Βρείτε έναν ειδικό

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

 

Βρείτε έναν ειδικό

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

 

Κίνδυνοι

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

Αξιώσεις

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

Εργαλεία & Πόροι

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

 

 

Η απόσβεση της ιδιοκτησίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης μπορεί να έρθουν με την επέλευση του κινδύνου. Ορισμένα ατυχήματα ή κλοπές, για παράδειγμα, μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια εσόδων, νομικές υποχρεώσεις και μεγάλους πονοκεφάλους. Ευτυχώς, μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία της εταιρείας σας κάνοντας με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο μία μελέτη διαχείρισης κινδύνου και λαμβάνοντας μέτρα για να προετοιμαστείτε για αυτούς. Ακολουθούν πέντε από τους ποιο κοινούς επιχειρηματικούς κινδύνους και πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις συνέπειες τους.

Οι κορυφαίοι 50 επιχειρηματικοί κίνδυνοι και πώς να τους διαχειριστείτε!

Όλες οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν κινδύνους σχετικά με τη στρατηγική, τα κέρδη, τη συμμόρφωση, το περιβάλλον, την υγεία την ασφάλεια κλπ.
Ο κίνδυνος είναι απλώς η αβεβαιότητα του αποτελέσματος είτε θετικό είτε αρνητικό

Κοινοί Επιχειρηματικοί Κίνδυνοι
και πώς να προετοιμαστείτε για αυτούς

"Οι Μέντορες μας προέρχονται από επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών."

1. Ζημιά στην επιχείρηση σας ή το περιεχόμενο της

Τι θα συνέβαινε εάν η περιουσία της επιχείρησής σας (κτήριο και το περιεχόμενό της) καταστραφεί από πυρκαγιά ή φυσική καταστροφή; Θα μπορούσατε να το αντέξετε οικονομικά να κάνετε επισκευές ή να το ξαναχτίσετε;

  • Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας: Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο μας για μια έρευνα διαχείρισης κινδύνου πριν την αγορά ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου για να προστατεύσετε την επιχείρησή σας. Η κάλυψη ιμ' ένα συμβόλαιο  πολιτική ιδιοκτητών επιχείρησης μπορεί να βοηθήσει στην επισκευή της φυσικής τοποθεσίας της επιχείρησής σας, εάν καταστραφεί από κάποιο καλυμμένο συμβάν, όπως μια πυρκαγιά. Η κάλυψη ιδιοκτησίας βοηθά επίσης στην πληρωμή για την αντικατάσταση επαγγελματικών αντικειμένων που έχουν κλαπεί ή καταστραφεί από ένα καλυμμένο συμβάν. Επιπλέον, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα απόθεμα της περιουσίας της εταιρείας σας, όπως έπιπλα και είδη γραφείου, ώστε να έχετε ένα αρχείο των αντικειμένων στην επιχείρησή σας.
2. Παραβιάσεις Δεδομένων

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, οι επιχειρήσεις ενδέχεται να κινδυνεύουν να κλέψουν τα εταιρικά τους δεδομένα.

  • Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας: Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε χρόνο και πόρους για την ασφάλεια δικτύων, χρησιμοποιώντας λογισμικό τείχους προστασίας και κρυπτογράφηση δεδομένων, συνιστά η ΑΠΔΠΧ. Επίσης, αφιερώστε χρόνο για να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σχετικά με την ασφάλεια των πληροφοριών και απαιτήστε προστασία με κωδικό πρόσβασης σε όλους τους λογαριασμούς για να βοηθήσετε στην προστασία των δεδομένων της εταιρείας. Επιπλέον, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο προσθήκης κάλυψης σε κίνδυνο δεδομένων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο της επιχείρησής σας. Η κάλυψη σε κίνδυνο δεδομένων, που μερικές φορές ονομάζεται ασφάλιση ευθύνης για παραβίαση δεδομένων, μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ανακάμψει μετά από παραβίαση δεδομένων. Βοηθά στην πληρωμή για πράγματα όπως νομικές αμοιβές ή παρακολούθηση πίστωσης για πελάτες, εάν χρειάζεται.
3. Απώλεια κερδών

Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν σκέφτονται τι θα έκαναν εάν μια καταστροφή, όπως ένας ανεμοστρόβιλος ή πυρκαγιά, καθιστά την τοποθεσία της επιχείρησής τους μη λειτουργική. Είναι σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο σε εφαρμογή σε περίπτωση που αναγκαστείτε να μετακομίσετε προσωρινά ή να κλείσετε ενώ γίνονται οι επισκευές.

  • Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας: Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ασφάλεια διακοπής της επιχείρησης , η οποία συνήθως αποτελεί μέρος ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ιδιοκτητών επιχείρησης. Η κάλυψη διακοπής της επιχείρησης μπορεί να βοηθήσει στην αντικατάσταση του χαμένου επιχειρηματικού εισοδήματος ή στην πληρωμή πρόσθετων εξόδων (όπως ενοίκιο για μια προσωρινή τοποθεσία) εάν ένα καλυμμένο συμβάν βλάψει τη φυσική τοποθεσία της επιχείρησής σας. Τα καλυπτόμενα συμβάντα περιλαμβάνουν συνήθως φωτιά, άνεμο, κεραυνό, κλοπή ή πτώση αντικειμένων.
4. Σωματικές βλάβες & Υλικές ζημίες τρίτων από την επιχειρηματική δραστηριότητα

Εάν ένας πελάτης ή επισκέπτης τραυματιστεί στην επιχείρησή σας και κριθείτε υπεύθυνος, η επιχείρησή σας μπορεί να είναι στο γάντζο για δικαστικά έξοδα, ιατρικά έξοδα ή νομικές αμοιβές.

  • Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας: Εξετάστε την κάλυψη γενικής εμπορικής ευθύνης (CGL) για την επιχείρησή σας. Αυτός ο τύπος κάλυψης ευθύνης περιλαμβάνεται επίσης συνήθως σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτητών επιχείρησης και μπορεί να σας βοηθήσει στην προστασία σας σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί στην επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, εάν ένας υπάλληλος βλάψει κατά λάθος κάποιον άλλο κατά την εκτέλεση της εργασίας του, αυτή η κάλυψη προσφέρει προστασία για σχετικές αγωγές. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πληρωμή των ιατρικών εξόδων του τραυματία ή των δικαστικών εξόδων ή των δικαστικών εξόδων της επιχείρησης.
5. Επαγγελματικές ευθύνες

Εάν η επιχείρησή σας παρέχει υπηρεσίες ή συμβουλές σε πελάτες, η εταιρεία σας μπορεί να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο αγωγών που προκύπτουν από πράγματα όπως εικαζόμενη αμέλεια ή παροχή ανακριβών συμβουλών.

  • Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας: Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης, που μερικές φορές αναφέρεται ως ασφάλιση σφαλμάτων και παραλείψεων ή ακόμη και διάφορη επαγγελματική ευθύνη. Εάν ένας πελάτης σας θεωρεί υπεύθυνους για τυχόν απώλειες που υπέστη με βάση τις συμβουλές ή τις υπηρεσίες που παρείχε η επιχείρησή σας, αυτή η κάλυψη μπορεί να σας βοηθήσει στην προστασία σας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην κάλυψη νομικών εξόδων ή άλλων δαπανών που προκύπτουν από δικαστικές αποφάσεις ή διακανονισμούς εναντίον σας.

Η σωστή ασφαλιστική κάλυψη μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της εταιρείας σας από κοινούς επιχειρηματικούς κινδύνους. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το είδος της κάλυψης που είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο μας από το Marketplace.

The Challenge

Aristotle made several efforts to explain how moral conduct contributes to the good life for human agents, including the Eqikh EudaimonhV and the Magna Moralia, but the most complete surviving statement of his views on morality occurs in the Eqikh Nikomacoi. Aristotle made several efforts to explain how moral conduct contributes to the good life for human agent.

We Made

But on Aristotle’s view, the lives of individual human beings are invariably linked together in a social context.

In the Peri PoliV he speculated about the origins of the state, described and assessed the relative merits of various types of government, and listed the obligations of the individual citizen.