Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Στο insTech θα βρείτε κοινές ιδιότητες στους ανθρώπους μας όπως:

  • πάθος, αφοσίωση και ενέργεια
  • δέσμευση για υψηλά πρότυπα και βασικές αξίες
  • επιχειρηματικό πνεύμα
  • ενδιαφέροντα προσωπικά χόμπι και αναζητήσεις

Υπάρχουν τέσσερις πτυχές που εξετάζουμε καθώς αναζητούμε νέους ανθρώπους να ενταχθούν στην εταιρεία, εκτός από οποιαδήποτε βιομηχανία ή λειτουργική εμπειρία που μπορεί να είναι απαραίτητη.

 

  • Αποτελεσματική αλληλεπίδραση

Η συνεργασία με τους ηγέτες τα στελέχη και τους επιχειρηματίες, στα πιο δύσκολα ζητήματά τους απαιτεί τη συμμετοχή και την υποστήριξη πολλών ατόμων. Η αποτελεσματική αλληλεπίδραση με ανθρώπους, μερικές φορές σε δύσκολες καταστάσεις, είναι το κλειδί για τη δημιουργία θετικών και διαρκών αλλαγών.

  • Καινοτόμο νοοτροπία

Η υπέρβαση των εμποδίων και η επίτευξη στόχων απαιτεί μια καινοτόμο νοοτροπία, ένα άνοιγμα σε νέες προσεγγίσεις και μια συνεχή αναζήτηση για μάθηση και ανάπτυξη.

  • Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων

Η παροχή βοήθειας στους ηγέτες, τα στελέχη και τους επιχειρηματίες για την επίλυση δύσκολων προβλημάτων και την εφαρμογή λύσεων απαιτεί ισχυρές πνευματικές ικανότητες και αυστηρότητα, καθώς και πρακτική αίσθηση του τι λειτουργεί και τι όχι.

  • Ικανότητες ηγεσίας.

Η αξιοποίηση της δύναμης της διαφορετικής σκέψης για την επίτευξη αποτελεσμάτων απαιτεί την ικανότητα να καθοδηγεί ομάδες ανθρώπων με διαφορετικό υπόβαθρο και να δημιουργεί μια αίσθηση ότι ανήκει σε μια ομάδα όπου όλοι μπορούν να είναι στο καλύτερό τους.

 

 

Επιπλέον, εκτιμούμε τα άτομα με πάθος τόσο για τον τομέα εξειδίκευσής τους όσο και για συγκεκριμένες δεξιότητες και γνώσεις να συνεισφέρουν στους πελάτες και τις ομάδες μας.

Αυτές είναι μερικές από τις ιδιότητες που κάνουν τους ανθρώπους και τους πελάτες μας επιτυχημένους και κάνουν τη δουλειά στο instech διασκεδαστικό.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *