Δείτε ακόμη

Strategic Partners Associate

Οι Στρατηγικοί εταίροι του insTech (μέσω των ομάδων ηγεσίας τους )  αντιπροσωπεύουν κορυφαίες εταιρείες, καθένας από τους οποίους παρέχει ουσιαστική ηγεσία για την υποστήριξη της αποστολής μας και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας των ΜμΕ στην χώρα μας. Μόνο οι πιο ηθικοί, καταξιωμένοι στην βιομηχανία τους με αποδεδειγμένα ιστορικό καλής διακυβέρνησης και ευθυγράμμιση με τις αξίες του insTech καλούνται να συμμετάσχουν στην ομάδα μας.

Partners Associate

Οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες και οι εταιρείες τους συμμετέχουν ενεργά στις κοινότητες του insTech και έχουν έντονο ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση προκλήσεων που επηρεάζουν τις δραστηριότητές τους και την κοινωνία γενικότερα. Οι Συνεργάτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προνόμια μελών insTech.

Συνεργάζονται στενά με το insTech για την προώθηση καινοτόμων ιδεών στους τομείς ενδιαφέροντος τους.

Innovators

Η Κοινότητα αυτών των επιχειρηματιών του insTech είναι μια ειδική ομάδα των μελών του instech, από τις πιο υποσχόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας τεχνολογικών και επιχειρηματικών μοντέλων.

Εν μέσω σημαντικών αλλαγών που φέρνει το industry .4, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για τις καινοτόμες εταιρείες να παρουσιάσουν νέες ιδέες

Members

Η κοινότητα των Members του insTech συγκεντρώνει τις επιχειρήσεις μέλη οι οποίοι θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, να παρακολουθούν την πολιτεία της καινοτομίας και να είναι έτοιμοι όταν το θελήσουν να επιβιβαστούν στο τραίνο της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης. Αυτές οι επιχειρήσεις αναζητούν τα δεδομένα και τις νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την στρατηγική τους κάποια στιγμή στο μέλλον,

Who is the new champion?

Οι εταιρείες New Champions είναι δυναμικές εταιρείες υψηλής ανάπτυξης που υποστηρίζουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα, αναδυόμενες τεχνολογίες και στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης στο INDUSTRY 4.0. Οι νέοι πρωταθλητές έχουν επίγνωση του αντίκτυπου τους στην κοινωνία και φιλοδοξούν να συμμετάσχουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Οι νέοι πρωταθλητές έχουν πρόσβαση στα δίκτυα και την τεχνογνωσία του insTech, το οποίο παρέχει εικόνα για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σχετικά με τα συστηματικά θέματα που είναι πιο σημαντικά για αυτούς. Εκπροσωπούνται στις δραστηριότητες του insTech από τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον πρόεδρο ή άλλα στελέχη σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου για να μοιραστούν τις γνώσεις τους που εστιάζονται στο μέλλον των ΜμΕ και να συνδεθούν με ένα αξιόπιστο δίκτυο υψηλού επιπέδου.

Εάν πιστεύετε ότι η εταιρεία σας θα ταίριαζε σε αυτήν την κοινότητα, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας στο διαδίκτυο . Η επιτροπή επιλογής μας θα την επανεξετάσει και θα επικοινωνήσει μαζί σας για να πραγματοποιήσει μια κλήση επιβίβασης και να ξεκινήσει τη συμμετοχή σας σε περίπτωση που ορίσετε.

Το μέλλον καθοδηγείται από τους ανθρώπους

Η Κοινότητα Νέων Πρωταθλητών του insTech συγκεντρώνει εταιρείες που έχουν το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, υπερασπίζονται νέα επιχειρηματικά μοντέλα, αναδυόμενες τεχνολογίες και στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης στο INDUSTRY 4.0

κάνε Αίτηση

PERSON_0011
PERSON_0005

Ποιοι είναι οι νέοι πρωταθλητές;

Μια κοινότητα ηγετών ΜμΕ που πρέπει να αντιμετωπίσουν τις διαταραχές της αγοράς και ένα ταχέως εξελισσόμενο ανταγωνιστικό τοπίο που καθοδηγείται από νέες τεχνολογίες. Εκπροσωπείται από καινοτόμες εταιρείες σε όλους τους τομείς πρωτοπορώντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα και οικοδομικά οικοσυστήματα που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια της βιομηχανίας

Κατεβάστε μια επισκόπηση εδώ

Οι νέοι πρωταθλητές, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής

Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές ευκαιρίες δικτύωσης πολλών ενδιαφερομένων του insTech και λάβετε εξατομικευμένες προτάσεις για επιχειρηματική συνεργασία. Κορυφαία στελέχη της εταιρείας σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα συνδρομής TopLink για να μοιράζονται εμπειρίες, να αποκτούν πληροφορίες και να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε ένα αξιόπιστο ιδιωτικό περιβάλλον.

PC_0029
PERSON_0026

Τι περιλαμβάνεται;

Γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας ειδικών, καινοτόμων, επιχειρηματικών ηγετών και υπευθύνων χάραξης πολιτικής με αποκλειστικές ευκαιρίες δικτύωσης.

Συμμετέχετε ενεργά σε πρόσωπο με πρόσωπο ή σε εικονικά γεγονότα, όπως η Σύνοδος Κορυφής των Πρωτοπόρων της Αλλαγής, επιλέξτε θεματικές και περιφερειακές εκδηλώσεις και τους Μεγάλους Διαλόγους Επαναφοράς.

Μοιραστείτε τη σκέψη σας με την ευκαιρία να μιλήσετε ρόλους και να δημοσιεύσετε στο Agenda, το blog του Φόρουμ, με περισσότερους από 6 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες.

Πρόσβαση έως και 5 κορυφαίων στελεχών στο TopLink, την αποκλειστική ψηφιακή πλατφόρμα για μέλη του Φόρουμ - επωφελούμενοι από προχωρημένους ανθρώπους που συνδυάζουν με βάση τις τοπικές ή επιχειρηματικές σας προτεραιότητες.

Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση για ολόκληρο τον οργανισμό σας στη στρατηγική νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων δυνατοτήτων που προσφέρουν προσαρμογή και συνεργασία.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

Εφαρμογή

Υποβάλετε αίτηση παρέχοντας μια σύντομη λογική για το πώς η εταιρεία σας ενσωματώνει τις αρχές της κοινότητας των νέων πρωταθλητών. Λάβετε υπόψη ότι θα ζητήσουμε επίσης τα στοιχεία πληρωμής σας στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης. Η συνδρομή θα χρεωθεί μόνο εάν αποδεχτούμε την αίτησή σας και ξεκινήσουμε τη συνδρομή σας.

Ανασκόπηση

Εξετάζουμε την αίτησή σας και τα στοιχεία της εταιρείας σας.

Επιλέγουμε εταιρείες που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες και τις φιλοδοξίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ εν γένει και ειδικότερα της Κοινότητας Νέων Πρωταθλητών. Για να μάθετε περισσότερα για το όραμά μας, δείτε το
μανιφέστο του Davos 2020 .

.

Εκκίνηση

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ξεκινήσουμε την εταιρεία σας.

Θα λάβετε αμέσως πρόσβαση σε επίπεδο ιδιότητας μέλους στη στρατηγική νοημοσύνη. Θα ρυθμίσουμε επίσης χρόνο για μια εικονική συνεδρία επιβίβασης όπου θα δημιουργήσουμε έναν προσαρμοσμένο χάρτη μετασχηματισμού για την εταιρεία σας για να μεγιστοποιήσετε την αφοσίωσή σας στο φόρουμ.

Κάνουμε την επιχειρηματικότητα ευκολότερη !!!

Phone: +30 210 8547220

Όραμα είναι ο πιο δυνατός σκοπός που κινητοποιεί τους ανθρώπους προς την επιτυχία.

Άν η μετριότητα δεν είναι για εσένα σπρώξε τον εαυτό σου λίγο περισσότερο από τους άλλους.

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον τρόπο καθορισμού του προφίλ πελάτη. Σε αυτές τις...
Ενώ μέχρι τώρα έχετε εντοπίσει τον τελικό σας χρήστη, για να δημιουργήσετε μια μεγάλη επιχείρηση...
Η πλατφόρμα του instech δεν είναι για αρχάριους. Μπορούμε όμως να σας πάμε στο επόμενο...
Ένα από τα πιο υποβαθμισμένα θέματα που σχετίζονται με την διαμεσολάβηση αποτελεί η ανάπτυξη στρατηγικών...