insTech an entrepreneuership ecosystem

Oι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα σε μεγάλες, καθιερωμένες επιχειρήσεις έναντι των νέων επιχειρήσεων.

Ωστόσο εάν μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, πρέπει να υποστηρίξουμε τους Μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

insTech an entrepreneuership ecosystem

FOUNDER

Κωνσταντίνος Πατεράκης

"Ο θεσμός των True Leaders, συνεχίζει ν' αποτελεί πηγή αισιοδοξίας για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού επιχειρείν, ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς."

“Τα βραβεία "True Leaders", αποτελούν ένα καταξιωμένο θεσμό εορτασμού της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας.  Βραβεύουμε Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα κενά στην οικονομική ανάπτυξη, τη σταθερότητα και την ευημερία.

 

Επιδίωξη του θεσμού είναι η ανάδειξη και δημόσια επιβράβευση Ηγετών ΜμΕ που συνδυάζουν ταυτόχρονα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια

  • Η Εταιρεία να είναι μέλος του insTech
  • Η Επιχείρηση να έχει τουλάχιστον 2 κερδοφόρες χρήσεις
  • Η Επιχείρηση να μην έχει μειώσει προσωπικό τα δύο προηγούμενα έτη
  • Το όραμα της να περιλαμβάνει καινοτομία

 

Τα βραβεία True Leaders αφορούν επιχειρήσεις, που προσαρμόζονται, αναπτύσσονται με κερδοφορία, προσελκύουν ταλαντούχα στελέχη με σύγχρονες δεξιότητες και γνώσεις και πετυχαίνουν να καινοτομούν υπηρετώτας μέσα από τη δική τους επιτυχία έναν ευρύτερο σκοπό. Δείχνουν τον δρόμο και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για όλη την κοινωνία.

 

 

 

Το 2020 αποτέλεσε την χρονιά εκείνη που ανέτρεψε κάθε σχεδιασμό. Το Covid-19 έφερε την ανατροπή τόσο στο επιχειρείν, όσο και στις καθημερινές μας δραστηριότητες και στις ζωές των ανθρώπων, εγκαθιστώντας μια πραγματικότητα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε.

 

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε το όραμα μας, να ανοικοδομήσουμε και να μετασχηματίσουμε την  οικονομία μας, σε μια που θα λειτουργεί προς όφελος όλων. Αγκαλιάζοντας την αλλαγή και κλιμακώνοντας τις συνέργειες μας, μπορούμε να πάρουμε το κομμάτι της πίττας που μας αναλογεί, κάνοντας στροφή 180ο στο χθές.

True Leaders

Η κοινότητα των True Leaders του insTech συγκεντρώνει τις επιχειρήσεις μέλη της επόμενης γενιάς που φιλοδοξούν να βρίσκονται στην πρώτη σειρά αιχμής των μετασχηματισμών βιομηχανικών και επιχειρηματικών μοντέλων. Αυτές οι επιχειρήσεις αξιοποιούν δεδομένα και νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την στρατηγική, την διαχείριση του κινδύνου, τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, την εξυπηρέτηση πελατών, να αλλάξουν νοοτροπία για να πάρουν καλύτερες και ταχύτερες αποφάσεις και μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις που τους παρέχονται εστιάζοντας στο μέλλον.

“Τα βραβεία "True Leaders", αποτελούν ένα καταξιωμένο θεσμό εορτασμού της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας.  Βραβεύουμε Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα κενά στην οικονομική ανάπτυξη, τη σταθερότητα και την ευημερία.

Το πρόγραμμα "True Leaders"

Βραβεία "True Leaders"

Be the best Version of you!

"Μόλις ανακαλύψετε τις δυνατότητες του χαρακτήρα σας, η εφαρμογή των δυνατοτήτων σας είναι το επόμενο βήμα. Μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις δυνάμεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας."
OFFICE-0019

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον τρόπο καθορισμού του προφίλ πελάτη. Σε αυτές τις...
Ενώ μέχρι τώρα έχετε εντοπίσει τον τελικό σας χρήστη, για να δημιουργήσετε μια μεγάλη επιχείρηση...
Οι επιχειρηματίες μετατρέπουν τολμηρές ιδέες σε πραγματικότητα. Δημιουργούν θέσεις εργασίας και συμβάλλουν στην οικονομία, αλλά υπάρχουν...
Η ομάδα Disign του insTech συνεργάζεται με καθιερωμένους ηγέτες και επιχειρήσεις για να σχεδιάσει, να...
Οι κορυφαίοι οργανισμοί με γνώμονα το σκοπό επικοινωνούν με σαφήνεια, ειλικρίνεια και συνέπεια τον σκοπό...
Subscribe Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Κωνσταντίνο Πατεράκη Το να βασίζεσαι στο σκοπό απαιτεί...