Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Στο insTech χρειάστηκε να επαναξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι παραδοσιακοί Agents & Brokers, εργάζονται, επικοινωνούν και εξυπηρετούν τους πελάτες τους,

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό ελεύθερα περιορισμών για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Κάθε Agent & Broker θα πρέπει να διαθέτει ένα σύστημα για την καταγραφή των πελατών, την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους, την τιμολόγηση προσφορών, την έκδοση συμβολαίων, τις πληρωμές και οποιαδήποτε υποστήριξη διαχειρίζονται οι ομάδες σας. Συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα δεδομένα σε μια κεντρική κονσόλα, (ένα  σύστημα διαχείρισης λογαριασμού - AMS) επιτρέπει καλύτερη οργάνωση και λειτουργική αποτελεσματικότητα, ελευθερώνοντας χρόνο στο προσωπικό σας, για να επικεντρωθεί σε πιο στρατηγικές δραστηριότητες ή δραστηριότητες που παράγουν έσοδα.

 

MARKETING_103

Alis Software

@BusinessConsulting

Alis Insurance

Η Alfa House Software είναι εταιρεία παροχής λογισμικού με σκοπό την μηχανογράφηση ασφαλιστικών πρακτορείων & μεσιτών ασφάλισης, επιτρέποντας την άψογη μηχανοργάνωση των δεδομένων τους, για την καλύτερη και γρηγορότερη παροχή υπηρεσιών, προς τους δικούς τους πελάτες και συνεργάτες.

Καινοτομία

Επιλέγοντας εμάς, θα είστε πάντα αποδέκτες της πιο σύγχρονης και τελευταίας τεχνολογίας σε ότι αφορά την μηχανογράφηση του ασφαλιστικού σας γραφείου. Κι αυτό γιατί, η ομάδα μας παρακολουθεί τις εξελίξεις της, για να σας παρέχει όλες τις μοναδικές δυνατότητες των εφαρμογών της. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε και οι τεχνολογίες που βασιζόμαστε είναι κατά βάση της Microsoft, μιας εταιρείας με αποδεδειγμένη ποιότητα και διάρκεια.

Alis

MARKETING_042

BlueByte Software

@BusinessConsulting

Ασφαλιστικά Πρακτορεία

Η ανοδική πορεία της BlueByte Software στον ασφαλιστικό χώρο, ξεκίνησε μέσα από δυναμικές συνεργασίες με σοβαρές επιχειρήσεις στο χώρο των ασφαλιστικών πρακτορείων.

Η πολυμορφία των εργασιών λόγω των διαφορετικών Ασφαλιστικών Εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται το πρακτορείο, συνθέτει ένα απαιτητικό και δύσκολο ρόλο τον οποίο έρχεται να εκτελέσει με επιτυχία το λογισμικό της BlueByte Software.

Η κάλυψη όμως των αναγκών δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται με την ίδια δυναμικότητα περνώντας στο επόμενο στάδιο που είναι τα πρακτορεία με δικαίωμα έκδοσης και οι Brokers με έκδοση Cover Notes για λογαριασμό μίας ή περισσότερων Ασφαλιστικών Εταιριών.

Οι εν λόγω επιχειρήσεις παρουσιάζουν όλα τα χαρακτηριστικά του πρακτορείου και επιπλέον χρησιμοποιούν ένα σημαντικό κομμάτι των λειτουργιών της Ασφαλιστικής Εταιρίας όπως η τιμολόγηση και η έκδοση.

MARKETING_110

DATAWISE Software

@BusinessConsulting

DATAWISE Software

Παρέχει λύσεις διαχείρισης κάθε ασφαλιστικής πράξης, σε κάθε στάδιο και για κάθε μέγεθος επιχείρησης. Οι ανάγκες των συνεργατών μας, υπαγορεύουν λύσεις κατά παραγγελία σε μία πλατφόρμα με πολλαπλές λειτουργίες και δυνατότητες διαχείρισης χαρτοφυλακίου.
Ξεκινά από το στάδιο της απλής τιμολόγησης μέχρι της αυτόματης ξεχρέωσης συμβολαίων και λογιστικής διεκπεραίωσης του συνολικού όγκου παραγωγής δικτύου κάθε μεγέθους και πλήθους συνεργατών.

  1. Στηριζόμενη στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψΙν τον παλμό των αναγκών των επιχειρήσεων, η DATAWISE Software προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας ποιοτικά και άμεσα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Σχεδιάζουμε εφαρμογές και λογισμικά παρέχοντας έξυπνες προτάσες που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο δελεαστικές και απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.
  2. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η καλύτερη διαφήμιση μεταξύ του ασφαλιστικού κόσμου, κάνοντας τη DATAWISE Software και τις υπηρεσίες της, μία από τις πρώτες επιλογές για πολλούς που θα αποφασίσουν να οργανώσουν την παραγωγή καθώς και το χαρτοφυλάκιο τους και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον κοινής λειτουργίας και καθημερινής εργασίας για όλο το δίκτυό τους, ανεξάρτητα από το πλήθος και την τοποθεσία των συνεργατών.
  3. Στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και η κατανόηση των απαιτήσεων των επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων των πελατών μας μέσω εξοικονόμησης χρόνου και βελτίωσης των επιχειρησιακών διεργασιών.

Datawise 

MARKETING_118

intelligent Software

@BusinessConsulting

i-insurance Plus

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε Λογισμικό και Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές. Για να το καταφέρουμε βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας και στις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε.

Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας στους πελάτες μας. Δεν διστάζουμε να επενδύσουμε στις νέες τεχνολογίες και να ανοίγουμε νέους ορίζοντες.

Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις τελικές τιμές πώλησης όσο γίνεται χαμηλότερα. Ο σκοπός μας είναι να έχουν τα προϊόντα μας το καλύτερο value for money, και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην ελληνική αγορά.

i-software

MARKETING_118

OneInsurance

@BusinessConsulting

Διαχείριση ασφαλιστικού γραφείου

Όλα τα συμβόλαια - Όλοι οι πελάτες - Όλες οι ασφαλιστικές, σε μία μοντέρνα και εύκολη στην χρήση web εφαρμογή.

  • Άμεση πρόσβαση από υπολογιστή, smartphone ή tablet απο παντού γι' άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας.
  • Όλο το πελατολόγιο, από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες σας συγκεντρωμένο σε μία εφαρμογή.
  • Άμεση και γρήγορη αναζήτηση πελατών και των συμβολαίων τους μ' ένα κλικ.
  • Μοντέρνος σχεδιασμός με στόχο την ευκολία χρήσης και εξυπηρέτησής σας.
  • Γρήγορες φόρμες αναζήτησης με Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Αυτοκινήτου, Πόλη κτλ
  • Ιστορικό πληρωμών και ταμειακών αλλα και τι πρέπει να πληρώσετε στις εταιρίες

OneInsurance

MARKETING_118

OneSoft Org

@BusinessConsulting

Onesoft Business

Ολοκληρωμένη Λύση Backoffice

Χρησιμοποιώντας όλες τις λειτουργίες του Onesoft Business καλύπτετε όλες τις νέες ανάγκες της ασφαλιστική αγοράς που δημιουργούνται. Η πλατφόρμα Onesoft Business αποδεικνύει ότι εξελίσσεται και προσαρμόζεται μαζί με αυτές.

Λογιστικό σχέδιο

Το γραφείο σας μπορεί να δημιουργήσει λογιστικά άρθρα για τις οικονομικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το λογιστικό σχέδιο της επιχείρησης σας.

Εξειδίκευση στο Τμήμα Πωλήσεων

Σκοπός του τμήματος πωλήσεων είναι να σας ενημερώσουν και να σας «ξεναγήσουν» στις εφαρμογές της εταιρίας μας καθώς και να ακούσουν τις ανάγκες σας προσεκτικά

Onesoft

MARKETING_118

OptWind Software

@BusinessConsulting

Ασφάλειες Database

Εφαρμογή Διαχείρισης ασφαλιστηρίων συμβολαίων, πελατολογίου και οικονομικής διαχείρισης για ασφαλιστικά γραφεία, ασφαλιστικούς συμβούλους, ασφαλιστικά πρακτορεία. Σκοπός της εφαρμογής, είναι να καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης και διαχείρισης ενός ασφαλιστικού γραφείου, που έχει να διαχειριστεί πελάτες, συνεργάτες, ασφαλιστικές εταιρίες, εισπράξεις, πληρωμές σε συνεργάτες, πληρωμές σε ασφαλιστικές εταιρείες, προμήθειες κ.α.
Απαραίτητο εργαλείο για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, ασφαλιστικό γραφείο.

Optwind

MARKETING_118

pkdata software

@BusinessConsulting

infodromio HERMES

Η Πλατφόρμα INFODROMIO HERMES* για μία αρθρωτή, επεκτάσιμη και ασφαλής ψηφιακή πλατφόρμα με περισσότερες από 32 ενότητες που καλύπτουν κάθε μορφή και μέγεθος επιχείρησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και επιτρέπει την end-to-end διανομή ασφαλιστικών υπηρεσιών μέσω διαφορετικών καναλιών διάθεσης συμπεριλαμβανομένης και της ηλεκτρονικής πώλησης (e-Shop), παρέχει εύκολη κανονιστική συμμόρφωση και ενοποιεί όλες τις διαδικασίες που απαιτεί η καθημερινή ροή εργασιών.

*Η PK DATA είναι επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός διανομέας της Πλατφόρμας infodromio HERMES. Η πλατφόρμα αναπτύσσεται από το εργαστήρι πληροφορικής infodromio software.

pkdata

MARKETING_118

Profia Back Office Single

@BusinessConsulting

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ

Το Profia Back Office Single  είναι μία εφαρμογή υποστήριξης χαρτοφυλακίου και πελατολογίου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασφαλιστικού συμβούλου καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του με πολύ χαμηλό κόστος.

Profia

MARKETING_130

Safecape insurance.office

@BusinessConsulting

Τιμολόγηση τόσο απλά και αποτελεσματικά, όσο η αναζήτηση στο Internet!

H πλατφόρμα SafeCape Insurance.FrontOffice είναι η πιο ολοκληρωμένη διαδικτυακή λύση (web portal) εξωστρέφειας για τη σύγχρονη ασφαλιστική επιχείρηση. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο back office σας, τους συνεργάτες σας και τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε, προσφέροντας πρωτόγνωρες δυνατότητες στο δίκτυο των συνεργατών σας. Όλες οι κινήσεις στο portal ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο το back office σας και το αντίστροφο.

safecape

MARKETING_058

Script

@BusinessConsulting

Script Insurance Software

Η Script Insurance Software φέρνει στην Ελλάδα το Insuretech με το πρώτο κάθετο Insuretech software στην Ελλάδα! Το Insuretech αλλάζει το τρόπο που δουλεύεις καθημερινά και σε απελευθερώνει από το χρόνο που ξοδεύεις στη διαχείριση της παραγωγής σου.

Πλέον το backoffice σου συνδέεται απευθείας με την ασφαλιστική εταιρία και το πελάτη σου δίνοντας σου απεριόριστες δυνατότητες, από τη τιμολόγηση και πώληση μέσω του website σου μέχρι συγκριτική τιμολόγηση των συνεργατών του δικτύου σου άμεσα με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Όλα αυτά χωρίς να συντηρείς δικό σου server ή να ανυσηχείς για τα backup σου και όλα τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν!

 

MARKETING_068

Wish

@BusinessConsulting

WEB INSURANCE SERVICES HELPER

Το WISH δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των ασφαλιστικών γραφείων, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη του back office.

Είναι διαδικτυακή εφαρμογή και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της είναι ακριβώς στο γεγονός ότι για τη χρήση της δεν απαιτείται η εγκατάσταση σε επιμέρους υπολογιστές.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή μπορεί να γίνει από pc, laptop, tablet και smart phone. Λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον, όπως και οι εφαρμογές των τραπεζών (web banking).

Επίσης μπορεί να δοθεί πρόσβαση στους συνεργάτες της επιχείρησης ώστε να έχουν πλήρη εικόνα του χαρτοφυλακίου τους και μόνο αυτού.

Wish

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *