Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ευελιξία εργασίας-ζωής

Ενθαρρύνουμε μια κουλτούρα ευελιξίας και προσφέρουμε συγκεκριμένα προγράμματα που υποστηρίζουν την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Το Take your Time δίνει στους συμβούλους την επιλογή να πάρουν Repo μεταξύ έργων. Επιτρέπουμε στους συμβούλους να παραμένουν στον τρέχοντα ρόλο τους περισσότερο, μειώνοντας έτσι την πίεση να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις για τον επόμενο ρόλο τους. Και η δέσμευσή μας για τους γονείς περιλαμβάνει εκτεταμένες παροχές άδειας για μητέρες, πατέρες και θετούς γονείς. καθοδήγηση και υποστήριξη και μια επιλογή «σταδιακής επιστροφής» που βοηθά τους συμβούλους να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά την άδεια μητρότητας.

Επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματικότητα στο instech βρίσκει νέους τρόπους για την επίλυση  προβλημάτων για τα έργα μας, τις ομάδες μας και τους πελάτες μας. Μια εξαιρετική ιδέα θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε - ή να πυροδοτήσει μια ολοκαίνουργια πρωτοβουλία. Έχουμε βιωματικούς επιχειρηματίες, οικογενειακούς επιχειρηματίες και ηγέτες νέων επιχειρήσεων. Οι εξαιρετικές ιδέες τους επηρεάζουν το insTech και τους πελάτες μας, και πυροδοτούν νέες πρωτοβουλίες για τους αποφοίτους μας.

Γνωριμίες ζωής

Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε στο insTech θα είναι, συνάδελφοι, μέντορες, συνομηλίκοι - και λόγω της συνεργατικής, υποστηρικτικής φύσης του πολιτισμού, οι άνθρωποι εδώ κάνουν φίλους. Από την πρώτη σας ομάδα έως το δίκτυο αποφοίτων, οι γνωριμίες που κάνετε και οι εμπειρίες που μοιράζεστε θα διαρκέσουν για όλο το υπόλοιπο της καριέρας σας, όπου κι αν σας ταξιδεύουν.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *