Δώστε φτερά στην καριέρα σας

"Το Red Bull Wingfinder είναι μια αξιολόγηση της προσωπικότητας που εστιάζει στις δυνάμεις σας, σε πράγματα που φυσικά έχετε την τάση να είστε καλοί, και σας δίνει τα εργαλεία και την καθοδήγηση για να είστε ακόμα καλύτεροι."

 

Ξεκινήστε το Wingfinder

περίπου 35'

δωρεάν

αναγνωρισμένο διεθνώς

accounting-alone-application-938965

Εξερευνήστε τα δυνατά σας σημεία.

Αναπτύχθηκε από την Red Bull και μια ειδική ομάδα καθηγητών ψυχολογίας από το University College London και το Columbia University New York, το Wingfinder είναι δωρεάν, διασκεδαστικό και εύκολο να γίνει. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, λαμβάνετε μια πλήρη αναφορά σχολίων που περιγράφει λεπτομερώς τους τομείς της δύναμής σας και ένα προσαρμοσμένο σχέδιο προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα δυνατά σας σημεία.

Θα επωφεληθείτε επίσης από την εμπειρία μερικών από τους καλύτερους αθλητές και επιχειρηματίες του κόσμου που έχουν τα ίδια δυνατά σημεία με εσάς. Μπορείτε να ανακαλύψετε πώς αξιοποιούν τις δυνάμεις τους στην καριέρα τους και να μάθετε πώς διαχειρίζονται πιθανές παγίδες

Το Wingfinder αξιολογεί τις δυνάμεις σας σύμφωνα με τέσσερις βασικούς τομείς επαγγελματικής επιτυχίας.

"Το Wingfinder βασίζεται σε 30 χρόνια ψυχολογικής έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε χιλιάδες επιστημονικές μελέτες και αναλύσεις που δείχνουν σαφώς σε τέσσερις τομείς, με μεγαλύτερη επιρροή από οποιονδήποτε άλλο, ως συστατικά της απασχολησιμότητας και της επιτυχημένης σταδιοδρομίας για θέσεις εργασίας βασισμένες στη γνώση."

 

 

 

Βασικοί τομείς επιτυχίας

"Το Wingfinder σας δίνει μια εικόνα για τις ατομικές σας δυνάμεις σε σχέση με τέσσερις βασικούς τομείς επαγγελματικής επιτυχίας. Κάθε περιοχή περιλαμβάνει διαφορετικές δυνάμεις, 25 συνολικά, προσφέροντας εκατομμύρια πιθανούς μοναδικούς συνδυασμούς."

 

Μάθετε για τα δυνατά σημεία

Συνδέσεις

Οι συνδέσεις μετράνε πώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις και πώς διαχειρίζεστε τον εαυτό σας.

Δημιουργικότητα

Η δημιουργικότητα μετρά τον τρόπο προσαρμογής, τη δημιουργία εναλλακτικών λύσεων και την αναζήτηση νέων πληροφοριών ή εμπειριών.

Σκέψη

Η σκέψη εξετάζει την ικανότητά σας να συλλέγετε αφηρημένα και να επιλύετε σύνθετα προβλήματα.

Οδηγώ

Το Drive μετρά το κίνητρο, τη φιλοδοξία και την αυτοπειθαρχία σας για την επίτευξη των στόχων και την αντιμετώπιση των αποτυχιών.

Περισσότερα για το Business Coaching

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.