Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

“Η επιχειρηματικότητα όχι μόνο μπορεί να διδαχθεί, αλλά πρέπει να διδαχθεί με αυστηρό και συστηματικό τρόπο.”

Η πειθαρχημένη επιχειρηματικότητα (Disciplined Entrepreneurship) είναι μια συστηματική προσέγγιση της καινoτόμου επιχειρηματικότητας σε πολλά στάδια, που αλλάζει τον τρόπο που προσεγγίζουν οι άνθρωποι την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

CITY_0017

(Disciplined Entrepreneurship)

Η πειθαρχημένη επιχειρηματικότητα (Disciplined Entrepreneurship) είναι μια συστηματική προσέγγιση της καινoτόμου επιχειρηματικότητας σε πολλά στάδια, που αλλάζει τον τρόπο που προσεγγίζουν οι άνθρωποι την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το μάθημα επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικοί καταναλωτές σκέπτονται και αλληλεπιδρούν στον πραγματικό κόσμο και παρουσιάζει ένα εύρος προκλήσεων που εκτείνονται από την Έρευνα & Ανάπτυξη έως την κατασκευή, τη μηχανική, τη διαχείριση έργων, τη στρατηγική προϊόντων και τις νέες επιχειρήσεις.

Παρέχουμε μια πραγματικά καινοτόμο και ισχυρή προσέγγιση στην ανάπτυξη και τη διαχείριση της τεχνολογίας και των προϊόντων που οι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν. Διερευνούμε τους τρόπους για τη σύνδεση αυτών των τεχνολογιών και προϊόντων με την επιχειρηματική στρατηγική μιας εταιρείας. Η μεθοδολογία αυτή αντικατοπτρίζει το ιδανικό της συνεργασίας μεταξύ της γνώσης και της πρακτικής και έχει μεγάλη σημασία για την εποχή της πληροφορίας και την παγκόσμια οικονομία.

OFFICE-0007

Τα πλαίσια λειτουργίας

Οι έννοιες, τα εργαλεία και τα πλαίσια λειτουργίας θα σας επιτρέψουν να:

  • Εφαρμόσετε μεθοδολογία στη δουλειά ή το έργο σας.
  • Ξεκινήσετε και οικοδομήστε μια επιτυχημένη εταιρεία.
  • Μάθετε τις αρχές της διαχείρισης της καινοτομίας, της συμπεριφοράς των καταναλωτών, της στρατηγικής μάρκετινγκ υψηλής τεχνολογίας και της εμπορίας καινοτομιών.
  • Ερμηνεύσετε τις ανάγκες των πελατών και να ποσοτικοποιήσετε την προτεινόμενη αξία.
  • Εφαρμόσετε διαδικασία επένδυσης επιχειρηματικού κεφαλαίου
  • Αναπτύξετε κερδοφόρα επιχειρηματικά σχέδια

 

Στόχος μας είναι να διδάξουμε στην Ελληνική ΜμΕ κάποια από τα ισχυρότερα εργαλεία τα οποία έχουμε εφαρμόσει σε άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε ευρεία κλίμακα.

OFFICE-0006

Κάντε την διαφορά

Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ηγέτες, τα στελέχη και τους επιχειρηματίες να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο επιχειρηματικής οπτικής, έναν καλύτερο τρόπο να κάνουν τη διαφορά και την ευκαιρία να εφαρμόσουν ανωτάτου επιπέδου γνώσεις για να αναπτύξουν προϊόντα και επιχειρήσεις σε ταχέως μεταβαλλόμενες αγορές.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.

Σχετικά με τους συγγραφείς


Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

  • Business Coach, Digital Marketeer, Author
  • Insurance Risk Management Analyst, CyRM
  • Co-Founder entreprenaurship ecosystem insTech,
  • Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *