνους διασφαλίζοντας ότι δημιουργούνται θεμελιώδεις λειτουργίες που θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη μακροπρόθεσμα
 

4. Your Buyer persona

Ποιος είναι ο πελάτης σας;

Πώς σχεδιάζετε και κατασκευάζετε το προϊόν σας;

Πώς μπορείτε να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας;

 

5. Σύγχρονη διοίκηση Ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Οργάνωση Ασφαλιστικών επιχειρήσεων

Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Εργασιακή Ψυχολογία και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοίκηση Πωλήσεων και Δικτύων Πωλήσεων

Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Νέες Τεχνολογίες και Εισαγωγή Καινοτομιών

 

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *