Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμος αλλάζει το τοπίο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Οι αυριανοί καταναλωτές θα αγοράζουν σπίτια, ασφάλειες, υποθήκες και αυτοκίνητα με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά φανταζόμασταν μέχρι πρόσφατα. Ο insurance Broker πρέπει να εξελιχθεί και το instech είναι ο καταλύτης αυτής της εξέλιξης! Εστιάζουμε στη μετατροπή των παραδοσιακών Brokers σε Digital Insurance Brokers και στη συνέχεια σε Virtual Insurance Brokers. 

THEMES_00066

Ο Μετασχηματισμός στην ασφαλιστική βιομηχανία

Το ασφαλιστικό τοπίο θα αλλάξει δραματικά τα επόμενα 5 έως 10 χρόνια, επιταχύνοντας τον ρυθμό αλλαγής που έχουμε δει την τελευταία 10ετία, χάρη σε δύο κύριες τάσεις. Τις εξελισσόμενες προσδοκίες πελατών και την επιτάχυνση της τεχνολογικής εξέλιξης.

Το Business SUSTAINABILITY του insTech-Suite, βοηθάει τους  ψηφιακούς καταναλωτές, ν' αλληλεπιδρούν με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές 24h με τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν και ν' ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Οι υπηρεσίες μας

Το Όραμα σας

 

"Άν θέλετε να αναπτυχθεί η επιχείρηση σας, θα πρέπει ν' αλλάξετε την προσωπική φιλοδοξία σας με ένα μεγαλύτερο όραμα"

Η σημερινή σας Θέση

 

"θα πρέπει να ξεκινήσετε την διαδικασία να Καταγράψετε τις Δραστηριότητες σας που είναι ευθυγραμμισμένες με την τρέχουσα επιχείρηση σας και οι οποίες δημιουργούν τα εσόδα."

Οί προτάσεις μας

 

"Έχοντας καταγράψει τον τρόπο που λειτουργείτε, θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και επεκταθείτε σε νέους τομείς δραστηριότητας και δημιουργίας εσόδων."

Insights.

Subscribe:

Ο μετασχηματισμός ξεκινά με μια συνομιλία

Ας συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και τις αναδυόμενες τάσεις στον κλάδο και ας δούμε πώς το insTech μπορεί να σας υποστηρίξει και να σας προωθήσει στο δρόμο σας προς τη μεταμόρφωση.

Λάβετε Γνώσεις για την ενίσχυση της Επιχείρησης σας.

Ολοκληρώστε το Business instech Scorecard και λάβετε μια 100% προσαρμοσμένη αναφορά στην επιχείρησή σας με σαφείς, προσαρμοσμένες στρατηγικές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας πιο δυνατά.

Η τεχνολογία έξυπνης βαθμολογίας θα σας βοηθήσει σε 6 βασικούς τομείς στους οποίους εξαρτάται η επιχείρησή σας για εγγυημένη ανάπτυξη.

Είναι Άμεσo & ΔΩΡΕΑΝ

OFFICE-0019

Προγνωστικά μοντέλα

 

Βελτιώστε τις δραστηριότητες πολλαπλών πωλήσεων, την ανάλυση τάσης προς αγορά, την επαλήθευση εισοδήματος και άλλα.

Αξιοποιήστε τη δύναμη των δεδομένων

 

Ας συζητήσουμε πώς η εφαρμογή των αναλυτικών στοιχείων για τον οργανισμό σας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα δεδομένα σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Λύσεις που δημιουργήθηκαν για τους Πελάτες σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας σε όλη την αλυσίδα αξιών, επικεντρώσαμε την επιχείρησή μας στα πιο κρίσιμα μέρη της δικής σας.

Οι γνώσεις μας για την Ασφάλιση

Οι νέες τεχνολογίες, οι νέοι κανονισμοί και οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά έχουν οδηγήσει σε ένα γρήγορα μεταβαλλόμενο τοπίο της βιομηχανίας. Με μια βαθιά κληρονομιά στην ασφάλιση και ως αναγνωρισμένος οδηγός της καινοτομίας στον κλάδο, το insTech προσφέρει μια μοναδική Σουίτα υπηρεσιών "Business Viability του insTech-Suite" που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο να βοηθά τον κλάδο να φέρει επανάσταση και οι εμπλεκόμενοι να βελτιστοποιούν τη λειτουργία τους.

PC_0049

Οι ηγέτες Μικρομεσαίων Ασφαλιστικών Γραφείων θα πρέπει πρωτίστως ν' απαντήσουν στις ερωτήσεις

  • Ποιοί είμαστε?
  • Πώς λειτουργούμε?
  • Πώς μεγαλώνουμε?

Service platforms

Μία επιχείρηση Digital Insurance Broker (DIB) θα περιλαμβάνει πλατφόρμες και εφαρμογές για κινητά στους πελάτες για την αγορά προϊόντων, την αυτοεξυπηρέτηση των αναγκών τους και θα επικοινωνούν με την DIB σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, θα πραγματοποιηθεί άμεση ολοκλήρωση επεξεργασίας μεταξύ των εταιρικών συστημάτων της DIB και οι πλατφόρμες θα επικοινωνούν με τις αντίστοιχες πλατφόρμες των πελατών.

Η λειτουργικότητα που διατίθεται για τους πελάτες είναι:

  • Αγορά προϊόντων
  • Ανανέωση και αλλαγή / έγκριση συμβολαίων
  • Ειδοποίηση αξίωσης και ενημερώσεις κατάστασης
  • Αιτήματα υπηρεσίας
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνία με ειδικούς του DIB

Back end

Δημιουργία της πρώτης σας διαδικτυακής επιχείρησης; Το GERU είναι ιδανικό για ΝΕΑ έμπορους και επιχειρηματίες. Δημιουργήστε ένα προσομοιωμένο μοντέλο των προϊόντων που σκέφτεστε να πουλήσετε πριν δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα ή δαπανήσετε ένα δολάριο στην κίνηση. Μάθετε πώς θα λειτουργούν όλοι οι αριθμοί και τα κομμάτια μάρκετινγκ.

Έχετε ήδη μια διαδικτυακή επιχείρηση; Το GERU είναι το τέλειο εργαλείο για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε και να κλιμακώσετε τα αποτελέσματά σας. Προγραμματίστε νέες επεκτάσεις στη διοχέτευσή σας, καθώς και αναλύστε "Τι γίνεται αν;" σενάρια όπως αλλαγή στις τιμές των προϊόντων, προσφορές, μετατροπές, κόστος επισκεψιμότητας ή άλλες τροποποιήσεις στην επιχείρησή σας - και ΔΕΙΤΕ πώς αυτές οι μεταβλητές μπορούν να επηρεάσουν τα Έσοδα, τα Κέρδη και άλλες μετρήσεις σας.

Eπαναπροσδιορισμός του οράματος

«Ένας επιχειρηματίας χωρίς όραμα για το μέλλον του επιστρέφει πάντα στο παρελθόν του».

Ποιο θα είναι το αύριο, όταν σήμερα έχετε επιτύχει όλα όσα είχατε ....

Νέο ΔΩΡΕΑΝ virtual workshop STARTER

Στον κόσμο μας υπάρχει τεράστια γνώση διαθέσιμη σε όλους, αλλά διάσπαρτη σε εκατοντάδες βιβλία, χιλιάδες άρθρα, σεμινάρια και Forums.

«Αν όμως υπήρχε ένα manual που να σε προετοιμάζει ...

Μείνετε ενημερωμένοι

Μην χάσετε τις τελευταίες ειδήσεις και ιδέες του κλάδου.
Εγγραφείτε για τακτικές ενημερώσεις.