Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι insurTech Startups χρησιμοποιούν στρατηγικές που τους επιτρέπουν να κλιμακώνονται με εκθετικούς ρυθμούς..

Η ιδέα της δημιουργίας MVP (Minimum Viable Product) προέρχεται από μια επιχειρηματική προσέγγιση που είναι γνωστή ως Lean Startup. Οι insurTech Startups μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα δοκιμάζοντας και προσαρμόζοντας επανειλημμένα τα MVP τους με βάση τα σχόλια των χρηστών.

 

Η ιδέα της δημιουργίας MTP

Οι υπάρχουσες insurTech Startups επιλέγουν έναν Μαζικό Μετασχηματιστικό Σκοπό (MTP) για την επιχείρησή τους. Ένα MTP είναι ένας εξαιρετικά φιλόδοξος στόχος που οδηγεί την ομάδα σας και την ενθαρρύνει να σκέφτεται έξω από την σημερινή νοοτροπία για να φτάσει στον στόχο.

 

Έχοντας κατά νου ένα σαφές όραμα, θα μπορέσετε να πετύχετε ανάπτυξη επικυρώνοντας τα κανάλια μάρκετινγκ και πωλήσεών σας με τοπικές δοκιμές και στη συνέχεια αναπαράγοντας γρήγορα τις επιτυχημένες στρατηγικές σε άλλα κανάλια.

Για να κλιμακώσετε την εταιρεία σας σαν insurTech Startups, θα πρέπει να θέσετε σαφείς στόχους ανάπτυξης και να προσδιορίσετε ένα όραμα για την εταιρεία σας ή ίσως ένα MTP. Δημιουργήστε ένα σχέδιο κλιμάκωσης προσδιορίζοντας πολλά υποσχόμενα κανάλια πωλήσεων και χρησιμοποιώντας βασικούς δείκτες απόδοσης για να σας κρατούν σε καλό δρόμο.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει το insurTechGR

Η συνεργασία μ' έναν κόμβο διασύνδεσης και καινοτομίας όπως το InsurTechGR θα βοηθήσει στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό και θα ενισχύσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία.

Ένας κόμβος διασύνδεσης & καινοτομίας πελατών - ασφαλιστών

Αναπτύξτε τις πωλήσεις, αυτοματοποιήστε τις λειτουργίες, δώστε απαντήσεις στις ερωτήσεις (ανω του 50%) του επισκέπτη, απλά βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη

Μείνετε ανταγωνιστικοί με τo insurTechGR

Στο σημερινό ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο ασφαλιστικό τοπίο, πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην εμπειρία του πελάτη. Επιπλέον, πρέπει να επενδύσετε σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε από το νέο κύμα ψηφιακών ανταγωνιστών.

Αλλά αυτό μπορεί να είναι προκλητικό. Η συνεργασία μ' έναν κόμβο διασύνδεσης και καινοτομίας όπως το InsurTechGR για να βοηθήσει στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία. Είτε θέλετε να είμαστε ο σημαντικότερος πόρος ανάπτυξής σας είτε να ενισχύσουμε την εσωτερική σας ομάδα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Όλο αυτό το workshop θα σε βοηθήσει να αναπτύξετε το γραφείο ή την επιχείρηση σας και να τοποθετηθείτε στον ανταγωνισμό. Για περισσότερη βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με το insurTech

Για να οργανωθούν καλύτερα στο μέλλον, οι επαγγελματίες ασφαλιστές και τ' ασφαλιστικά γραφεία, πρέπει να υιοθετήσουν στρατηγικές που εξηγούν στον εαυτό τους, στο ανθρώπινο δυναμικό, στους προμηθευτές και τους πελάτες τους .... «ποιοι είμαστε» , «πώς λειτουργούμε» και «πώς μεγαλώνουμε», σαν insurTech Startup

Σχετικά με τους συγγραφείς

Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

  • Business Coach, Digital Marketeer, Author
  • Insurance Risk Management Analyst, CyRM
  • Co-Founder entrepreneurship ecosystem insTech,
  • Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *