Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η πλατφόρμα του instech δεν είναι για αρχάριους. Μπορούμε όμως να σας πάμε στο επόμενο επίπεδο στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Εμείς καταθέτουμε την γνώση μας, σε εσάς σε απλοποιημένη μορφή και είναι  ΔΩΡΕΑΝ.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Starter για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην Νέα κανονικότητα. Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε επιλεγμένα μαθήματα.

Το πρόγραμμα Starter είναι το βασικό σχέδιο έναρξης για οποιονδήποτε σοβαρό ηγέτη επαγγελματία ή στέλεχος ασχολείται με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Δεν Απαιτείται χρέωση, στην πιστωτική σας κάρτα, για τον έλεγχο ταυτότητας.

Αποκτήστε τις βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ, με το πρόγραμμα Starter.

Στον επιχειρηματικό κόσμο το insTech είναι γνωστό για την παραγωγή ηγετών και στελεχών με την υψηλότερη ποιότητα επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Από ηγέτες ΜμΕ και επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του μάρκετινγκ, τη βελτιστοποίηση μετατροπών έως το UX και τα αναλυτικά στοιχεία.

Οι ηγέτες μας έχουν χρησιμοποιήσει τα προγράμματά μας για να προωθήσουν γρήγορα τις δεξιότητες μάρκετινγκ και την επιχείρηση τους…

Τα σεμινάρια μας και τα αποτελέσματα όσων τα παρακολούθησαν,  μιλούν από μόνα τους για την ποιότητα των γνώσεων που προσφέρουν… Ξέρουμε, ίσως να μην είστε σε θέση να επενδύσετε στον εαυτό σας ακόμα.

Γι' αυτό, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε το πρόγραμμα Starter με μερικά από τα πιο δημοφιλή μας μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τις γνώσεις που απαιτούνται για να προσαρμόσετε την επιχείρηση σας στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

 

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

1. Analytics 101

2. Μάρκετινγκ 101

3. CRO 101

4. Εργαλεία συνεργατών

Περάστε από το πρόγραμμα Starter και θα βελτιώσετε δραματικά τις δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ. Είτε θέλετε να εμβαθύνετε στα αναλυτικά στοιχεία είτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δοκιμή A/B, σας καλούμε.

 

Μάθετε τι λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο

Η βιβλιοθήκη του insTech Academy, καλύπτει τις βασικές γνώσεις που χρειάζεστε ως επαγγελματίας ή ηγέτης ΜμΕ για την επίλυση σύνθετων επιχειρηματικών προκλήσεων και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποστηρίξετε συγκεκριμένους τομείς του μάρκετινγκ σας.

Οι τακτικές και οι στρατηγικές αλλάζουν, αλλά τα βασικά όχι. Αυτές είναι οι έννοιες του μάρκετινγκ στις οποίες βασίζονται όλα τα άλλα.

Τα περισσότερα "δωρεάν μαθήματα μάρκετινγκ" απλώς επαναλαμβάνουν ό,τι θα μπορούσατε να βρείτε στο Google με λίγες αναζητήσεις.

Όχι θεμέλια. Με 15+ μαθήματα που καλύπτουν όλες τις κρίσιμες βασικές αρχές του μάρκετινγκ, θα έχετε μια εκπαίδευση μάρκετινγκ παγκόσμιας κλάσης, χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Το insTech Academy περιλαμβάνει μαθήματα που διδάσκονται από ειδικούς σε θέματα όπως:

 • Analytics
 • Αναλύσεις προϊόντων
 • Εμπορία
 • Απόδοση
 • Επωνυμία
 • Δημιουργία πρακτορείου μάρκετινγκ
 • Influencer marketing
 • Διοίκηση μάρκετινγκ
 • Στρατηγική μάρκετινγκ
 • Διαχείριση έργου
 • Μάρκετινγκ προϊόντων
 • CRO

Κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε αμέσως τις γνώσεις σας.

Στο τέλος κάθε μαθήματος, θα είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε και να επηρεάσετε άμεσα το αποτέλεσμα σας

Ελάτε για τη γνώση, μείνετε για την κοινότητα

Εκτός από την εκπαίδευση μάρκετινγκ, έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα όπου επαγγελματίες του μάρκετινγκ, μπορούν να σας κατευθύνουν σε αυτά που χρειάζεται η επιχείρηση σας.

Σας Παρέχουμε υποστήριξη και υπευθυνότητα σε κάθε βήμα.

Εάν έχετε μια ερώτηση στην οποία δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση; Χρειάζεστε συμβουλές για να δοκιμάσετε κάποιες στοχευμένες καμπάνιες;

 

Ως μέλος του insTech, καλείστε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας δωρεάν. Κάντε ερωτήσεις, συνδεθείτε με άλλα μέλη του insTech, συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις, συνδεθείτε ζωντανά.

 

Εγγραφείτε στο 100% δωρεάν πρόγραμμα Starter:

Στα βασικά περιλαμβάνονται:

 • 15+ σε βάθος μαθήματα μάρκετινγκ που καλύπτουν τη διαχείριση μάρκετινγκ, τα αναλυτικά στοιχεία, το CRO, την απόδοση και πολλά άλλα.
 • Πρόσβαση στην κοινότητα insTech.
 • Μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση μάρκετινγκ.

Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ σήμερα:

Δεν απαιτείται χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα για τον έλεγχο ταυτότητας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *