Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Καλώς ήρθατε στην Βιβλιοθήκη γνώσης και  υποστήριξης του insTech. Στόχος του είναι η προβολή συγκεκριμένης γνώσης που βελτιώνει τόσο το οικοσύστημα όσο και κάθε μέρος αυτού, ιδιαίτερα την επιχειρηματική κοινότητα.

Αποτελεί μέρος του ιστοτόπου www.instech.gr  με ελεύθερη και χωρίς περιορισμό πρόσβαση, από όλη την κοινωνία. Η ομάδα υποστήριξης του Μηχανισμού συλλέγει και αναρτά επιστημονικό και ερευνητικό υλικό (Μελέτες, Έρευνες, Μεθοδολογίες κ.α.) με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και πιο συγκεκριμένα στην Καινοτομία. Οι πηγές είναι τόσο δευτερογενείς όσο και από την λειτουργία (έρευνες, εργαστήρια, συνέδρια κ.α.) του Μηχανισμού υποστήριξης του οικοσυστήματος καινοτομίας, του insTech και όλων των δράσεων και προγραμμάτων του.

Βρές την Γνώση Δωρεάν μέσα από την Βιβλιοθήκη

Σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε κάποιο υλικό που να εμπίπτει στους στόχους μας, μπορείτε να μας αποστείλετέ email: info@istech.gr

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *