Κίνδυνος στον Κυβερνοχώρο

Cyber Security ​​παντού.

Η 4η βιομηχανική επανάσταση δημιουργεί έναν όλο και πιο παγκόσμιο, ψηφιακό και διασυνδεδεμένο κόσμο. Αντί να περιορίζεστε από κινδύνους στον κυβερνοχώρο, επωφεληθείτε πλήρως από κάθε τεχνολογική ευκαιρία. Αποδώστε καλύτερα, λύστε περίπλοκα προβλήματα και διαχειριστείτε τον κυβερνοχώρο παντού, ώστε να μπορείτε να πάτε οπουδήποτε.

Περισσότερα για Cyber Security...

Cyder Risk

Η τεχνολογία συνεχίζει να αναπτύσσεται με εκπληκτικούς και μερικές φορές ανησυχητικούς τρόπους. Σήμερα, οι προσωπικές μας σχέσεις, τα προγράμματα εργασίας και οι επιχειρηματικές μας αποφάσεις όχι μόνο χρησιμοποιούν τεχνολογικά εργαλεία, αλλά συχνά βασίζονται σε αυτά και αυτό ανοίγει την πόρτα σε ατρόμητους χάκερ. Η εύκολη πρόσβαση σε ομάδες ευαίσθητων πληροφοριών σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι οργανισμοί εκτίθενται σε μια σειρά κινδύνων στον κυβερνοχώρο , από κλοπή δεδομένων και ransomware έως εταιρική κατασκοπεία – και μπορεί να μην το γνωρίζουν καν.

Ποιος χρειάζεται ασφάλεια στον κυβερνοχώρο;

Διαχειρίζεστε τις πληροφορίες ηλεκτρονικά; Αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμα μολύβι και χαρτί, τα δεδομένα σας είναι πιθανότατα ευάλωτα. Μια επιχείρηση δεν χρειάζεται να έχει τις ρίζες της στον τεχνολογικό τομέα για να είναι επιρρεπής στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο – κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί υπολογιστές εκτίθεται σε κίνδυνο στον κυβερνοχώρο.

Ακόμα κι αν δεν χειρίζεστε ή δεν μεταδίδετε πληροφορίες ηλεκτρονικά, η επιχείρησή σας μπορεί να κινδυνεύει από παραβίαση δεδομένων σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς σε ηλεκτρονικές συσκευές που αποθηκεύουν ευαίσθητα δεδομένα.

Τι να κάνετε μετά από παραβίαση δεδομένων;

Γνωρίζετε πόσο καιρό θα σας πάρει για να ανακαλύψετε μια παραβίαση δεδομένων στην επιχείρηση σας; Ελάχιστες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο είναι άμεσα ορατές. Οι περισσότερες όμως δεν είναι και μάλιστα ανακαλύπτονται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα καθορίζει τον μέσο χρόνο εντοπισμού παραβίασης στις 196 ημέρες, και συχνά χρειάζονται πάνω από δύο μήνες για να επαναφερθούν τα συστήματα.

Cyber Insurance

Tα προϊόντα ασφάλισης Cyber Insurance αποτελούν μια συνολική λύση αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων παραβίασης συστημάτων και απώλειας δεδομένων και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την αυξανόμενη ευθύνη τους λόγω της διαχείρισης μεγάλου όγκου προσωπικών δεδομένων των πελατών τους, καθώς και να μετριάσουν τον κίνδυνο να θιγεί η εταιρική φήμη από πιθανή παραβίαση συστημάτων και απώλεια των δεδομένων αυτών.

Πληροφορίες

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.