Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η προσέγγισή μας για την κοινωνική ευθύνη περιλαμβάνει, μέσω της ενδυνάμωσης των ανθρώπων μας, την μετάδοση κυρίαρχης σκέψης σε ηγέτες και επιχειρήσεις μέλη του οικοσυστήματος, τη λειτουργία της εταιρείας τους με τρόπους που είναι κοινωνικά υπεύθυνοι και περιβαλλοντικά βιώσιμοι σύμφωνα με τους "17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ", και εργαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές προκλήσεις.

Συνεργαζόμαστε με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους Φορείς που αντιμετωπίζουν μερικές από τις πιο πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις στον κόσμο.

Έχουμε επίσης ιδρύσει τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό,  insTech.org.gr, που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση ορισμένων από τα πιο πιεστικά ζητήματα του κόσμου. Βοηθάμε στο να επιλυθούν κρίσιμα Θέματα σε παγκόσμια κλίμακα παρέχοντας χρηματοδότηση και υποστήριξη από τον πιο πολύτιμο και μοναδικό μας πόρο: τους ανθρώπους μας.

 

 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Αειφόρο Ανάπτυξη

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *