Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι πολύ δύσκολο να χρηματοδοτηθούν γιατί οι ηγέτες τους είναι εστιασμένοι στην ιδέα και όχι στο Business & Finance Plan της. Μπορούν όμως να οφεληθούν με  εξασφάλιση χρηματοδότησης από μια μη παραδοσιακή πηγή.

Με τις εναλλακτικές πηγές δανεισμού ο ηγέτης μιας επιχείρησης ή ο Startuper αποκτά έναν ισχυρό, επενδυτή συνεργάτη που μπορεί να τον παρουσιάσει σε νέους πελάτες, σε αναλυτές, στα μέσα ενημέρωσης και με άλλες πιο σημαντικές επαφές.

Άλλα οφέλη από τη συνεργασία με έναν μη παραδοσιακό δανειστή περιλαμβάνουν:

  • Αξιοπιστία της αγοράς : Το ξεκίνημα παίρνει «δανείζεται» μέρος της καλής θέλησης που έχει δημιουργήσει ο στρατηγικός εταίρος.
  • Βοήθεια υποδομής : Ο Επενδυτής συνεργάτης έχει πιθανώς ομάδες για μάρκετινγκ, πληροφορική, χρηματοδότηση και ανθρώπινο δυναμικό - όλα τα πράγματα που μια εκκίνηση θα χρειαστεί ή να χρησιμοποιήσει με ευνοϊκό επιτόκιο.
  • Συνολική επιχειρηματική καθοδήγηση : Είναι πιθανό ο στρατηγικός εταίρος να ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο ως μέρος της επένδυσης Θυμηθείτε ότι πρέπει να έχουν εμπειρία έχοντας καθοδηγήσει μια πολύ μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη επιχείρηση στον κλάδο σας, έτσι οι συμβουλές και η άποψη τους θα είναι πολύτιμες.
  • Σχετικά hands-off συνεργασία: Ένας στρατηγικός εταίρος έχει ακόμη τη δική του επιχείρηση να τρέξει, οπότε είναι απίθανο να συμμετέχουν πολύ στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σας ή της Startup . Περιστασιακές ενημερώσεις για την επιχείρησή σας, όπως μηνιαία ή τριμηνιαία, συνήθως επαρκούν για check-in.

 

Όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται κεφάλαιο κίνησης για να ευδοκιμήσουν. Χωρίς τις κατάλληλες επιλογές χρηματοδότησης επιχειρήσεων, οι εταιρείες εκκίνησης είναι πιθανό να αποτύχουν νωρίς. Η αποφυγή του παραδοσιακού τρόπου τραπεζικού δανεισμού μπορεί να φαίνεται αδύνατο κατόρθωμα, αλλά υπάρχει πληθώρα επιλογών χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων που είναι άμεσα διαθέσιμες για επιχειρηματίες. Η συγκέντρωση της σωστής έρευνας δεδομένων αγοράς και η εφαρμογή της καλύτερης επιλογής χρηματοδότησης για την εταιρεία σας αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης της επιχείρησής σας για μακροπρόθεσμα.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *