Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Το κλειδί για την εξυπηρέτηση των ηγετών και των στελεχών μας είναι ο συνδυασμός δεξιοτήτων των ανθρώπων μας, η αυστηρή επίλυση προβλημάτων, η βιομηχανική και η λειτουργική εξειδίκευση, και τα εργαλεία για την υποστήριξη της εκτέλεσης και την πραγματοποίηση αλλαγών.

Συμβουλευτική

Οι σύμβουλοί μας εργάζονται σε πολλούς ρόλους για την επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων των ηγετών και των στελεχών, είτε ως αξιόπιστος σύμβουλος είτε ως coach ή Μέντορας. Ενσωματώνουν την επίλυση προβλημάτων με τη βιομηχανική και τη λειτουργική εμπειρογνωμοσύνη, καθώς και ιδιόκτητα εργαλεία και δυνατότητες για τη δημιουργία αλλαγών και διαρκούς αντίκτυπου.
.

Ανάλυση

Εφαρμόζουμε τις τελευταίες αναλυτικές μεθόδους έχοντας μια βαθιά κατανόηση των βιομηχανιών και των εταιρικών λειτουργιών για να βοηθήσουμε τους ηγέτες και τα στελέχη να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αξία. Η ομάδα μας περιλαμβάνει αναλυτές, επιστήμονες δεδομένων, αρχιτέκτονες δεδομένων και σύμβουλους προηγμένων αναλυτικών στοιχείων.

Εκτέλεση

Οι σύμβουλοι μας συνεργάζονται με ηγέτες και στελέχη για να τους βοηθήσουν να προσφέρουν μετρήσιμες και βιώσιμες λύσεις όπως η παραγωγικότητα, το κόστος, η ποιότητα και ο χρόνος στην αγορά. Βοηθάμε στην ενίσχυση της ηγεσίας, μετασχηματίζουμε τις διαδικασίες, και βελτιστοποιούμε τις πρακτικές διαχείρισης

Ερευνα

Το δίκτυο μας καλύπτει όλο το φάσμα των βιομηχανιών, των επιχειρηματικών λειτουργιών  είναι ξεχωριστό. Οι άνθρωποι μας εργάζονται στην συλλογής πληροφοριών, της ανάλυσης δεδομένων και εμπειρογνωμοσύνης.

Ψηφιοποίηση

Για να βοηθήσουμε τους ηγέτες και τα στελέχη να επιταχύνουν τον αντίκτυπο του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνεργαζόμαστε μαζί τους για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες ιδέες, να τις δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες και να προσαρμόσουμε να εφαρμόσουμε γρήγορα την κάθε λύση, βοηθώντας τους να προσφέρουν πρωτοποριακά προϊόντα, εμπειρίες και επιχειρήσεις.

Σχεδιασμός

Με την επιστημονική μας προσέγγιση βοηθάμε τους ηγέτες τα στελέχη και τους επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε κλίμακα και ταχύτητα. Η δουλειά μας περιλαμβάνει σχεδιασμό προϊόντων, υπηρεσιών και εμπειριών σε φυσικές αλλά και ψηφιακές πλατφόρμες. Χρησιμοποιούμε το σχεδιασμό για να διαφοροποιήσουμε και να οδηγήσουμε την ανάπτυξη για τους ηγέτες τα στελέχη και τους επιχειρηματίες μας προσδιορίζοντας και δημιουργώντας αξία για τους πελάτες τους.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *