Σχετικά με το
"insTech-Education Hub"

Το "insTech- Education Hub" είναι αφιερωμένο στη μάθηση και την ανάπτυξη του επιχειρηματικού & ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχουμε συγκεντρώσει τις ιδιαιτερότητες των ΜμΕ με τον ταχύτατο ρυθμό της τεχνολογίας για να δημιουργήσουμε μια σειρά δυναμικών, διαδραστικών, εικονικών και επιχειρηματικών προσανατολισμένων προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση του μετασχηματισμού της βιομηχανίας και στην επιτάχυνση της σταδιοδρομίας για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η Γνωριμία με το insTech-Ecosystem

Ξεκινήστε την επιχείρηση των ονείρων σας σε 7 ημέρες, με ΔΩΡΕΑΝ καθημερινή διδασκαλία από το insTech.
Έχετε ένα όνειρο ή ιδέα για μια νέα ή την υπάρχουσα επιχείρηση σας,
αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή τι πραγματικά χρειάζεται
για να χτίσετε μια επιτυχημένη ή Digital επιχείρηση;
Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και λάβετε 7 εκπαιδευτικά βίντεο με λεπτομερείς προτάσεις υλοποίησης, που σας βοηθούν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας, κάνοντας λήψη του ΔΩΡΕΑΝ instech-Box

EDUCATION_0021
OFFICE-0019

Πώς βοηθάει το insΤech-Education Hub

Το insTech-Academy αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση Μικρο μεσαίων Επιχειρήσεων ( ΜμΕ) που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις.

Εκπαιδευτικές Ενότητες insTech-Education Hub

 

Είμαστε ένα Εκκολαπτήριο για ΜμΕ  & εστιάζουμε σε εσένα που έχεις δημιουργήσει ή θέλεις να δημιουργήσεις μια ΜμΕ, έχοντας σαν στόχο να σου προσφέρουμε καθοδήγηση και δεξιότητες για την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου, κάνοντας την επιχειρηματικότητα ευκολότερη.

 

Σε βοηθάμε ν' αναβαθμίσεις την λειτουργία της ΜμΕ επιχείρησης σου, με στόχο να εμπλουτίσεις την στρατηγική  σου, με γνώση και εργαλεία για την εξεύρεση και εφαρμογή διαρθρωτικών και αναπτυξιακών λύσεων που θα αποκαταστήσουν την βιωσιμότητά της και και να βελτιώσουν την θέση ρευστότητάς της.

Εστιάζουμε στην δικιά σου ΜμΕ για να σου προσφέρουμε γνώσεις και εργαλεία που απαιτούνται για την βέλτιστη λειτουργία της, δίνοντας έμφαση στην αναδιάρθρωση,  την συνεργατικότητα και την υλοποίηση προτάσεων χρηματοδότησης.

Στο insTech συμπράττουμε σε ευρωπαϊκές και διεθνείς κοινοπραξίες, σε διεπιστημονικές ερευνητικές μελέτες και σε καινοτόμες εφαρμογές. Εστιάζουμε στην προώθηση της συνεργασίας ΜμΕ με την δημιουργία επιχειρηματικών Clusters, μέσω των αρχών της κυκλικότητας, της περιβαλλοντικής και κοινωνικής υπευθυνότητας, της βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων κι ενέργειας και της διαχείρισης επιχειρήσεων και των επιδοτούμενων πόρων με διαφάνεια και λογοδοσία .

Η Νέα τάση στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση
ονομάζεται ...Phygital

Mάθετε για το ...phygital

Εγγραφείτε και

"απολαύστε έναν καφέ μαζί μας"

Είστε έτοιμοι να προσελκύσετε πιο ιδανικούς πελάτες, να κλιμακώσετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας και να αυξήσετε τον αντίκτυπο της, το προσωπικό σας εισόδημα και την ποιότητα ζωής;

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον τρόπο καθορισμού του προφίλ πελάτη. Σε αυτές τις...
Επενδύστε σε γερές βάσεις Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, έχουμε κάνει τα άρθρα μας για...
PERSON_0061

Επαναπροσδιορισμός Οράματος
ΜμΕ Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

 

"Αξίζει να παρακολουθήσετε, το Διαδραστικό Εργαστήριο  "πως να επαναπροσδιορίσετε τ' όραμα σας". Ας το κάνουμε μέσω της δοκιμασμένης διαδικασίας μας για να λάβετε πληροφορίες από ειδικούς, άλλους ηγέτες και θα καταλάβετε την αξία του.

PERSON-0003

Δημιουργήστε μια επιχείρηση
insurTech

 

"Από τον συμπλήρωση της ομάδας σας έως την ενσωμάτωση της στην  επιχείρησης, υπάρχει ένα πλήθος ενεργειών για τη δημιουργία ή τον μετασχηματισμό μιας επιχείρησης. Θα σας δείξουμε σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με το δυναμικά.".

christopher-gower-v4rLEeIaoBo-unsplash

Διαδραστικά Εργαστήρια
Διερεύνησης, Διαχείρισης και Ασφάλισης του κινδυνου.

"Το Σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, απαιτεί πλέον από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να κατέχουν μια σειρά γνώσεων (νομικές, τεχνολογικές, οικονομικές και φυσικά ασφαλιστικές), ώστε να λειτουργήσουν σωστά στα πλαίσια του ρόλου τους".

EDUCATION_0026

Το ΔΩΡΕΑΝ
πρόγραμμα Starter

«Αν υπήρχε ένα manual που να σε προετοιμάζει για όλες τι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις, καθ’ όλη την διάρκεια της επιχειρηματικής σου καριέρας και θα σου είχε εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση και το κέρδος θα βρισκόταν σε όλες τις βιβλιοθήκες του πλανήτη θα ήταν ιδανικό.
Αυτό όμως δεν είναι εφικτό γιατί κάθε ηγέτης και κάθε επιχείρηση είναι διαφορετικοί.

Κλιμάκωση με το
πρόγραμμα Growth

Η ανάπτυξη είναι το κλειδί, αλλά εκεί βρίσκεται και η πραγματική δυσκολία. Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο είναι οτι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι ηγέτες νομίζουν ότι οι κανόνες και οι εξαιρέσεις έχουν ένα μέγεθος το οποίο ταιριάζει σε όλους.

Παρόλο που αυτές οι συμβουλές υποτίθεται ότι είναι για έμπνευση, οι περισσότεροι τις λαμβάνουν ως συνταγή και τις εφαρμόζουν ανεξάρτητα από το πλαίσιο του προϊόντος και των πελατών τους.

PC_0049
MEETING-0011

Χρηματοδοτηθείτε ακολουθώντας το
πρόγραμμα Finance & Restructuring

Το insTech παρέχει γνώση, καθοδήγηση στους σύγχρονους ηγέτες και αργότερα την εξεύρεση χρηματοδότησης  για νέες και υφιστάμενες Startups ή ΜμΕ επιχειρήσεις.

Ορισμένες από τις ΜμΕ μπορεί να μην χρειάζονται καν τη χρηματοδότηση αλλά να χρειάζονται μόνο πελάτες και να προχωρήσουν γρηγορότερα. Άλλοι θα περάσουν από αρκετά προγράμματα. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο ερώτημα "πόση χρηματοδότηση χρειάζεται η επιχείρηση μου"? Πάντα εξαρτάται από το είδος της εταιρείας που ξεκινάτε.

Ιστορίες στο insTech-Education Hub

Ο μετασχηματισμός της παροχής της εκπαίδευσης, στην ηλεκτρονική μάθηση παρουσιάζει, από τη μια, προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά από την άλλη έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, καινοτόμες προσεγγίσεις και επιτυχημένες δράσεις στη εκπαίδευση!

PERSON_0005

Δημοφιλή Μαθήματα

PERSON_0061

Επαναπροσδιορισμός Οράματος

"Αξίζει να παρακολουθήσετε, το μάθημα "πως να επαναπροσδιορίσετε τ' όραμα σας". Ας το κάνουμε μέσω της δοκιμασμένης διαδικασίας μας για να λάβετε πληροφορίες από ειδικούς, άλλους ηγέτες και θα καταλάβετε την αξία του.".

PERSON-0003

Δημιουργήστε μια επιχείρηση

"Από τον συμπλήρωση της ομάδας σας έως την ενσωμάτωση της στην  επιχείρησης, υπάρχει ένα πλήθος ενεργειών έως τη δημιουργία ή τον μετασχηματισμό μιας επιχείρησης. Θα σας δείξουμε σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με το δυναμικά.".

christopher-gower-v4rLEeIaoBo-unsplash

Επιχειρηματικός προγραμματισμός

"Κάθε μεγάλη επιχείρηση ξεκινά με ένα καλοφτιαγμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Ωστόσο, η δημιουργία ενός roadmap για την εκκίνηση ή τον μετασχηματισμό της επιχείρησης σας δεν πρέπει να είναι πολλές σελίδες. Αναλύουμε κάθε στοιχείο στο Business Model Canvas για να σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε.".

IDEA-0011

Ξεκινήστε την Στρατηγική σας συνεργασία με το επιχειρηματικό οικοσύστημα του Instech...

Εξερευνήστε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε τακτικές δωρεάν συμβουλές για καινοτομία και οικοδόμηση επιχειρήσεων

Γνωρίστε το Education Hub

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.