Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Μέρος της αποστολής μας είναι να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε καινοτόμες ιδέες και νέες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) που βρίσκονται σε πρώιμο ακόμα στάδιο ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία συνεχόμενη ροή τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων (startups) και όχι μόνο.

Οι προοπτικές τόσο της ελληνικής, όσο και της παγκόσμιας αγοράς δείχνουν να είναι πολλά υποσχόμενες και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε την καινοτομία να ευδοκιμήσει, προς όφελος όλων.

Η Πλατφόρμα Ιδεών θα υλοποιηθεί ως επί το πλείστον μέσα από Events, διαγωνισμούς ή hackathons και απευθύνεται σε νέους αποφοίτους/μεταπτυχιακούς φοιτητές, νέα άνεργα στελέχη και νέες επιχειρήσεις σε πολύ πρώιμο στάδιο δραστηριοποίησης, με τεχνολογικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο.

Δές τα προγραμματισμένα Events

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εργαστούν για την εξεύρεση λύσεων σε πρακτικά προβλήματα που αφορούν τον τομέα του τουρισμού. Το γενικό πλαίσιο θα καθοριστεί μετά από έρευνα και συνεντεύξεις με τους ηγέτες του κλάδου και στελέχη επιχειρήσεων, προκειμένου να ανιχνευθούν συγκεκριμένες ανάγκες και «δυσκολίες» στον τουρισμό. Στόχος για τους συμμετέχοντες θα είναι να βρουν επιχειρηματικές ιδέες που δύνανται να λύσουν προβλήματα του κλάδου, με την εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων.

Τελικώς, αναζητούμε ιδέες που μπορούν να γίνουν νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) και όχι μόνο και δυνητικά να ενταχθούν μελλοντικά στο Πρόγραμμα " insTech accelerate".

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *