Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Στο insTech χρειάστηκε να επαναξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι παραδοσιακοί Agents & Brokers, εργάζονται, επικοινωνούν και εξυπηρετούν τους πελάτες τους,

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό ελεύθερα περιορισμών για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Κάθε Agent & Broker θα πρέπει να διαθέτει ένα σύστημα για την καταγραφή των πελατών, την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους, την τιμολόγηση προσφορών, την έκδοση συμβολαίων, τις πληρωμές και οποιαδήποτε υποστήριξη διαχειρίζονται οι ομάδες σας. Συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα δεδομένα σε μια κεντρική κονσόλα, (ένα  σύστημα διαχείρισης λογαριασμού - AMS) επιτρέπει καλύτερη οργάνωση και λειτουργική αποτελεσματικότητα, ελευθερώνοντας χρόνο στο προσωπικό σας, για να επικεντρωθεί σε πιο στρατηγικές δραστηριότητες ή δραστηριότητες που παράγουν έσοδα.

 

MARKETING_068

Wish

@BusinessConsulting

WEB INSURANCE SERVICES HELPER

Το WISH δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ασφαλιστικών γραφείων, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη του back office.

Είναι διαδικτυακή εφαρμογή και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της είναι ακριβώς στο γεγονός ότι για τη χρήση της δεν απαιτείται η εγκατάσταση σε επιμέρους υπολογιστές.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή μπορεί να γίνει από pc, laptop, tablet και smart phone. Λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον, όπως και οι εφαρμογές των τραπεζών (web banking).

Επίσης μπορεί να δοθεί πρόσβαση στους συνεργάτες της επιχείρησης ώστε να έχουν πλήρη εικόνα του χαρτοφυλακίου τους και μόνο αυτού.

Wish

MARKETING_118

Profia Back Office Single

@BusinessConsulting

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ

Το Profia Back Office Single  είναι μία εφαρμογή υποστήριξης χαρτοφυλακίου και πελατολογίου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασφαλιστικού συμβούλου καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του με πολύ χαμηλό κόστος.

Profia

MARKETING_130

insurance.office

@BusinessConsulting

Τιμολόγηση τόσο απλά και αποτελεσματικά, όσο η αναζήτηση στο Internet!

H πλατφόρμα SafeCape Insurance.FrontOffice είναι η πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή λύση (web portal) εξωστρέφειας για τη σύγχρονη ασφαλιστική επιχείρηση. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο back office σας, τους συνεργάτες σας και τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε, προσφέροντας πρωτόγνωρες δυνατότητες στο δίκτυο των συνεργατών σας. Όλες οι κινήσεις στο portal ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο το back office σας και το αντίστροφο.

safecape

MARKETING_058

Script

@BusinessConsulting

Script Insurance Software

Η Script Insurance Software φέρνει στην Ελλάδα το Insuretech με το πρώτο κάθετο Insuretech software στην Ελλάδα! Το Insuretech αλλάζει το τρόπο που δουλεύεις καθημερινά και σε απελευθερώνει από το χρόνο που ξοδεύεις στη διαχείριση της παραγωγής σου.

Πλέον το backoffice σου συνδέεται απευθείας με την ασφαλιστική εταιρία και το πελάτη σου δίνοντας σου απεριόριστες δυνατότητες, από τη τιμολόγηση και πώληση μέσω του website σου μέχρι συγκριτική τιμολόγηση των συνεργατών του δικτύου σου άμεσα με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Όλα αυτά χωρίς να συντηρείς δικό σου server ή να ανυσηχείς για τα backup σου και όλα τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν!

 

MARKETING_042

BlueByte Software

@BusinessConsulting

Ασφαλιστικά Πρακτορεία

Η ανοδική πορεία της BlueByte Software στον ασφαλιστικό χώρο, ξεκίνησε μέσα από δυναμικές συνεργασίες με σοβαρές επιχειρήσεις στο χώρο των ασφαλιστικών πρακτορείων.

Η πολυμορφία των εργασιών λόγω των διαφορετικών Ασφαλιστικών Εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται το πρακτορείο, συνθέτει ένα απαιτητικό και δύσκολο ρόλο τον οποίο έρχεται να εκτελέσει με επιτυχία το λογισμικό της BlueByte Software.

Η κάλυψη όμως των αναγκών δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται με την ίδια δυναμικότητα περνώντας στο επόμενο στάδιο που είναι τα πρακτορεία με δικαίωμα έκδοσης και οι Brokers με έκδοση Cover Notes για λογαριασμό μίας ή περισσότερων Ασφαλιστικών Εταιριών.

Οι εν λόγω επιχειρήσεις παρουσιάζουν όλα τα χαρακτηριστικά του πρακτορείου και επιπλέον χρησιμοποιούν ένα σημαντικό κομμάτι των λειτουργιών της Ασφαλιστικής Εταιρίας όπως η τιμολόγηση και η έκδοση.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *