Βρείτε τον Ρόλο σας στην Κοινότητα

Μέλη

Η κοινότητα των Members του insTech συγκεντρώνει τις επιχειρήσεις μέλη οι οποίοι θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, να παρακολουθούν την πολιτεία της καινοτομίας και να είναι έτοιμοι όταν το θελήσουν να επιβιβαστούν στο τραίνο της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης. 

περισσότερα

Νew champions

Οι εταιρείες New Champions είναι δυναμικές εταιρείες υψηλής ανάπτυξης που υποστηρίζουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα, αναδυόμενες τεχνολογίες και στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης στο INDUSTRY 4.0. Οι νέοι πρωταθλητές έχουν επίγνωση του αντίκτυπου τους στην κοινωνία και φιλοδοξούν να συμμετάσχουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

περισσότερα

True Leaders

“Τα βραβεία "True Leaders", αποτελούν ένα καταξιωμένο θεσμό εορτασμού της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας.  Βραβεύουμε Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα κενά στην οικονομική ανάπτυξη, τη σταθερότητα και την ευημερία.

περισσότερα

Innovators

Η Κοινότητα αυτών των επιχειρηματιών του insTech είναι μια ειδική ομάδα των μελών του instech, από τις πιο υποσχόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας τεχνολογικών και επιχειρηματικών μοντέλων.

περισσότερα

Συνεργαζόμενα Μέλη

Οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες και οι εταιρείες τους συμμετέχουν ενεργά στις κοινότητες του insTech, έχουν έντονο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που επηρεάζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους και την κοινωνία γενικότερα. Οι Συνεργάτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προνόμια μελών insTech.

περισσότερα

 

Στρατηγικοί Συνεργάτες

Οι Στρατηγικοί Συνεργάτες του insTech συμμετέχουν σε κορυφαίες επιχειρήσεις και διαμορφώνουν ενεργά την πορεία του κλάδου τους προς το μέλλον. Αυτές οι εταιρείες πιστεύουν στις Συμπράξεις, στην παγκοσμιοποίηση και έχουν δεσμευτεί στην μεταμόρφωση των ΜμΕ και την διαμόρφωση στρατηγικής που οδηγεί στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και το industry 4.

περισσότερα

Στρατηγικοί Εταίροι

Οι Στρατηγικοί εταίροι του insTech (μέσω των ομάδων ηγεσίας τους )  αντιπροσωπεύουν κορυφαίες εταιρείες, καθένας από τους οποίους παρέχει ουσιαστική ηγεσία για την υποστήριξη της αποστολής μας και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας των ΜμΕ στην χώρα μας.

περισσότερα

Ηγεσία και διακυβέρνηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από εξέχοντες ηγέτες επιχειρήσεων, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς, οικονομολόγους, επενδυτές και νέους ηγέτες. Κατά την εργασία τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη δεν εκπροσωπούν προσωπικά ή επαγγελματικά συμφέροντα. 

περισσότερα

STRATEGY_0022

Γίνετε μέλος της κοινότητας μας

Ξεκινήστε την Στρατηγική σας συνεργασία με το επιχειρηματικό οικοσύστημα του Instech...