Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Δημιουργήστε προϊόντα / υπηρεσίες που πραγματικά θέλουν οι καταναλωτές.

Πάνω από το 60% των εργασιών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και γραφείων αφορά B2C (business-to-consumer), που σημαίνει ότι το επιχειρηματικό τους μοντέλο περιστρέφεται γύρω από την παροχή προσιτών προϊόντων και υπηρεσιών σε καθημερινούς καταναλωτές.

 

Ορίστε το κοινό στόχο σας

Για να δημιουργήσετε προϊόντα / υπηρεσίες που πραγματικά θέλουν οι καταναλωτές, πρέπει να εντοπίσετε τρόπους βελτίωσης της επικοινωνίας ενός συγκεκριμένου κοινού-στόχου.

 

Επιπλέον, τα προϊόντα πρέπει επίσης να ενσωματώνουν διαισθητικό σχεδιασμό UX, έτσι ώστε να είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσουν και να το κατανοήσουν οι καταναλωτές.

Οι insurTech προσφέρουν μια ισχυρή πρόταση αξίας ή μια υπόσχεση για το πώς και γιατί το προϊόν θα φέρει αξία στους πελάτες. Το να έχετε μια ισχυρή πρόταση αξίας θα βελτιώσει τις προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Καθώς η τεχνολογία ενσωματώνεται περισσότερο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, αυτά τα χρήσιμα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της επιχείρησης η του γραφείου σας.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει το insurTechGR

Η συνεργασία μ' έναν κόμβο διασύνδεσης και καινοτομίας όπως το InsurTechGR θα βοηθήσει στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό και θα ενισχύσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία.

Ένας κόμβος διασύνδεσης & καινοτομίας πελατών - ασφαλιστών

Αναπτύξτε τις πωλήσεις, αυτοματοποιήστε τις λειτουργίες, δώστε απαντήσεις στις ερωτήσεις (ανω του 50%) του επισκέπτη, απλά βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη

Μείνετε ανταγωνιστικοί με τo insurTechGR

Στο σημερινό ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο ασφαλιστικό τοπίο, πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην εμπειρία του πελάτη. Επιπλέον, πρέπει να επενδύσετε σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε από το νέο κύμα ψηφιακών ανταγωνιστών.

Αλλά αυτό μπορεί να είναι προκλητικό. Η συνεργασία μ' έναν κόμβο διασύνδεσης και καινοτομίας όπως το InsurTechGR για να βοηθήσει στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία. Είτε θέλετε να είμαστε ο σημαντικότερος πόρος ανάπτυξής σας είτε να ενισχύσουμε την εσωτερική σας ομάδα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Όλο αυτό το workshop θα σε βοηθήσει να αναπτύξετε το γραφείο ή την επιχείρηση σας και να τοποθετηθείτε στον ανταγωνισμό. Για περισσότερη βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με το insurTech

Για να οργανωθούν καλύτερα στο μέλλον, οι επαγγελματίες ασφαλιστές και τ' ασφαλιστικά γραφεία, πρέπει να υιοθετήσουν στρατηγικές που εξηγούν στον εαυτό τους, στο ανθρώπινο δυναμικό, στους προμηθευτές και τους πελάτες τους .... «ποιοι είμαστε» , «πώς λειτουργούμε» και «πώς μεγαλώνουμε», σαν insurTech Startup

Σχετικά με τους συγγραφείς

Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

  • Business Coach, Digital Marketeer, Author
  • Insurance Risk Management Analyst, CyRM
  • Co-Founder entrepreneurship ecosystem insTech,
  • Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *