Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι άνθρωποι μας εργάζονται σε ρόλους HR, IT, legal, Finance, PRγια να υποστηρίξουν τις ομάδες ηγετών και στελεχών μας και να διευθύνουν έναν οργανισμό.

Επικοινωνία

Οι επαγγελματίες των επικοινωνιών συμβάλλουν στο branding του insTech, διαδίδοντας τη δουλειά, τις πρωτοβουλίες, τις ευκαιρίες και τις επιτυχίες μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Χρηματοδότηση

Οι οικονομικοί διατηρούν την πορεία σε καλό δρόμο και εντός του προϋπολογισμού. Οι λογιστές και οι αναλυτές μας βοηθούν στην αγορά, στον προγραμματισμό ταξιδιών και συναντήσεων, στην ακίνητη περιουσία και στα φορολογικά.

Τεχνολογία & Ψηφιοποίηση

Οι IT επαγγελματίες μας βελτιώνουν συνεχώς τις εσωτερικές λειτουργίες για να προσφέρουν ολοκληρωμένες ψηφιακές εμπειρίες και να βελτιώνουν τον τρόπο λειτουργίας του instech

Νομικά και Κίνδυνοι

Οι δικηγόροι μας και οι διαχειριστές κινδύνου διασφαλίζουν ότι λειτουργούμε με ακεραιότητα και τηρούμε τους τοπικούς και διεθνείς νόμους.

Προσωπικό και ανθρώπινο δυναμικό

Στρατολόγοι, επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού και ειδικοί στην ανάπτυξη, το προσωπικό, τη μάθηση και τα οφέλη αποτελούν τις ομάδες προσωπικού μας.

Διοικητικός

Οι διοικητικές μας ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των εκτελεστικών βοηθών τους, υποστηρίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας στα πιο απαραίτητα επίπεδα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *