Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η παροχή χρηματοδότησης μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι πλήθος από επιχειρηματίες αναζητούν κεφάλαια αλλά βλέπουμε και χρηματοδότες να αναζητούν καλές επιχειρηματικές ιδέες. Υπάρχει πάντα μια υγιής συζήτηση για να αμφισβητήσουμε αυτό που σκέφτονται και τα δύο μέρη.

Η χρηματοδότηση στο insTech μπορεί να προκύψει μόνο με την αρχή της αμοιβαιότητας.

Πολλές φορές βέβαια η καλύτερη χρηματοδότηση προέρχεται από τους πελάτες σας. Στον σημερινό κόσμο, αυτή μπορεί να είναι ένα δυναμικό εργαλείο, εφόσον οι συνθήκες ενδέχεται να επιτρέπουν συγκεκριμένες μορφές άντλησης κεφαλαίων.

Μία αναζήτηση χρηματοδότησης μπορεί να συγκεντρώσει χρήματα από την αγορά με πολλούς τρόπους. Το ένα είναι μετρητά σε αντάλλαγμα για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία , ένα άλλο θα ήταν μετρητά με την μορφή δανεισμού για να ξεκινήσετε με ορισμένη διάρκεια και τόκο και το τρίτο μετρητά με αντάλλαγμα τα ίδια κεφάλαια στην εταιρεία σας.

Για να κάνετε την σωστή επιλογή θα πρέπει να ελέγξετε πολλές παραμέτρους, όπως την μορφή της εταιρείας σας, την νομοθεσία, το προιόν ή την υπηρεσία αλλά και την στρατηγική σας, για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις.

Η υπόθεση ότι υπάρχει πρόσβαση σε κεφάλαια δίνει στους επιχειρηματίες το θάρρος να αναλάβουν τον κίνδυνο να προχωρήσουν. Πάντα θα ζητάτε αρκετά (αλλά να γνωρίζετε οτι αυτά δεν είναι απεριόριστα) χρήματα για την απογείωση της επιχείρησης σας.

Σκεφτείτε την χρηματοδότηση σαν ένα αεροδρόμιο - υπάρχει όριο στο μήκος του διαδρόμου - όχι πολύ μικρό, όχι πολύ μεγάλο, αλλά αρκετό για να σας βοηθήσει να απογειωθείτε.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *